Aslı Hanım
Nar çiçeklerine de baktım ama 3 yaş altı almıyorlar.Yani benim 2 yaş grubu olan yerlere bakmam lazım.Gerekirse 1 yıl birebir ilginin olduğu az sayıda çocuk sınıf grupları olan kreşlere bakıp daha sonra bu büyük kreşlere verebilirim kızımı bakalım hala araştırıyorum.Ama içime sinen bir yer olmadı hala
Aslı Hanım
Nar çiçeklerine de baktım ama 3 yaş altı almıyorlar.Yani benim 2 yaş grubu olan yerlere bakmam lazım.Gerekirse 1 yıl birebir ilginin olduğu az sayıda çocuk sınıf grupları olan kreşlere bakıp daha sonra bu büyük kreşlere verebilirim kızımı bakalım hala araştırıyorum.Ama içime sinen bir yer olmadı hala
Merhaba,
Evet küçük çınarımla bende görüştüm.Pınar hanımın konuşmaları benim çok hoşuma gitti.Herşeyden önce anne gibi konuşuyor.Çocuğuda orda zaten.Ayrıca çocuklarda beslenmeye çok önem verdiğini söylüyor.Ancak uyku odası çok küçük ve basık geldi bana.Serra Anaokulunun yeni binasına gittinizmi?Orası bana daha aydınlık geldi ve oldukça büyük.kurucusunun güzel fikirleri var.Ayrıca sınıf sayılarıda az.İsterseniz orayla da bir görüşün ben de hala araştırıyorum.Daha karar veremedim açıkçası.Her yerin artısı ve eksisi var.Gezip görün hepsini bence.
İnci26,
Tabi ki.. Ama dediğim gibi ben baya araştırdım. Mavi Yıldız'da yüzme havuzu ve sinema salonu da varmış. Biz bu hafta sonu tatile gideceğiz, 16 Temmuz itibari ile başlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla.
İlkim'i de araştırdım ben ama bir arkadaşım oradan alıp Yenimahalle'de bir kreşe verdi kızını.
En iyisi sizin gidip gezip, diğer aileler ile görüşüp ona göre karar vermeniz.
Ucret konusunda bilgi verebilir misiniz?Bu kadar iyiyse kaliteliyse sanirim biraz farklidir
Karciceklerinden çok ama çok memnunum sırf ben değil arkadaşlarımın çocukları da çok memnun birçok arkadaşımı yönlendirdi çünkü. Yeri ergazideMerhaba siz memnunmusunuz kar ciceklerinden.İsmini daha once duymamistim.Bir de sevimli tirtillarin sahib hanimefendi anladigim kadariyla okulunuz organik beslenmeye onem veriyor.Bu cok ilgimi cekti.Su anda kayit aliyor musunuz?Gorusmek isterim.Gerci ben Kent koop mahallesinde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?