Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiğiniz cihazla ilgili olabilir.Birde düzenli olarak belirli bir süre devam etmek gerekiyor lazere.Cilt kendini yeniledikçe azalıyor benceLazer epilasyona gidiyorum kese yapıyorum vücudumu nemlendiriyorum ancak buna rağmen batıklarım azalmıyor çok hala lazerci kız bile diyip duruyo moralim bozuluyo nasıl azaltırım
Diode lazer cihazı ama inanın hiç bilgim yok bu cihaz nasıl biliyomusunuz acabaGittiğiniz cihazla ilgili olabilir.Birde düzenli olarak belirli bir süre devam etmek gerekiyor lazere.Cilt kendini yeniledikçe azalıyor benceBende bu yüzden klinik değiştirdim eskisinden daha iyi ama istediğim o kadife cilt görüntüsü için daha devam etmem gerekiyor.Cildiniz kuruysa kesinlikle peelimg öneririm cilt yumuşak olmadıkça dışarı çıkamıyor batıklar.Lazer etki etse de bir süre kalabiliyor cilt altında.Ama dediğim gibi cihaz ve yapan kişi çook fark ediyor.Ben buz lazere gittiğime pişmanım mesela.
Ben batıklarda alex i daha başarılı buluyorum.Uzman değilim bu arada sadece deneyimim bu şekilde.Alex cihazları hekim kliniklerinde oluyor evet biraz daha yüksek fiyatlı oluyor ama ben etkisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ama cihaz ne olursa olsun biraz sabırlı olmak gerekiyor.Bu arada kesenizi değiştirebilirsiniz gerçekten çok fark ediyor.Ben birde Glikolik asit ekledim rutinimeDiode lazer cihazı ama inanın hiç bilgim yok bu cihaz nasıl biliyomusunuz acaba
Cihazı araştırabilirsiniz orjinalliğinden emin olduktan sonra devam edin.Lazer epilasyona gidiyorum kese yapıyorum vücudumu nemlendiriyorum ancak buna rağmen batıklarım azalmıyor çok hala lazerci kız bile diyip duruyo moralim bozuluyo nasıl azaltırım
Ben batıklarda alex i daha başarılı buluyorum.Uzman değilim bu arada sadece deneyimim bu şekilde.Alex cihazları hekim kliniklerinde oluyor evet biraz daha yüksek fiyatlı oluyor ama ben etkisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ama cihaz ne olursa olsun biraz sabırlı olmak gerekiyor.Bu arada kesenizi değiştirebilirsiniz gerçekten çok fark ediyor.Ben birde Glikolik asit ekledim rutinimeBatıklara iyi geliyormuş sanırım.Bir süre kulllanıp güncelleme yaparım.Aynı zamanda duşta kullanılan yağ bazlı duş jelleri var.Onlarda cildi yumuşatıyor. Tabi bunlar ekstra yapılması gerekenler.İş cihazda bitiyor bence
![]()
Çok sağolunCihazı araştırabilirsiniz orjinalliğinden emin olduktan sonra devam edin.
çok yanlıs bılgıler bunlar yalnız cihazlar alex diode buz dıye ayrılmaz bunlar cıhazın lazer dalga boyalrına verılen isim. Bir de alex sadece hekim kliniklerinde kullanılıyor kim dediyse büyük kandırmış sizi öyle şey mi olur jsashgdgajdh Cihazın dalga boyu alex ya da diode (yani 755nm ya da 808nm dalga boyu) olup sogutma sistemi buz baslık da olabilir. Buz lazer bir lazer türü değil? Cihaızn sogutma sistemine verilen ad sadece. Hbrit lazer cihazları var mesela tum dalga boyları kullanabiliyor (755nm-alex, 808nm-diode, 940nm, 1064nm-ndyag) sogutma sistemi de buz baslık oldugu ıcın buz lazer olarak geççiyor. Lütfen dogru arastırıp bilinçlenelim cunku lazer epilasyon şakaya gelmez cogu kısı yanıkla uğraşıyor sonraBen batıklarda alex i daha başarılı buluyorum.Uzman değilim bu arada sadece deneyimim bu şekilde.Alex cihazları hekim kliniklerinde oluyor evet biraz daha yüksek fiyatlı oluyor ama ben etkisinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ama cihaz ne olursa olsun biraz sabırlı olmak gerekiyor.Bu arada kesenizi değiştirebilirsiniz gerçekten çok fark ediyor.Ben birde Glikolik asit ekledim rutinimeBatıklara iyi geliyormuş sanırım.Bir süre kulllanıp güncelleme yaparım.Aynı zamanda duşta kullanılan yağ bazlı duş jelleri var.Onlarda cildi yumuşatıyor. Tabi bunlar ekstra yapılması gerekenler.İş cihazda bitiyor bence
![]()
Sizler de lazere gitmeden cihazın fDA onaylı olup olmadıgını sorun ve belge no ısteyın cıhazın fda numarası vardır. Eger bu numarayı vermezlerse zaten cakma cıhazdır. Ben bunları mr falcon dan öğrendim. burdan da okuyup arastırabilirsiniz: lazer epilasyon dalga boylarıLazer epilasyona gidiyorum kese yapıyorum vücudumu nemlendiriyorum ancak buna rağmen batıklarım azalmıyor çok hala lazerci kız bile diyip duruyo moralim bozuluyo nasıl azaltırım
Merhaba uzman olmadığı belirtmiştim bir yorumda.Ayrıca lazer konusunda çok detaylı bir bilgilemdirme yapmadım.Sadece deneyimlerimi belirttim.Ve evet çokça merkez görmüş biri olarak hastane ve hekim kliniklerini daha güvenli buluyorum.Bunu sadece ben değil güzellik merkezlerinde daha önce çalışmış arkadaşlarım da doğruluyor.çok yanlıs bılgıler bunlar yalnız cihazlar alex diode buz dıye ayrılmaz bunlar cıhazın lazer dalga boyalrına verılen isim. Bir de alex sadece hekim kliniklerinde kullanılıyor kim dediyse büyük kandırmış sizi öyle şey mi olur jsashgdgajdh Cihazın dalga boyu alex ya da diode (yani 755nm ya da 808nm dalga boyu) olup sogutma sistemi buz baslık da olabilir. Buz lazer bir lazer türü değil? Cihaızn sogutma sistemine verilen ad sadece. Hbrit lazer cihazları var mesela tum dalga boyları kullanabiliyor (755nm-alex, 808nm-diode, 940nm, 1064nm-ndyag) sogutma sistemi de buz baslık oldugu ıcın buz lazer olarak geççiyor. Lütfen dogru arastırıp bilinçlenelim cunku lazer epilasyon şakaya gelmez cogu kısı yanıkla uğraşıyor sonra
Hangi bilgilerin yanlış olduğunu belirtirseniz faydalanırız bizde.Kese ve peeling gibi uygulamalar lazer sürecinde doğrudan öneriliyor.Glikolik asit de kimyasal peeling,eczacıma danışarak kullanmaya başladım.Birde cihaz orjinalliğini araştırabiliriniz demişim sizde araştırmasını önermişsiniz.Kandırmışlar sizi gibi bir yorum yapmanıza gerek yokmuşSizler de lazere gitmeden cihazın fDA onaylı olup olmadıgını sorun ve belge no ısteyın cıhazın fda numarası vardır. Eger bu numarayı vermezlerse zaten cakma cıhazdır. Ben bunları mr falcon dan öğrendim. burdan da okuyup arastırabilirsiniz: lazer epilasyon dalga boyları
Merhaba, güzellik uzmanıyım 5 farklı cihaz ile çalışma fırsatım oldu sağlık mezunuyum. Sizin cilt tonunuz ve kıl yapınıza bağlı olmak üzere beyaz- buğday tenli olup siyah köklü , batıklı kil yapisina uygun en iyi cihaz candale dır. Güzellik salonu adı altına geçen çoğu yer orjinal cihaz kullanmaz fiyatları daha uygundur. Candele yani gentlepromax gibi cihazlar sadece klinik ve doktorların kullandığı uygulamalardır. Alex+ndyag kombinasyonu ile çalışır. Güzellik salonların da batiga sebep olan şey jilet uygulamasidir. Danisanlarimiza hiç bir zaman jilet onermiyoruz sadece kısaltma cihazı yani tras makinesi ile sıfır şekilde alınıp tuyler yüzeyde kalem ucu kadar görünürken atıs yapıyoruz. Düzenli nemlendirici kullanımı , dogru kısaltma, doğru cihaz ile 3 seans sonrasında fark görülmeye başlayıp 8 seans sonucunda yuzde seksen azalma yasaniyorLazer epilasyona gidiyorum kese yapıyorum vücudumu nemlendiriyorum ancak buna rağmen batıklarım azalmıyor çok hala lazerci kız bile diyip duruyo moralim bozuluyo nasıl azaltırım
yok siz kandırdınız dıye degıl bazı güzellik salonlarından bahsettim ben orda hanı dıyorlar ya bız fda onaylı cıhaz kullanıyoruz dıye. Onlar ıcın söyledımHangi bilgilerin yanlış olduğunu belirtirseniz faydalanırız bizde.Kese ve peeling gibi uygulamalar lazer sürecinde doğrudan öneriliyor.Glikolik asit de kimyasal peeling,eczacıma danışarak kullanmaya başladım.Birde cihaz orjinalliğini araştırabiliriniz demişim sizde araştırmasını önermişsiniz.Kandırmışlar sizi gibi bir yorum yapmanıza gerek yokmuş![]()
güzellik salonlarında çalışan kişiler eğer düzgün bir eğitim alırlarsa hem kıl kökü hem de cihazlar ile ilgili o zaman güvenilebilir ancak bir coğu bilgisiz ve eğitimsiz (sözüm meclisten dışarı genel bahsediyorum) bir cok guzellık uzmanı buz lazer ve dıode lazerın farklı oldugunu felan soyluyorar yani hani lazer dalga boylarını say desen sayamazlarMerhaba uzman olmadığı belirtmiştim bir yorumda.Ayrıca lazer konusunda çok detaylı bir bilgilemdirme yapmadım.Sadece deneyimlerimi belirttim.Ve evet çokça merkez görmüş biri olarak hastane ve hekim kliniklerini daha güvenli buluyorum.Bunu sadece ben değil güzellik merkezlerinde daha önce çalışmış arkadaşlarım da doğruluyor.
Tamam tamam bende o yüzden doktor kliniklerini önerdim.Dediğiniz gibi yanlış yönlendirmeler olabiliyor.güzellik salonlarında çalışan kişiler eğer düzgün bir eğitim alırlarsa hem kıl kökü hem de cihazlar ile ilgili o zaman güvenilebilir ancak bir coğu bilgisiz ve eğitimsiz (sözüm meclisten dışarı genel bahsediyorum) bir cok guzellık uzmanı buz lazer ve dıode lazerın farklı oldugunu felan soyluyorar yani hani lazer dalga boylarını say desen sayamazlarBen kimse yanlıs öğrenmesin diye söylüyorum bunları çünkü klinik ve hastanelerde kullanılan cihazın aynısı belirli güzellik salonalrında da var doktorlar da sonucta aynı cihaz firmalarından satın alıyor. Amacım alex diode ve ndyag gibi alzer dalga boyalrının doğru öğrenilmesi ki kimse dolandırılmasın kötü niyetli işletmeciler tarafından :d (Çok dolandırıldım maalesef.. En sonda öğrendim ve doğru cihaz bulup kullandım suanda da cok memnunum eşime de başlattım )