Batıl inanç

Pumpkin pumpkin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2021
15
7
1
30
Herkese merhaba 😊 bazılarınıza saçma gelecek belki soracağım soru hoş en başından bana da saçma geliyordu ama içimden bir acaba geçmiyor desem yalan olur şu an. Benim 3 yıllık çok çok mutlu ilerleyen bir ilişkim var bu 3 yılda ikili ilişkimiz dışında hayatımızda hiçbir şey yolunda gitmiyor ne yazık ki😑 ilişkimizi ciddiyete dökmeye karar verdik ama yine her şey yolunda gidiyor gibi görünürken zaman yaklaştıkça başladı aksilikler bu sefer bir baktık ki bizde girmişiz birbirimize farkedince kendimizi topladık ama bizim ciddiyete dökme durumları kaldi başka bahara.. 😑 sorum şu batıl inanclar vardır ya evin uğursuz gelmesi işin uğursuz gelmesi vs vs acaba çiftler de birbirine uğursuz gelir mi? 😅2

Tabii ki hayır. Herkesin hayatında her şeyin üst üste geldiği bir evre vardır. Ancak birbirinizin hayatını tamamlamak için uygun kişiler olmayabilirsiniz. Son birkaç cümlenizden de onu çıkardım ben.

Uyumsuz anlaşamıyor olabilirsiniz şimdi farkına varmış olabilirsiniz.
Derler ya gözüm açıldı öyle birşey mi oldu.

Tabii ki hayır. Herkesin hayatında her şeyin üst üste geldiği bir evre vardır. Ancak birbirinizin hayatını tamamlamak için uygun kişiler olmayabilirsiniz. Son birkaç cümlenizden de onu hangi cümlelenden
Tabii ki hayır. Herkesin hayatında her şeyin üst üste geldiği bir evre vardır. Ancak birbirinizin hayatını tamamlamak için uygun kişiler olmayabilirsiniz. Son birkaç cümlenizden de onu çıkardım ben.
Hangi cümlelerden mesela öyle düşünmeniz üzdü 😑

İkili ilişki de çok mutlu uyumluyuz ama bismillah artık yeter dedik bu durumu çok merak ettik buraya yazayım dedim😅😅
Bazen insanların belli dönemlerinde aksilikler olabiliyor. Ben bunu nişan döneminde yaşadım. İnsanalrın gözlerinden nazardan kolum kalkmazdı çok aksilikler oldu sonra geçti. Akışına bırakın :)

Herkese merhaba 😊 bazılarınıza saçma gelecek belki soracağım soru hoş en başından bana da saçma geliyordu ama içimden bir acaba geçmiyor desem yalan olur şu an. Benim 3 yıllık çok çok mutlu ilerleyen bir ilişkim var bu 3 yılda ikili ilişkimiz dışında hayatımızda hiçbir şey yolunda gitmiyor ne yazık ki😑 ilişkimizi ciddiyete dökmeye karar verdik ama yine her şey yolunda gidiyor gibi görünürken zaman yaklaştıkça başladı aksilikler bu sefer bir baktık ki bizde girmişiz birbirimize farkedince kendimizi topladık ama bizim ciddiyete dökme durumları kaldi başka bahara.. 😑 sorum şu batıl inanclar vardır ya evin uğursuz gelmesi işin uğursuz gelmesi vs vs acaba çiftler de birbirine uğursuz gelir mi? 😅2
Her zaman herşeyde ahenk olmaz ki.
Dün iyi olduğuna bugün kötü
Bugün kötü oldugunla yarın iyi olabilirsin.
Yani etrafındaki sorunlar o alana girince ortaya çıkar zaten önemli olan sizin bakış açınız
Ortak degerlendirmeniz ney bu durumda o önemli

Bazen insanların belli dönemlerinde aksilikler olabiliyor. Ben bunu nişan döneminde yaşadım. İnsanalrın gözlerinden nazardan kolum kalkmazdı çok aksilikler oldu sonra geçti. Akışına bırakın :)
Bıraktık zaten çok şükür öyle büyük çaplı bir sorun yaşamadık 😅ama bu son ciddiyet olayında çok hevesleydik yine mi olmadi diye baya yıkıldık😑

Ilişkinizde çok iyisiniz diye millet size nazar değdiriyor ve hayatınızın diğer yönleri mi olumsuz etkileniyor?
Nazar boncuğu takın geçer.

Her zaman herşeyde ahenk olmaz ki.
Dün iyi olduğuna bugün kötü
Bugün kötü oldugunla yarın iyi olabilirsin.
Yani etrafındaki sorunlar o alana girince ortaya çıkar zaten önemli olan sizin bakış açınız
Ortak degerlendirmeniz ney bu durumda o önemli
Çok haklısınız Biz tamamen bu süreci şu an akışına bıraktık aceleci olup kendimizi yıpratıp oldurmaya çalışacağımıza uygun anı bulana kadar yıpranmadan birbirimize zarar vermeden bekleyeceğiz 🙏

O kadar ugursuzsunuz ki çarşıya ciktiginizda benim evimdeki TV bozuluyor.
Artık nasıl enerjiyse bu :)
Sözün özü batıl.
Adı üzerinde asılsız,astarsız.

Back
X