tmm cnm seni de yazdım okuyunca bil gi verirsin cnmcanım hepinizin şimdiden ağzına yüreğine sağlık.benim gerçek ismim sema..bende yarın 5 tane okicam
cnm bilmiorum yaa küçük bebek çocuk görünce hemen gözlerim doluyoo üç dört gündür dün hoca geldi oda diyoki süt hormonların çalışmaya başlıyodur ayy bi ümitlendim öyle deyince inş.ç olcak bu ay gelicek meleğimmcanimmm kiyamam kiz sanaa bu yuzdense bu kadar takma kafana rabbim herseyin en hayirlisini versin gec olsun saglikli sihhatli olsun uzulme.
ayy ben evime taşındığımda antenim yoktu binadabizde uyduruk bi tvnin üstüne anten aldık idare etsin die bi tek trt 4 çekiodu sabahtan akşama kadar pepee keloğlan seyredip duruyodumm hep dua ediodum bebeğimle izlemek nasip olsun diekizlar biraz once esimle pepee yi izledik inanabiliyo musunuz kari koca kafayi yedik iyiceOrdaki bebisin konusmalarina bitiyo bunun aynisindan istiyorum diyo bana
cnm hemen ümitsizliğe kapılma lütfennesleem beni sill listeden adet oldum 3 ocakta bidahaki nezaman bilmiyorum bile. Adetim düzensiz . Olsaydıda olurdu zaten. Olmuyo bizim
kızlar günaydın...
Benim cumartesi yaşadığım korku panik boşunaymış. Gelen leke ne düşük ne de yerleşme kanaması... Bildiğin regl işte :)
yeni bat 2 şubat olarak değiştirebilirsin eslemciğim, artık bu aydan hayır bekleyeceğim çaresi yok
ben bu aydan çok ümitliydim, hem belirtiler yaşadığımı sanıyordum hem dikkat ettim, hem de görümcem 15 gün içerisinde 2. Bebeğini doğuracak eşim çok mutlu çok heyecanlı, kendi bebeğimizin haberini verip onu havalara uçurmak isterdim ama nafile....
Bu gün doktor randevusu aldım; doktora sorulacaklar diye liste yapıyorum...
Benim durumumda biri doktora neler sormalı sizce?
Preseedi sorucam kesin. özellikle başka ne sorayım?
yılmak yıkılmak yok şubat ayı bizimdir kızlar çalışmalara devam şu adet cabuxak bitsinnn nasıl gaza geldim anlatamamm
dün misafirlerimiz vardı kayınvalidemlerde kadın once eltimi sordu (eltimlerde birbucuk yillik evli onlarda bebek istiyolar) kayinvalidem de daha yok onun ddi kadında dedi ki belki senin ki once olur dedi (nasil bi sevinc geldi bana anlatamam) sonrada kayinvalidem ; surda dolassa kivircik kivircik saclari olsa falan dedi (benim saclarim lule lule ) iste o an cok fena gaza geldimm kivircik kivircik bi bebisim olsun istiyorummmm
yılmak yıkılmak yok şubat ayı bizimdir kızlar çalışmalara devam şu adet cabuxak bitsinnn nasıl gaza geldim anlatamamm
dün misafirlerimiz vardı kayınvalidemlerde kadın once eltimi sordu (eltimlerde birbucuk yillik evli onlarda bebek istiyolar) kayinvalidem de daha yok onun ddi kadında dedi ki belki senin ki once olur dedi (nasil bi sevinc geldi bana anlatamam) sonrada kayinvalidem ; surda dolassa kivircik kivircik saclari olsa falan dedi (benim saclarim lule lule ) iste o an cok fena gaza geldimm kivircik kivircik bi bebisim olsun istiyorummmm
Bu durumun tek çözümü ovulasyon testi gibi görünüyor. ben de alıcam, batlarımız da aynı öbür aya güzel haberler alırız inşallah :)
Bu durum herkeste aynıymış demek kibir ben değilmişim (
Sende mi reglisin şuan daa..Bu ay batlarımızın aynı olması bişey ifade etmiyor canımm..Çünkü benim bat tarihim son 2 aydır hiç belli olmuyor yani bu gidişle bi daha ki aya 20 gün falan gecikebilirrama belli de olmaz tabii..İnşallahhh güzel haberler alırızz..
Kızlar diğer topikleri de okudum ama sizin görüşlerinizde benim için çok önemli. Preseed almayı düşünüyorum bu ayki çalışmalarıma ek olarak.siz ne düşünüyorsunuz preseed hakkında? hiç olumsuz yorum duydunuzmu şimdiye kadar?
Kızlar diğer topikleri de okudum ama sizin görüşlerinizde benim için çok önemli. Preseed almayı düşünüyorum bu ayki çalışmalarıma ek olarak.siz ne düşünüyorsunuz preseed hakkında? hiç olumsuz yorum duydunuzmu şimdiye kadar?
ahh cnm yaa bi gelse ben onun pamuk götüne götüne bi vurucam bi vurucam nie beklettin anneni 2 senedir diee
ttutmayın eceyiiii
inş. cnm şubat ayı senin olsun inş...
Canım benim inan o kadar üzüldüm ki adet olduguna.Kendimden çok senden umutluydum ve çok istiyodum hamile olmanı..Kendim için de ümitsiim şuan.En azından sen bana umut veriyodun ama benim inancım da kalmadı.Yarın öbürgün bende olurum adet heralde.İnş.yasin okuyan arkadaşlarımızın dualarıyla Allah bir mucize yapar ve bende buı durumu yaşayan bayanlar için umut ışıgı olurum ama mucizeler pek beni bulmaz diye düşünüyorum.Sen yine gönlünü ferah tut..İnşallahh şubat ayına güzel haberlerini alacagız canım
cnm o ne oluyo ben bilmiorum daa
Senin de söylediklerin bana öyle umut olmuştu ki yine canlanıvermiştim ama sonra yine yıkıldım..Şimdi eslemin dediği gibi ovulasyon testlerinden kullanıcam..Çünkü ben bat tarihime yakın hiç ilişki yaşamadım büyük ihtimalle yumurtlamam o zamanlar oldu ve ben kaçırdım o günleri..Şimdi ona dikkat etmeye çalıcam..İnşallah sen hamilesindir canım çok istiyorum senin hamileyiiimmmm diye yazmanı gerçektenn..Sakın ümitsizliğe kapılma sen tamam mı..
alprumi we swity adetleriniz düzensizmi pko warmı.benimde belli bir bat tarihim yok alpruminin dediği gibi sanki benı anlatmış
o dediğin nedir hiç duymadım ben
cnm o ne oluyo ben bilmiorum daa
bende bilmiyorummm ne kii :44:
Evet canım benim reglimin 3. günü. benim aksine çok düzenliydi ama bu sefer 4-5 gün önce oldum bu hayır mı şer mi bilmiyorum ki...ovü test alcam kesssinn,bide preseed alıcam.bu gün doktora gidicektim iptal etmek zorunda kaldım.ayın 14üne ertelediler randevumu bakalım kafama takılan herşeyi sorucam gittiğimde...üzülüyorum artık
Kızlar bu bahsettiğim jel ilişkiden 15 dak önce vajina içine belli bir ölçüde sıkılıyor. Sperm dostu kayganlaştırıcı olarak tanıtımı yapılmış, spermin hızlı bir şekilde yumurtaya kadar ulaşmasını sağlıyor, ayrıca vajinamızın içi asit yapıda yani dıştan gelen maddeleri öldürme eğiliminde, kimi bünye spermide bu nedenle hızla öldürebiliyor, bu jelin rahim içini çeper gibi sardığı için asit yapının spermi öldürmesini engellediğini savunuyorlar.
bunu sizde bir araştırın ayrıca kk da preseed kullananlar diye ayrı topik bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?