batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım hepinizin şimdiden ağzına yüreğine sağlık.benim gerçek ismim sema..bende yarın 5 tane okicam
tmm cnm seni de yazdım okuyunca bil gi verirsin cnm
canimmm kiyamam kiz sanaa bu yuzdense bu kadar takma kafana rabbim herseyin en hayirlisini versin gec olsun saglikli sihhatli olsun uzulme.
cnm bilmiorum yaa küçük bebek çocuk görünce hemen gözlerim doluyoo üç dört gündür dün hoca geldi oda diyoki süt hormonların çalışmaya başlıyodur ayy bi ümitlendim öyle deyince inş.ç olcak bu ay gelicek meleğimm
kizlar biraz once esimle pepee yi izledik inanabiliyo musunuz kari koca kafayi yedik iyice Ordaki bebisin konusmalarina bitiyo bunun aynisindan istiyorum diyo bana
ayy ben evime taşındığımda antenim yoktu binadabizde uyduruk bi tvnin üstüne anten aldık idare etsin die bi tek trt 4 çekiodu sabahtan akşama kadar pepee keloğlan seyredip duruyodumm hep dua ediodum bebeğimle izlemek nasip olsun die
esleem beni sill listeden adet oldum 3 ocakta bidahaki nezaman bilmiyorum bile. Adetim düzensiz . Olsaydıda olurdu zaten. Olmuyo bizim
cnm hemen ümitsizliğe kapılma lütfenn

cnm bencede git doktora belki halledilir bi sorun vardırr ama hemen ümitsizliğe kapılma lütfenn

rewixcimmm ve nikkycim okuyosanız bana cvp yazın lütfen adet oldunuzmuu cnlarımm gününüz geçmiş yoksa güzel haberler mi varr

yılmak yıkılmak yok şubat ayı bizimdir kızlar çalışmalara devam şu adet cabuxak bitsinnn nasıl gaza geldim anlatamamm
dün misafirlerimiz vardı kayınvalidemlerde kadın once eltimi sordu (eltimlerde birbucuk yillik evli onlarda bebek istiyolar) kayinvalidem de daha yok onun ddi kadında dedi ki belki senin ki once olur dedi (nasil bi sevinc geldi bana anlatamam) sonrada kayinvalidem ; surda dolassa kivircik kivircik saclari olsa falan dedi (benim saclarim lule lule ) iste o an cok fena gaza geldimm kivircik kivircik bi bebisim olsun istiyorummmm

İnşallah olur canım benim...

ttutmayın eceyiiii
inş. cnm şubat ayı senin olsun inş...

Sende mi reglisin şuan daa..Bu ay batlarımızın aynı olması bişey ifade etmiyor canımm..Çünkü benim bat tarihim son 2 aydır hiç belli olmuyor yani bu gidişle bi daha ki aya 20 gün falan gecikebilirr ama belli de olmaz tabii..İnşallahhh güzel haberler alırızz..

Kızlar diğer topikleri de okudum ama sizin görüşlerinizde benim için çok önemli. Preseed almayı düşünüyorum bu ayki çalışmalarıma ek olarak.siz ne düşünüyorsunuz preseed hakkında? hiç olumsuz yorum duydunuzmu şimdiye kadar?

Evet canım benim reglimin 3. günü. benim aksine çok düzenliydi ama bu sefer 4-5 gün önce oldum bu hayır mı şer mi bilmiyorum ki...ovü test alcam kesssinn,bide preseed alıcam.bu gün doktora gidicektim iptal etmek zorunda kaldım.ayın 14üne ertelediler randevumu bakalım kafama takılan herşeyi sorucam gittiğimde...üzülüyorum artık

o dediğin nedir hiç duymadım ben

Senin de söylediklerin bana öyle umut olmuştu ki yine canlanıvermiştim ama sonra yine yıkıldım.. Şimdi eslemin dediği gibi ovulasyon testlerinden kullanıcam..Çünkü ben bat tarihime yakın hiç ilişki yaşamadım büyük ihtimalle yumurtlamam o zamanlar oldu ve ben kaçırdım o günleri..Şimdi ona dikkat etmeye çalıcam..İnşallah sen hamilesindir canım çok istiyorum senin hamileyiiimmmm diye yazmanı gerçektenn..Sakın ümitsizliğe kapılma sen tamam mı..

rümeysacım adet olana kadar bence günaşırı çalış. Biz son güne kadar çalışıyoruz ya tutarsa diye Ben biliyorum yumurtladğım günü ona rağmen durmak yok bence sen de ne olur ne olmaz diye çalışmalara ara verme.

alprumi we swity adetleriniz düzensizmi pko warmı.benimde belli bir bat tarihim yok alpruminin dediği gibi sanki benı anlatmış

Canım bende bildiğim kadarıyla pko yok..benim adetlerim düzenliydi yani gecikse bile en fazla 2 gün gecikirdi..ilk defa şu son 2 aydır değişti..geçen ay 5 gün bu ay da tam 16 gün falan gecikti..Anneme de söyledim oda dedi ki bu hormon değişiklikleri senin hamile kalmanın yakın olduğunu gösteriri dedi..Yani hamile kalınmadan önce böyle hormon değişiklikleri olur dedi..Ben doktora gidiyim diyorum ama annem gitme diyo şimdi doktor sana bir sürü ilaçlar vericek onlarda senin hamileliğini etkiler diyo..En iyisi ben bu ay ovulasyon testlerinden kullanıcam..Sende kullanıyo musun canım ovu testi?

o dediğin nedir hiç duymadım ben

cnm o ne oluyo ben bilmiorum daa

bende bilmiyorummm ne kii :44:

Kızlar bu bahsettiğim jel ilişkiden 15 dak önce vajina içine belli bir ölçüde sıkılıyor. Sperm dostu kayganlaştırıcı olarak tanıtımı yapılmış, spermin hızlı bir şekilde yumurtaya kadar ulaşmasını sağlıyor, ayrıca vajinamızın içi asit yapıda yani dıştan gelen maddeleri öldürme eğiliminde, kimi bünye spermide bu nedenle hızla öldürebiliyor, bu jelin rahim içini çeper gibi sardığı için asit yapının spermi öldürmesini engellediğini savunuyorlar.

bunu sizde bir araştırın ayrıca kk da preseed kullananlar diye ayrı topik bile var.

Bende alıcam ovu testi canım çünkü yumurtlama günlerimi büyük ihtimalle kaçırdımm..İnş bu ay kaçırmam.preseed ne peki cnm?

canım ben öyle şeylere pek inanmam yaa. Zaten ilişki sırasında gelen sıvılar spermlerin yaşamasını sağlıyor, vücut kendi ihtiyacı olan şeyleri üretiyor yani. Tabi yine de sen bilirsin ama ben oralara öyle kimyasal şeyler sürme taraftarı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…