batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

birde bu kız benim taaa çocukluk arkadaşım.... ama Eşime karşı çok samimi davranıyor..hatta geçen uludağa gidicem geziyle dedim oda heveslendi aa bende gelsem falan dedi bende gel tabi senin içinde iyi olur dedim..sonra eşimi sordu oda gelicek mi dedi..hayır onun ne işi varmız biz bayan bayana gidicez dedimm..Bu da bi bahane buldu vazgeçiverdi bende artık başka şeyler düşünmeye başladımm onun hakkında normal mi yani böyle yapması

cnm bencede hoş değil hadi eşin evde olmasa filan hadi neyse diycem ama eşinin evde olduğu zaman evlide olsa ben arkadaş markadaş anlamam ne işi var gitsin evinde kalsınn bence işinin olduğunu falan söyle eşinin istemediğini söyle
eşin ne diyo bu duruma o kabul ediomu mesela benim kuzenim istanbuldan gelmişti bebeğiyle 2 gün bende kalmaya kuzenimin yüzüne dedi nie kocansız geldin diee ben karımı size yollamam tek başına die söylemişti kıza ki yollamadı zaten

canım Allah kullarının dualarını geri çevirmez, istediğimiz şey istediğimiz anda olmuyorsa bir hayır olduğu için olmuyordur.
Eşim bana destek oluyor çünkü kendimi nasıl yıprattığımı görüyor, o da üzülüyor haliyle... Ne istesem yapmaya çalışıyor. Ama ikimizde çalışan insanlarız gün aşırı ovülasyondan önce ve sonra günlerce uğraş 8 aydır artık sinirlerimiz yıpranmaya başladı.
Ben bu ay kesinlikle kararlıyım ovü test ve preseed alıcam, herşey Allahtan bana nasip ederse diye bir şansımı deneyeceğim..
şuan preseedle hamile kalan biriyle yazışıp ona sorularımı soruyorum. pek çok kadında kullandıkları ilk ay işe yaramış; sana da söz veriyorum eğer bende de işe yararsa elimde ne kadar kalırsa sana yollayacağım...

umutlarımıza sahip çıkalım çünkü onlar bedava ve bizi ayakta tutar...

bencede normal deil yanii bence kabul etme gelmesini eşini bahane et istemio de evimde rahat olamıyorum başkası varken falan diyo de meselaa

Eşim birşey demiyor oralı olmuyorr..Aslında onun açısından iyi oluyorr şöyle ben normal de Eşimi çok dışarı göndermiyorum evde yalnız kalamıyorum çünkü oda gitmiyor..Ama arkadaşım gelince dışarı rahat rahat çıkacağını bildiği için birşey demiyorr..Ama oda beni asla göndermezzz..

bencede normal deil yanii bence kabul etme gelmesini eşini bahane et istemio de evimde rahat olamıyorum başkası varken falan diyo de meselaa

Canım işte o benim çocukluk arkadaşım old.için diyemem öyle bide ilk başta bu tavrı koymalıydım ama akıl edemedim..

cnm bence arana biraz mesafe koy eşin bekar bi adamı evine getiip 2 3 kalmasına izin verir mi vermez o zaman kıza da izin vermiycek şimdi eşime sordum bekar bi arkadaşımın bizde kalmasına izin verirmisin die ne alkası var ne işi varmış dedi hemen izin vermem dio

Canım işte o benim çocukluk arkadaşım old.için diyemem öyle bide ilk başta bu tavrı koymalıydım ama akıl edemedim..

insan herkesi kendi gibi zannedioda ondan ben yeni evlendiğimde eşim gececi de çalışıodu gececi olduğu zamanlar akrabala falan geliodu kalmaya ama şimdi 8 5 çalışıo gece hep evde şimdi kimse gelmio bende davet etmiorum anca abim vaya annemler felan gelirse veya eşimin ailesi zaten onlar kalmazlar daha hiç kalmadılar

ben olsam bi bahane uydururum müsait değilim falan derim yada eğer geliosa inadına eşimle onun yanında çok samimi olurum habire eşimi öperim gecede onun inadına kalkarım banyoya sabah islak saçlarla gezerim felan oda rahatsız olur heralde bi daha gelmezz

Son düzenleme:

Evt haklısın yaaaa benbi şekilde arama mesafe koyup bu işi halletmeliyimm..İşte benim eşim öyle şeyleri çok düşünemiyor..Herkesi kendi gibi zannediyor kimse de art niyet aramıyor..Bide ben çok yalnızım diye hiç karışmazdı ama artık ben bunun bi çaresine bakmalıyım..

ayyyy eslem yaaaaaa çok güldürdün beni ama benim için ilk şık daha normal ve yapılabilir öyle yapıcam bende

ayyyy eslem yaaaaaa çok güldürdün beni ama benim için ilk şık daha normal ve yapılabilir öyle yapıcam bende

evet cnm bende başlarda kimsede art niyet aramıodum ama kadından benim senin kocan gibi kocam olsa yok senin kocan tam benim kafamda onla ben evlenmeliymişim gibi lafları duyduğumda 1 hafta kendime gelemedimmm dedim demmekk ki herkes benim gibi deilmişş herkesle arana mesafe koy arkadaş akraba komşu kim olursa olsun her zaman evinin sırrını eşini iyiliğini kötülüğünü hiç bişeyini anlatmıycakmışın çok evinin içine almıycaksın dış kapının dış mandalı olduğunu anlasınlarr

Umudumu yitirmiyorum elbette ama eşim benden karamsar bizim olmayacak diyip duruyo.Neyse işte canım yazacak bişey bulamadım da inşallah en kısa zamanda gelir bebişler..

kızzzz hiç öyle bekar kız sende kalır mı ayy olmazz. Ya onun gelmemesini sağlıycan ya da o geldiğinde eşini göndercen başka birine. Ben de öyle çok samimi olduğum arkdaşlarımdan vazgeçtim istedikten sonra çok da zor olmaz bunları söylemek. ARkdaşın kocandan daha mı önemli müsait değilim dersin gelmez. çok da yüz vermee

kızlaar ben geldim nerdesiniz sohbetinize hasret kaldım kaç gündür fazla kalamıyorum

yeşilcik sen test yapmadın mı dahaaaaa

Benim de bekar arkadaşım eşimin de bekar arkadaşları zaman zaman gelirler, oturmaya yemeğe falan. Gerekli olursa kalmalarında da bir sakınca görmüyorum. Ama kadın sezgileri güçlüdür herzaman sezgilerime güvenirim, bana ya da eşime bir ard niyet hissedersem değil en yakın arkadaş akraba bile tanımam silerim hayatımdan!

kızlaar ben geldim nerdesiniz sohbetinize hasret kaldım kaç gündür fazla kalamıyorum

yeşilcik sen test yapmadın mı dahaaaaa

hoşgeldinnn petekcimmm. :)))

Ben test yapmadım daha hasta olacak gibiyim büyük ihtimal ya akşam ya da gece olucam benim genelde öyle oluyor. Eğer olmazsam yarın bi test yapabilirm.

cnlarım bence nolursa olsun bekar evli bi kadın veya erkek benim evimde tek başına kalmasına izin vermm eşiyle gelsin 1 hafta kalsın ama bekar bi kadın veya erkeğin evli ailelerde gidip kalması bence hoş değil sezgilerime bende güvenirim kim art niyetli değil anlarım ama ne olursa olsun şeytanın işi yok neler duyuyoruz ben çok yakın bi tanıdığımdan duydum kendisi öğretmen öğretmen bekar bi arkadaşını eve yemeğe çağırmış eşi kendi ve arkadaşı hep birlikte yemek yemişler oturuyolar o sırada dışardan bi seyyar satıcı geçio adam karısına para verio gidip alda yiyelim die kadın da taamm deyip çıkıo odadan sonra inmeye üşenio oğlunu gönderio geri dönüyo 1 dakkada içeri bi girioki arkadaşı kocasını kucağına oturmuş bi güzel öpüşüolarr ki kadın arkadaşınada kocasına da çok güveniomuşş

Allah korusun, yanıltmasın tabiki canım hepimizi de eşlerimizi de...
Amaaa kocamın içinde bi yalancı bi canavar yatıyosa bunu ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi derim. Yani o arkadaşının yaşadığı bayan arkadaşı evinde kaldığı için mi oldu yoksa kocası aldatmaya meyilli, karısını ve duygularını önemsemeyen bir hödük müydü?
bunu bir düşünmek lazım... Allah düşüncesini bile benim hanemden kapı dışarı etsin ama dediğim gibi hayat bizim elimizde olmayan türlü türlü oyunlarla dolu kimin başına ne gelir belli olmaz zaten...

eslemcim swwty nin kaç yasini olduu merak ettim

cnmm yazıorum listeyi

d_yeşilcik.............2 yasin okudu
pamukşeker..........3 yasin okudu
eslem_41_............3 yasin okudu
neva7..................3 yasin
reha....................3 yasin
swwty.................5 yasin
alprumi................2 yasin

..........................21 yasin toplamm

doğru cnm adamın içinde olması da var tabi allah korusun ama bazı kadınlarda öyle beter ki içinde olmayan adamı bile ayartır yani konuşmaları bile insanı iğrendiren kadınlar var allahım korusun onlardan bizi nefsine uydurmasın bizide eşlerimizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…