Bat'ına 7gün kalanlar

Günaydın kızlar regl 3 gün var bademciklerim çok kötü ilaç kullansam sıkıntı olur mu ya hamileysem diye

Bunu sakin deneme. 5 aydir surekli deneyen birisiyim. 4 ay hergun denedim. 5 ay denemicem belkide ugrastigim icin olmuyor dedim. Ama dayanamadm adetime 6 gun kala falan denedim. Biorasi sertti adet olucam dedim. Ama megerse hamileeymisim kimyasal gebelik yasadim ama o ayri tabi. Eger boyle bi test yaparsan enfeksiyon kapabilirsin ve o zaman dha da zorlanirsin. Enfeksiyondan dolayi gebe kalamayan kadinlar var. O yuzden hic kurcalama.
Ya bu parmakla test dyolar rahim asaga inince adet oluyomussun bnde denedm bayagi asagida ya sanrm yok deneyen varmi ya lutfen

Ben zaten hamileymisim ama bnde kimyasal gebelik yasamisim kaybettm yani

Uzildum cnm Rabbim nasip eder yine herseyin bi zamani var. Benim 3. Dusugum ve daha yeni testler yaptirdim sonuclarini bekliyorum. Beta suan kac senin??
Ben zaten hamileymisim ama bnde kimyasal gebelik yasamisim kaybettm yani

Günaydın kızlar regl 3 gün var bademciklerim çok kötü ilaç kullansam sıkıntı olur mu ya hamileysem diye
Canım ilaç kullanma sen yine de her ihtimale karşı, nane limon iç zencefilli çay iç. Vitaminli şeyler ye bol bol. Düzelir inşallah.

4gun kladi adetime ben aşırı yorgun halsiz ve uykuluyum. Ara ara kasiklarim ağrıyor ama şiddetli değil. Nefesin bile yetmiyor. Başka da bir belirtim yok.ki bunlar da bana başka bi rahatsızlığın belirtileri gibi geliyor

Kızlar benimde son 7 gun ben klomen ve catlama ignesi yaptirdim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah

Dündü canım ışte. Uygulamaya göre o da. Yapmadım canım ya ilerleyen günlerde gelmezse yaparım artık.
ay keske yapsaydın ben merak ettım belkı de pozıtıf cıkar ben adt oluyorum sanırım bı lavobaya gıdım cok kasık agrım var ve bıseylerın aktını hıssedıyorum

ay keske yapsaydın ben merak ettım belkı de pozıtıf cıkar ben adt oluyorum sanırım bı lavobaya gıdım cok kasık agrım var ve bıseylerın aktını hıssedıyorum
Ay inşallah akintidir canım hamilesindir inşallah. Canım ben pco lu olduğum için aliskinim gelmemesine baklim birkaç güne daha gelmezse yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…