- 1 Ağustos 2015
- 272
- 192
- 18
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Hala gelmedi. İdrar testi yaptım negatifNe oldu sonuç ?
Canım bende öyleyim 2 gün var reglime ama dün inanılmaz adet sancısı gibi karnım ağrıdı bacaklarım ağrıdı dedim hasta oldum niyetlenmeyecektim bile ama olmamışım böyle olan var mı kii?bugun regl gunum. Kızlar ağrım falan var ama kanama yok kıı :) valla umıtlene umıtlene delırecem artık. Bu sekılde hamle kalan var mı kı ya ?? Tam regl olucam ağrım var derken hamle olduğunu anlayan var mıı kızlar ???
bata kaç gün var canım?Hala gelmedi. İdrar testi yaptım negatif
22 sinde hastalanmam gerekiyordu. Heralde gecikti adetimbata kaç gün var canım?
Ekstra birşey kullanmış mıydın?Hala gelmedi. İdrar testi yaptım negatif
Evet buradaki bir çok kişi bu şekilde hamilelik belirtisi yaşadıbugun regl gunum. Kızlar ağrım falan var ama kanama yok kıı :) valla umıtlene umıtlene delırecem artık. Bu sekılde hamle kalan var mı kı ya ?? Tam regl olucam ağrım var derken hamle olduğunu anlayan var mıı kızlar ???
Yok kullanmadımEkstra birşey kullanmış mıydın?
Düzensiz o Zaman adetinizKızlar 3 gün önceydi bat bugun belim hafif sızlıyo karnımda hafıf agrır gıbı test yapsammı acaba cok kararsIzım
Yok canım aksine 28 gunde adet olurum oyle olsa dusunmem bıleDüzensiz o Zaman adetiniz
gerçekten mı canım :) bugüne tık yok . Agrıda arada gelıyor. Insallah hayırlısıyla olacak .Evet buradaki bir çok kişi bu şekilde hamilelik belirtisi yaşadı
Hadi inş umut verici belirtiler.şuan idrarda bile çıkar varsa belirtilerin doğrultusundakızlar bat 27 haz. son 2-3 pco luyum ilaçsız gelmiyo ama progestan da kullanıyorum. gebelik oluşmazsa adet olurum yani. belirtilerim benim kafamı çok karıştırdı. bat a 5 gün varken çarş. günü pembemsi lekelenmem oldu her wc ye gittiğimde peçeteye geldi sadece. ertesi günü yani perş. günü geçmişti kendime. ama o günden beri sol kasığımda giderek şiddetlenen batmalarım var arada. bi de belirti sayılır mı bilmiyorum çok sık uykm geliyo. batmalar sol bacağıma iç basenime falan çok vuruyo yürürken. belirti midir bunlar yoksa kist falan mı vardır acaba?? kafam çok karışık
Evet inşgerçekten mı canım :) bugüne tık yok . Agrıda arada gelıyor. Insallah hayırlısıyla olacak .
O zaman ne duruyorsun test yapYok canım aksine 28 gunde adet olurum oyle olsa dusunmem bıle
İdrarda şüphelinilişkiden kan gün sonra belli olur gebelik?Hadi inş umut verici belirtiler.şuan idrarda bile çıkar varsa belirtilerin doğrultusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?