Aşılama Batman medicalpark , Mardin park yada Siirte aşılama yaptıran var mı!?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hiç memnun kalmadım Kemal Coşkun'dan . 2022 kendisine muayne oldum. Sadece sıra ücreti o zaman 400 TLydi ki o zaman ücreti en fazla olan doktorlardandı . Pcosluyum sağlıklı bir evladım var . 2. Korunmayı bıraktığımız halde bir türlü olmadı. Merhettiler kendisini gittim . Beni alttan muayene etti ve Bana hamile kalamazsin dedi bu kiloyla 70 kiloydum ve boyum 170 cm . Bana insülin direnci için Glifor ve sancı için de bir ağrı kesici verdi . 10 gün kullandım sadece bir gece fenalaştım ve acilde 5 haftalık hamile olduğum anlaşıldı . Bana kist diye gösterdiği bebeğimdi belkide . Sonra hemen randevu aradım civar yerlerde 2,3 hastane gezdim kimyasal diyen de oldu dış gebelik diyen de . Kese var bebek yok diyen de . 10. . Haftada yolum İbn-i Sina 'da İsmet hocaya düştü. Tek muaynede hamile olduğumu hem de ikiz olduklarını lakin yüksek ihtimal aldığım ilaçlar sebebiyle kanımın pıhtılaştığını ve kalplerin durduğunu söyledi. Kemal Coşkun 5 haftalık ikiz bebekleri alttan muayneye rağmen göremedi . Ben bebeklerimi 10 haftalık kaybettim . Kürtaj oldum . 3 sene oldu hâlâ atlatamadım . Hala 2. Çocuğum yok . Tüp bebek deniyoruz . Doğru düzgün doktor ve hastane yok civarda hepsi ticarethane olmuş 🤦🏻‍♀️ . Allah yardımcımiz olsun 🤲🏻

Back