Battım hala da batıyorum :(

ada18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
63
12
48
Gaziantep
Off kızlar öyle bunaldım ki anlatamam ben sivasta ünide okuyorum 2.sınıfım ama tükendim artık sınıfımla hiç anlaşamıyorum geçen sene 3 kişiydik biri bize kazık attı onla tuvalette birbirimize girdik sonra diğer arkadaşımla ikimiz kaldık o da bu sene farabi yaptı kendi memleketine gitti o sınıfta tek kaldım bu sene bölümde zorlanıyorum 1.dönemdeki neredeyse bütün derslerden kaldım bu bölüm bana göre değil gittim sınava girdim ygsye hazirandada lysye girerim inş giderim burdan yoksa deliricem aslen gaziantepliyim o yüzden bu şehir bana çok küçük ve soğuk geliyo bittim ben napıcamı şaşırdım yardım edinnn :5: :5: :5:

Sivası ve sivaslıları bende sevmem.. Geçmişim olduğundan söylüyorum sivaslı varsa üzerine alınmasın
Ne okuyosun
Başka arkadaş çevren yok mu yurtta yada başka bölümde falan sende farabi yapsaydın yada arkadaşın seni yalnız bırakmasaydı keşke.

şehrinden uzak okumanın zorluklarını bende yaşadım aynı arkadas sıkıntıları

ama sen oraya gittiğinde onlar yoktu sonra tanıstın yani onların seni etkilemesine izin verme

yeni arkadaslıklar kur sınıfından olması lazım mı ki

okulun etkinliklerine katıl kalabalık yerlere gir ne bileyim selam bekleme sen selam ver vs vs

ve onlara çok güvenme ki giderlerse aynı şeyleri yaşama

inş. istediğin bölümü kazanırsın

Ben de sivasliyim, kendi sehrimde okudim ve kendi sehrimde calisiyorum. Arkadaslarinla olan problemini bi sehre mal etmek ne kadar mantikli? Diger sehirler gibi cafcafli bir sehir olmayabilir ama otobuste unuttugun telefonunu bi kac gun sonra sana getirecek kadar da insan vardir.
Sivaslilari sevmeyenleri de ben sevmem, sevmeyen varsa ustune alinmasin. Zaten yillarca baskalarinin sucu yuzunden insanlarla kaynasamadik ve on yargiyla yaklasildi bu sehre. Bi insanin hatasi yuzunden butun insanliktan nefret etmek gibi bir sey bu.
Ayrica butun ogrencilerin sorunudur baska memlekete gidince nefret etmek,
Sevmiyorum diyip kabuguna cekilirsen nefret ederek mezun olacaksin. İyi yanlarini gormeye calisirsan hayatinda tatli bir ani olarak kalacak.

Amaç üniversite okumak mı yoksa arkadaşlarla gezmek mi? Boşver kimse olmasın, sen okuluna bak :) Yok okulunu sevmiyorsan ki zaten sınava girmişsin o zaman sınav sonuçları bi gelsin bakalım, ikinci sınavda geçsin... İstediğin yer olursa keyfini sürersin olmazsa da dünyanın sonu değil 1 yıl daha hazırlanırsın.

Ben de sivasliyim, kendi sehrimde okudim ve kendi sehrimde calisiyorum. Arkadaslarinla olan problemini bi sehre mal etmek ne kadar mantikli? Diger sehirler gibi cafcafli bir sehir olmayabilir ama otobuste unuttugun telefonunu bi kac gun sonra sana getirecek kadar da insan vardir.
Sivaslilari sevmeyenleri de ben sevmem, sevmeyen varsa ustune alinmasin. Zaten yillarca baskalarinin sucu yuzunden insanlarla kaynasamadik ve on yargiyla yaklasildi bu sehre. Bi insanin hatasi yuzunden butun insanliktan nefret etmek gibi bir sey bu.
Sevmiyorum diyip kabuguna cekilirsen nefret ederek mezun olacaksin. İyi yanlarini gormeye calisirsan hayatinda tatli bir ani olarak kalacak.

yazınıza sonuna kadar katılıyorum arkadaşlarıyla yaşanılmış bir sorunu bütün sivaslılara mal etmek çok yanlış

ben sivaslı değilim hangi ilimizle ilgili böyle yorum yapılsa yine tepki veririm

:46: :46: :46: :46: :46: :46:

Off kızlar öyle bunaldım ki anlatamam ben sivasta ünide okuyorum 2.sınıfım ama tükendim artık sınıfımla hiç anlaşamıyorum geçen sene 3 kişiydik biri bize kazık attı onla tuvalette birbirimize girdik sonra diğer arkadaşımla ikimiz kaldık o da bu sene farabi yaptı kendi memleketine gitti o sınıfta tek kaldım bu sene bölümde zorlanıyorum 1.dönemdeki neredeyse bütün derslerden kaldım bu bölüm bana göre değil gittim sınava girdim ygsye hazirandada lysye girerim inş giderim burdan yoksa deliricem aslen gaziantepliyim o yüzden bu şehir bana çok küçük ve soğuk geliyo bittim ben napıcamı şaşırdım yardım edinnn :5: :5: :5:

Arkadaş ortamınla bu kadar sorun yaşamışken ve bir yandan da okuduğun bölümden menun değilken,alttan derslerin varken neden okula giiyorsun ki ?

Evine geri dön ve sınavını bekle..
Hiç yoktan anlamadığın derslere kafa yoracağına, lys ye biraz daha yoğunluk verir çalışırsın ,daha iyi olur..
Boşu boşunada ailene yük olmazsın ..:34:

Aynı dert bendede var arkadaşlara pek takılmam ama şehir kafayı yedircek insanlar öğrencileri sevmiyor laf atan bizim önümüze maytap atanlar var bence şükür et bende istediğim bölümde değilim ama babam sırf bu bölümü okuyacaksın dediği için okuyorum ygsyede girdim istediğim puanı tutturamadım o yuzden lys ye basvurusuna gerek duymadım yatay geçiş düşünüyorum seneye yada farabi bakalım
Bence sivas daha güzel buranın insanları bile bize geçmiş olsun diyor düşün halimizi :(

Merhaba , sanırım iyice bunalmışsın..yaz tatiline az birşey kaldı , yazın ailenin yanına gider iyice bi kafanı toplarsın..benim de üniversite de 4. yılım..belki beklentilerini azaltırsan şehirden de arkadaşlıklarından da doyum olabilirsin , şöyle ki üniversitedeki arkadaşlıklar lisede olduğu gibi değil..saflık temizlik yok , hiç bilmediğin tanımadığın kültürden insanlar..ben 4. yılımdayım kafamın en rahat olduğu yıl bu seneydi , çünkü yalnız yaşıyorum , çok samimi 2 kız arkadaşım , sevgilim ve ailemin fikirleri dışında kimseyi önemsemiyorum..1 arkadaşın kazık atmış ama emin ol daha fazlasını görüceksin , keşke olmasa ama oluyo işte..şehri sevmeme olayı ise ,şehri sevdiren orda kurduğun ilişkiler ve insanlar ,bunu sağlayabilirsen Sivas olmuş ,İstanbul olmuş farketmez..(İstanbul'da yaşayıp sıkılan insanlar tanıyorum :D )
çok önemseme insanları , belli bi düzeyde tak kafana..onlar olmadan da mutlu olabilirsin..bundan kastım kendini insanlardan soyutlaman değil, sadece seviyeyi koruman..2. sınıfsın sanıyorum bölümünü bilmiyorum ama alttan dersim çok demişssin , çoğu bölümde 2. sınıfta alan derslerine bile geçilmez..3 ve 4 daha zor oluyo..

yazın mükemmel bir tatil yap , enerji depola,umarım her şey senin için daha başa çıkılabilir hale gelir..(:

Amaç üniversite okumak mı yoksa arkadaşlarla gezmek mi? Boşver kimse olmasın, sen okuluna bak :) Yok okulunu sevmiyorsan ki zaten sınava girmişsin o zaman sınav sonuçları bi gelsin bakalım, ikinci sınavda geçsin... İstediğin yer olursa keyfini sürersin olmazsa da dünyanın sonu değil 1 yıl daha hazırlanırsın.

sivasli degilim ,her sehirde iyide var kötüde arkadasa katiliyorum biraz öbür taraftan bak aileni düsün gelecegini sonucta sen orda temelli kalcak degilsin gezmeyede gitmedin derslerine agirlik ver kimse kimse icin degismez cevrenle gecinmeye bak sononu düsün senin ve ailenin emegi bosa gitmesin canim zorluk olmadan rahata kavusulmaz

Merhaba , sanırım iyice bunalmışsın..yaz tatiline az birşey kaldı , yazın ailenin yanına gider iyice bi kafanı toplarsın..benim de üniversite de 4. yılım..belki beklentilerini azaltırsan şehirden de arkadaşlıklarından da doyum olabilirsin , şöyle ki üniversitedeki arkadaşlıklar lisede olduğu gibi değil..saflık temizlik yok , hiç bilmediğin tanımadığın kültürden insanlar..ben 4. yılımdayım kafamın en rahat olduğu yıl bu seneydi , çünkü yalnız yaşıyorum , çok samimi 2 kız arkadaşım , sevgilim ve ailemin fikirleri dışında kimseyi önemsemiyorum..1 arkadaşın kazık atmış ama emin ol daha fazlasını görüceksin , keşke olmasa ama oluyo işte..şehri sevmeme olayı ise ,şehri sevdiren orda kurduğun ilişkiler ve insanlar ,bunu sağlayabilirsen Sivas olmuş ,İstanbul olmuş farketmez..(İstanbul'da yaşayıp sıkılan insanlar tanıyorum :D )
çok önemseme insanları , belli bi düzeyde tak kafana..onlar olmadan da mutlu olabilirsin..bundan kastım kendini insanlardan soyutlaman değil, sadece seviyeyi koruman..2. sınıfsın sanıyorum bölümünü bilmiyorum ama alttan dersim çok demişssin , çoğu bölümde 2. sınıfta alan derslerine bile geçilmez..3 ve 4 daha zor oluyo..

yazın mükemmel bir tatil yap , enerji depola,umarım her şey senin için daha başa çıkılabilir hale gelir..(:

Nerde okuyorsunuz ?

büyütme gözündeee...okuluna git güzel güzel..çok arkadaşda lazım değil,1 tane olsa yeter..ailen senin sadece ders çalışmanı beklerken sen basit şeylerle enerjini harcama,hayatta daha ne insanlarla karşılaşacaksın alışmış olursun erkenden..

Haklısınız ben şehri suçlamıyorum hele sivaslıları hiiç.... ama bana soğuk ve küçük geliyor ben sonuçta tatillerde memleketimdeyim antepten sivasa kim gelse benim gibi düşünür insan sıcak yerde doğup büyüyünce alışamıyor işte.... hem sınıfım ii olsaydı daha kolay olurdu belki arkadaşımda bıraktı gitti o da çok etkili oldu tabi geri dönecek ya şimdi ben gidersem sınıfta kimle takılır onun derdine düştü şimdi onunlada eskisi kadar olamam artık sınavı kazanamazsam çok kötü olur benim için.

Bırakıp gitmeyide düşündüm ama 2 senem kaldı nasılsa bi şekilde sınavla falan geçer sonrada iş hayatına başlarım dedim hem ya yapamazsam kökten açıkta kalırım die de korktum açıkçası

benimde okulda doğru düzgün arkadaşım yok sadece dersler hakkında konuşuyoruz genelde bence kendinize gelip bir an önce ders çalışmaya ve barı bu dönem ders bırakmamaya bakın önümüzdeki yıl başka bir ünv gideceğiniz kesin değil o yüzden okulu daha fazla uzatmanın anlamı yok okula eğitim ve diploma için gidiyoruz arkadaş için değil bunu aklınızdan çıkarmayın evet arkadaşınız olsa iyi olur ama olmuyorsada zorlamanın anlamı yok

Back
X