Merhaba , sanırım iyice bunalmışsın..yaz tatiline az birşey kaldı , yazın ailenin yanına gider iyice bi kafanı toplarsın..benim de üniversite de 4. yılım..belki beklentilerini azaltırsan şehirden de arkadaşlıklarından da doyum olabilirsin , şöyle ki üniversitedeki arkadaşlıklar lisede olduğu gibi değil..saflık temizlik yok , hiç bilmediğin tanımadığın kültürden insanlar..ben 4. yılımdayım kafamın en rahat olduğu yıl bu seneydi , çünkü yalnız yaşıyorum , çok samimi 2 kız arkadaşım , sevgilim ve ailemin fikirleri dışında kimseyi önemsemiyorum..1 arkadaşın kazık atmış ama emin ol daha fazlasını görüceksin , keşke olmasa ama oluyo işte..şehri sevmeme olayı ise ,şehri sevdiren orda kurduğun ilişkiler ve insanlar ,bunu sağlayabilirsen Sivas olmuş ,İstanbul olmuş farketmez..(İstanbul'da yaşayıp sıkılan insanlar tanıyorum

)
çok önemseme insanları , belli bi düzeyde tak kafana..onlar olmadan da mutlu olabilirsin..bundan kastım kendini insanlardan soyutlaman değil, sadece seviyeyi koruman..2. sınıfsın sanıyorum bölümünü bilmiyorum ama alttan dersim çok demişssin , çoğu bölümde 2. sınıfta alan derslerine bile geçilmez..3 ve 4 daha zor oluyo..
yazın mükemmel bir tatil yap , enerji depola,umarım her şey senin için daha başa çıkılabilir hale gelir..