Battlestar galactica

süperrr bi dizi. sadece bilim kurgu değil aynı zamanda düzen, demokrasi irdelemeleri var. önemli noktalara değiniliyo. ne yazık ki bitti ama. sonu tam tahmin ettiğim gibi oldu. bayılıyorum bu diziye. herkese tavsiye ederim. keşke hiç izlememiş olsam da şimdi oturup baştan izlesem. :1rolleyes:

arkadaşlar yok mu içinizde bu diziyi izleyen ve seven..ben hiç kaçırmıyorum...bu sezon daha da sıkı döndüler, tavsiye ederim..
mesaj çok eski konuyu hortlatıyorum ama, diziye baslamak ıstıyorum da heryerde 1. bolumde öncekı bolumlerde dıye baslıyor yanlıs yerden baslamıyım , bır de mının dızılerı var once onlar mı ızlenecek?

Hayatımın dizisi!!! Benim için sonsuza dek 1 numara!!!
diziye baslamak ıstıyorum da heryerde 1. bolumde öncekı bolumlerde dıye baslıyor yanlıs yerden baslamıyım , bır de mını dızılerı var once onlar mı ızlenecek?nerdewn ızledınız sız?

diziye baslamak ıstıyorum da heryerde 1. bolumde öncekı bolumlerde dıye baslıyor yanlıs yerden baslamıyım , bır de mını dızılerı var once onlar mı ızlenecek?nerdewn ızledınız sız?
Merhabaaaaa
Cnbc-e'de ilk bölümüne denk gelip, müptelasi olmuştum. Daha sonra torrent üzerinden indirmiştim sezonları. Torrent programı kullanmayı biliyor musunuz?
Sizin bulduğunuz bölümlerin öncesi vardır. Ilk bölümde cylonların dunyaya saldırısı var. Mini serileri dizinin tüm bölümlerini izledikten sonra izlemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…