Reddettiğim için pişmanım ne yapmalıyım

Bence tekrar bir bahaneyle yaz ve bir kahve içelim de. Evet derse görüştüğünüz de denesemiydik dersin olumlu yaklaşırsa neden olmasın. Sen yazmazsan tekrar o yazmaz

Bence sorabilirsin ya ama stalk yoluylada anlayabilirsin belki ben olsam oyle yapardim basta belki sevgilisi degil arkadasidir eminmisin sevgili olduklarina

Evet kızlar katılıyorum o yazmaz gibi bence de. Sevgililer gibi geldi bana ikisinin selfiesiydi ama aylar önceydi bir daha görmedim fotoğraf.
Ama bu net bir şey göstermez.
Eşimin bir arkadaşı var. Bir buçuk senedir çok mutlu ilişkisi vardı biz yakım çevre biliyorduk. Ama sosyal medyaya koymuyordu. sevgilisinin ricasıydı bu. Saygı duydu. İlk fotoğrafları nikah masasından oldu sosyal medyada.
Yani fotoğraf paylaşılmasından net sonuç alamazsınız

Normal muhabbet et, zaten süreçte biri varsa anlarsın. Başkasının elinde görülen şeyin daha güzel görünmesi gibi olmuş

bence isinamadiysan ugrasma o zaman isinamadigina simdi baskasi elledi diye isincak degilsin paylasim yapmamasi o kisiyle birlikte olmadigini gostermez belki de mukemmel bi hayat yaşiyorlardir her anlarini paylasmayan bi ciftlerdir adamin aklini karistirmak sana bi sey kazandirmaz sadece hayatini ertelersin kaldi ki olmaz diyince giden biriymis kendine ve karsisindakine saygili demek oluyor bu, baskasi dokununca kiymete binmesin. insan bu yahu, esya degilya?

Kızlar, öncesinde arkadaşım olan bir adam var. Sosyal medyada ara ara iletişim halindeydik ve görüştük kendisiyle bir yıl önce çekim hissedemediğim için bana açıldığında ona karşı bir duygum olmadığını söyleyerek reddettim. Aslında onda da çok yoğun duygular yoktu. Şimdi pişmanlık hissediyorum. Tavsiye verir misiniz ne yapabilirim?
cevao verebilcegi tarzda bi story at dikkatini ceksek bise yap inan onun aklinda zaten kalmissindir erkekler reddedilmeyi sindiremez

Back
X