Batu ismi...

ebru158

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
67
0
46
Tekirdağ
Meraba annişlerr 20 haftalik hamileyim oglusum olcak insallah batu ismini dusunuyoruz isim analizlerine inaniyorum batu ismindeki cocuklar nasil oluyorlar acaba

çok fazla batu olacağını sanmıyorum. genelde batuhan veya batıhan kullanılıyor.

Merhaba Ebru
Ben bir BATU annesiyim (Batuhan degil sade Batu!) hihii bunu cok karistiranlar var
Üc erkek evladim var Batu'm ortanci oglum ve cok degisik digerlerinden

Batu coookkk sakin bir bebekti yani inan varligi yoklugu olmayan cinslerdrn
Herseyi cok erken ögrendi su an 9 yasinda ve okadar zeki ve azimli, inat, hassas cok icli üstelik düsünceli ve anneye cok düskün ilgi ve alakayi cok ihtihaci var. Cok agirbasli veeee asiri titiz bi cocuk yani iki yasinda yemek yerken adeta ne üstünü kirletirdi ne masayi. Odasi ve esyalatina asiri özen ve titizlik gösterir. Cok zeki oldugundan hemen herseyi ögreniyor ve bir cok dalda becerisi var. Yani iyiki bu ismi koymusum cok mutluyum Batu kesinlikle cok özel ve yasitlarindan olgun bir cocuk.
Tavsiye kesinlikle ederim bende isimlerin anlamlarina inansigimdan bu ismi secmistim ve gercekten nerde Batu varsa orda lider!! Sinifta birinci, futbolda birinci, gitar grubunda birinci, insanlarin kalbini fet etmekte birinci .cok iyi bir secim yapmissin

Umarim saglikla kucagina alirsin bebisini canim.

Cokk tesekkur ederimm cok guzel seyler yazmissiniz insallah benim batusumda sizin batusunuz gibi olur evet batuhan degil batihan degil batuu olucak benim oglusum

Sizin hoşunuza gidiyorsa koyun bence :) başkalarının düşünceleri kendilerine kalsın :)

Cokk tesekkur ederimm cok guzel seyler yazmissiniz insallah benim batusumda sizin batusunuz gibi olur evet batuhan degil batihan degil batuu olucak benim oglusum
ebru hanım merhabalar,
sizin mesajlarınızı dvt grubunda gördüm ve ne yazık ki son 1 haftadır bende dvt ile birlikte yaşıyorum yaşadıklaınızdan sonra bebiş haberini görünce çok sevindim:) umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır:) bu süreçte dvt geçirmiş birisi olarak neler oldu paylaşır mısınız? bende bebek çok istiyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…