• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bavul mevzusu

Bir gun de gorumcem aramis sende 3 renk sayiyor, yesil sari beyaz diyeyim, o renklerin birlikte oldugu esarp var mi, ya insanlar niye birbirini dukkan gibi goruyor. Ki ben onceden hep hayir demisimdir. Yuzsuzlukte son nokta

Cok hakilisiniz aslinda direk yuzune soylemek istiyorum.Ama kendisi gelmiyor ki hanfendi bir sey isteyince ya kv deme soyletiyir yada gorumceme uyanik
Oo bi de kendisi gelip istemeye tenezzül etmiyo öyle mi.. bence siz de cevap vermeye tenezzül etmeyin eltileri sevmiyorum :D

Bir gun de gorumcem aramis sende 3 renk sayiyor, yesil sari beyaz diyeyim, o renklerin birlikte oldugu esarp var mi, ya insanlar niye birbirini dukkan gibi goruyor. Ki ben onceden hep hayir demisimdir. Yuzsuzlukte son nokta
:KK70::KK70:sende desydin yesil var hanfrndi olurmu diye okafar renkli esarbi sen de bulacagina nasilda inanmis senin dukkanin var ya:KK70:

Oo bi de kendisi gelip istemeye tenezzül etmiyo öyle mi.. bence siz de cevap vermeye tenezzül etmeyin eltileri sevmiyorum :KK70:
Demi ama canim ayy eltiler sevilirmi ya seviyorum diyeede inanmam Bosuna dememis atalatim kuma kumanin gemisi yurude elti eltinin gemisi yuremez diye:))

Verme
İçinde eşyalarım var kullanıyorum de
Ayrıca bavullar çok uygun alsın bitane de kayinvalidene
Gercekten arkadasim icinde esyalarim var taa nereye kaldirmisim.Istese alabilir ama onlatin derdi bende istemek belesciler

Demi ama canim ayy eltiler sevilirmi ya seviyorum diyeede inanmam Bosuna dememis atalatim kuma kumanin gemisi yurude elti eltinin gemisi yuremez diye:))
Hahaha doğru eltiler kural olarak sevilmez istisnaen sevilir :D dediğim gibi vermeyin bence elbiseydi bavuldu ohooo isteklerin ardı arkası kesilmez

Kizlar herkese merhaba.
Hemen konuya geliyim cunku cevaplamam gereken bir mevzu.
Eltim aylar onecesinde benden bir elbose istemisti vermistim.Elbiseyi hem yikamadan getirdi hemde o gin geri biraktigimda on tane laf soyleyip gitmisti.
Simdide tatile gitcek bavulumu istiyormus kv dem dedi.Bende kv dedki vermek istemiyorum hemtekeli yuk gibi bahaneler soyledim
Kizlar bir bavulun lafini yapcak degilim ama biktim bu yuzsuzlerden.Kaynanamda diyor ki iste vermesen hep soyler vermedin diye.bende dedim vermek istremiyorum.
Neyse kizlar esime soylerlerse kesin esim ver diye tutur.Sizce napiyim. MEVZU bavul degil adlinda esimin ailesine karsi cok birikmisim var yani cimrilikle algilanmasin.
Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum
verme ya mecburiyetin yok ki.

yahu bir bavul kaç para? bavulu da başkasından istemek nedir? hadi kız kardeşin, erkek kardeşin falan olsa ya da çok samimi bir akraban ya da arkadaşın olsa neyse, o zaman lafını da yapmazsın muhtemelen ama... her bütçeye her ihtiyaca göre bavul var yani çarşıda bilmem nerde. şimdi burada site alışveriş linki vermek yasak olabilir emin değilim ama kabin boy dedikleri valizler var, 50 lira falan internette. çarşıda pazarda da en fazla 60'tır. 50 60 lira için bu nedir yani, ki daha ufakları daha ucuz bunların.

yahu bir bavul kaç para? bavulu da başkasından istemek nedir? hadi kız kardeşin, erkek kardeşin falan olsa ya da çok samimi bir akraban ya da arkadaşın olsa neyse, o zaman lafını da yapmazsın muhtemelen ama... her bütçeye her ihtiyaca göre bavul var yani çarşıda bilmem nerde. şimdi burada site alışveriş linki vermek yasak olabilir emin değilim ama kabin boy dedikleri valizler var, 50 lira falan internette. çarşıda pazarda da en fazla 60'tır. 50 60 lira için bu nedir yani, ki daha ufakları daha ucuz bunların.
Tesekkur ediyorum yorum icin
Ecde kac kisi yasiyirlar bir bavul almiyorlar durumlarida gayet iyi.Alismislar ondan bundan istemeye

Bence herkesten once esinize siz söyleyin. O kadar para verdim elbiseyi rezil halde getirdi, yazik degil mi? Ustelik bir tesekkur bile etmedi. Bavullarda ucuz degil, esyalarimi koklaya koklaya kullanırken, baskasinin hor kullanmasini istemiyorum diyin.

Kizlar herkese merhaba.
Hemen konuya geleyim cunku cevaplamam gereken bir mevzu.
Eltim aylar onecesinde benden bir elbise istemisti vermistim.Elbiseyi hem yikamadan getirdi hemde o gun geri biraktigimda on tane laf soyleyip gitmisti.
Simdide tatile gitcek bavulumu istiyormus kv dem dedi.Bende kv dedimki vermek istemiyorum hem tekeli yamuk gibi bahaneler soyledim
Kizlar bir bavulun lafini yapcak degilim ama biktim bu yuzsuzlerden.Kaynanamda diyor ki iste vermesen hep soyler vermedin diye.bende dedim vermek istemiyorum.
Neyse kizlar esime soylerlerse kesin esim ver diye tutur.Sizce napiyim. MEVZU bavul degil aslinda esimin ailesine karsi cok birikmisim var yani cimrilikle algilanmasin.
Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum
Edit. Kizlar acaba eltime mesaj ceksem mi bavulu istemis tekerligi bozuk yazayim baskasindan istesin
ver bavulu geri alma iç ile eşinden parasını al yenisini alırsın vermek istemiyorum ısrar ederseniz bana yenisini alın bir daha geri almak istemiyorum de

Bahsettiğin gibi yüz süzse onu tekerleksiz de ister . Bu sefer mecbur kalır verirsin :) . Arkadaşıma , anneme vs verdim de ? ... Anlayabiliyorum seni sen temiz kullanırsın , gözün gibi bakarsın . Verirsin birine emanet haşat olur gelir. Yazik

Back
X