Bebek Beslenmesi bay bay damla

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim bebeğimin uyuyama gibi bi sorunu yok uyuyo fakat sürekli kalkıyo ayrıca saç kurutma makinası falan kolikken işe yarıyo çok şükür artık değil gerçi bize onlarda yaramıyodu o zaman

amiiin başka hal çaresi yok ben artık aramaktan yoruldum sadece sabır diliyorum sanada bol bol sabır dilerim çok zor kolik değildir bebeğin inşallah o daha da zor
canım gaz sancılarımız çoktu. metsi, nurse harveys, acı elma yağı, sıcak havlu, zeytinyağı, gaz masajı, zinco, debridat vs. kullandık hiçbiri çözüm olmadı. forumdfan bir arkadaşın verdiği bir karışım tarifi zınk diye kesti gaz problemimizi. sağolsun çok faydası oldu canım.

canım gaz sancılarımız çoktu. metsi, nurse harveys, acı elma yağı, sıcak havlu, zeytinyağı, gaz masajı, zinco, debridat vs. kullandık hiçbiri çözüm olmadı. forumdfan bir arkadaşın verdiği bir karışım tarifi zınk diye kesti gaz problemimizi. sağolsun çok faydası oldu canım.

bende ne kullandıysam çözüm yok hala yok hala gaz sancılarıyla uğraşıyoruz neredeyse 6 aylık oldu ama azalmada yok valla mümkünse bende öğrenmek isterim o karışımı

Karışım için size mail atamadım, lütfen bizi de bilgilendir misiniz

Teşekkürler

canım benim oğlumdada uykusuzluk aşırı 5 dakkada bir kalkıo gaz sancıı yok ama beni yanında istio bütün gün odasında onun yanındayım azcık cıkım yemek yıyım dıye başlıo ağlamaya hemen uyanıo yanından kalkınca bızede kuzenım bay bayı önerdı bı dene dedı bazı bebekelrde rahatlatma etkisi yaratıomuş bebeklerde tedırgın anne bırakcak korkusu oluomuş oyuzdende uyumuyorlarmış bıde sanırım hıç bişeyi kaçırmak istemiyolar meraklı melahatlar gaz için bende zınco papatya rezene anason cayları kullandım ayrıca metsıl de yanı ne kadar ılaç varsa kullandım care en son babulın le sıpsplex dıye ılaclar var onlar ıyı geldı bırde karnını bır bezle sarıyodum yatarken beşiğinin içine sıcak su torbası koydum allaha şükür bunları yaptım ve hemen gectı dene ıstersen bırde hergun banyo ben gece yaptırıyodum ama sımdı uyumak ıstemıyor nöbetlerım var bn dayanamıom bu cocuk nasıl dayanıyor ya uykusu için çözüm bulunca banada haber verin

bebeğinize gaz sancısı için bir karışım önermişsiniz.benim bebeğim kolik ve inanılmaz sancılar çekiyor gözlerinden yaşlar gelerek sabah başlıyo akşama kadar ağlıyo ne denediysek fayda etmedi.lütfen banada o karışımın tarifini atarsanız çok memnun olucam.

Lütfen rica etsem bana da tarifini yazarmısınız Yazdıklarınızı bizde denedik malesef işe yaramadı
Mrb canım
İlk oğlumda yazdığım mesajları sayende okumuş oldum. O zaman yaptırdığımız gaz ilacını 2. Oğlumun gaz sorunu için yaptırmaya gittiğimizde eczacı bize içeriğindeki iki ilacın artık üretilmediğini söyledi. Bizde bizim ufaklıkta çok gazlı ne yapsak diyince kendinin hazırladığı bir gaz ilacı olduğunu söyledi. Tabi bir başka eczacıya yaptırmamamız için içeriğini söylemediler ama kendi torunumda bile kullandım. İçeriğinde zararlı hiçbirşey yok zaten 30 senelik eczacıyım dedi. Güvenip aldık çünkü oğlum çok zor durumdaydı. Sancıdan kıvranıyordu.
Profiline baktım canım sen de izmirde yaşıyormuşsun. Karşıyaka da Ali eczanesinde yaptırdım. Gidip konuş canım. Ben çok fayda gördüm piyasadaki ilaçların hiçbirinden fayda görmemiştim.

Mrb canım
İlk oğlumda yazdığım mesajları sayende okumuş oldum. O zaman yaptırdığımız gaz ilacını 2. Oğlumun gaz sorunu için yaptırmaya gittiğimizde eczacı bize içeriğindeki iki ilacın artık üretilmediğini söyledi. Bizde bizim ufaklıkta çok gazlı ne yapsak diyince kendinin hazırladığı bir gaz ilacı olduğunu söyledi. Tabi bir başka eczacıya yaptırmamamız için içeriğini söylemediler ama kendi torunumda bile kullandım. İçeriğinde zararlı hiçbirşey yok zaten 30 senelik eczacıyım dedi. Güvenip aldık çünkü oğlum çok zor durumdaydı. Sancıdan kıvranıyordu.
Profiline baktım canım sen de izmirde yaşıyormuşsun. Karşıyaka da Ali eczanesinde yaptırdım. Gidip konuş canım. Ben çok fayda gördüm piyasadaki ilaçların hiçbirinden fayda görmemiştim.
çok zor durumdayız bizde. Gaz damlası degiştirdik hiçbiri fayda etmedi.
Elinizde orjinal tarif varsa hala onu bana göndermeniz mümkün mü acaba. Belki şu an üretiliyor olabilir mi? Evet ali eczanesine gitsek yardımcı olurlar mı acaba

çok zor durumdayız bizde. Gaz damlası degiştirdik hiçbiri fayda etmedi.
Elinizde orjinal tarif varsa hala onu bana göndermeniz mümkün mü acaba. Belki şu an üretiliyor olabilir mi? Evet ali eczanesine gitsek yardımcı olurlar mı acaba
İlaçlar piyasadan kaldırılınca tarifi attım canım ama ali eczanesi kesinlikle yardımcı olur. Geçmiş olsun

Benimde bebeğim 4 ay 6 günlük kan damlasına başladık gaz ve uykusuzluk başladı ve damlayı kestim 6 aylık olana kadar da vermeyi düşünmüyorum kan tahlili yaptırıp vermek lazimmis. Birde yediklerinize dikkat ederseniz(bulgur soğan sarma turp lahana ve bakliyatlari ıslanmak ve haslamak gerekiyor pisirmeden önce birde pisirmeden önce hasladiginiz suya kimyon atın Buda püf nokta olsun ayrıca bir tatlı kaşığı kimyonu bardağa koyun üstüne sıcak şu ile demleyip sıcak için beş altı çay kaşığı da ilikken bebeğinize verin günde ıkı üç kez için icirn ) inşallah düzeliyor bebeğinizi beslemeden once spor yaptırın karnına masaj yapın saat yönünde olacak . Ayrıca yüz üstü yatırın beline masaj yapın ağlamaya başlayan kadar yüzüstü durmayı pek sevmiyor benim bebisim :)

Back
X