• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baya kafam karisik bi el at Kk ..

Hukuk devam zorunlulugu olan bir bölüm değil .
Görünürde devam zorunlulugu var ama aslında yok . Ben de sınavdan sınava gidiyorum .
Yavrukus ben birazdan ban yicem . dönüşte ayrıntıları konuşuruz sakin vazgeçme !

Ban mi :bicak:
Gitmeeeeeeeee:olamaz:

bende 30 yasindayim.. tekrar universite okumak istiyorum.. ama minik bir bebekle nasil yapacagim bilmiyorum... icimde kalacak bu gidisle..

hukuk mu olmali bilmiyorum ama bence firsatin varsa kesinlikle yapmalisin...

bende 30 yasindayim.. tekrar universite okumak istiyorum.. ama minik bir bebekle nasil yapacagim bilmiyorum... icimde kalacak bu gidisle..

hukuk mu olmali bilmiyorum ama bence firsatin varsa kesinlikle yapmalisin...
Dedigim gibi burada yok hukuk baska bi yere gitmek beNim icin imkansiz cunku ayni zamanda para kazanabilmeliyim ..
Sanirim biraz daha dusunucem

Tekrardan merhaba hatun kisiler :KK66:
Simdi bastan basliyorum taniyanlar oldugu kadar tanimayanlarda mevcut ..

30 yasindayim :silah:(Benim icin travma meselesi )
Ulus.iliskiler mezunuyum
Bazen Allah bu sehri kesin unuttu dedigi bi ilde yasiyorum maalesef :KK61:

Bundan iki yil once gittim bi dil ogrendim su anda gecimimi onun sayesinde sagliyorum akillica bi kararmis ama ben tirmalarsam para k@zaniyorum yani kimse oooo cok cool gel sana 2000 vereyim demiyor zaten beklenemezde :KK19: neyse ..

Iki gun once malum bi konu acmistim is bulmayla alakali
Kadin bana gel caNim kole ariyorum ben minvalinde bi seyler soyledi moralim bozuldu eve gelip aksama kadar agladim :cry:
Bana nasil bu parayi teklif eder nasil boyle bi is teklif eder diye var olan ic yaglarimin cogunu o gun kendi kendime yedim ..

O gun dusundum ve ben bi karar verdim
Simdi mantikli mi onu soruyorum size..

Tekrardan bi universite okumali miyim ?
Ama baska kimseye soramam
Sende oku oku basimiza alim mi cikican
Senin yasindaKiler emekli olacak gibi karsiliklarda gormusumdur zamaninda:110:
Hukuk okumak istiyorum ben soNu onemli ama muaffak olabilir miyim ben bu meslekte ?

Devam zorunlulugu var mi ?
Icimde kalan bi ukdedir hukuk
Siz olsaniz amaan bu resmen bi macera mi dersiniz
Yoksa yok ulen baya da yapilabilir bi sey mi ?

Bana yardim edin
Yoksa kendimi kesicem :bicak:
Karisik oldu evet ama kimseye anlatamam utaniyorum artik okul mevzusu acmaktan :hasta:
Oncelikle keske "Allah in unuttugu" gibi bi tabir kullanmasaymişsin :KK43:
Icinde kalan bi bolumse oku, neden gec kalınmış olsun ki? Hem ilk universiten de degil.. Ama hukuk hem kazanmasi hem okumasi epey emek isteyen bi bolumdur; enerjin ve sabrin varmi, bu önemli..

Oncelikle keske "Allah in unuttugu" gibi bi tabir kullanmasaymişsin :KK43:
Icinde kalan bi bolumse oku, neden gec kalınmış olsun ki? Hem ilk universiten de degil.. Ama hukuk hem kazanmasi hem okumasi epey emek isteyen bi bolumdur; enerjin ve sabrin varmi, bu önemli..
Enerji sabir bulurum da burda bu bolumu bulamam o var
Allahin unuttugu mecazi bi anlamda biliyorsun zaten ;)

Hayır,etrafımda torpille kurum avukatı olan kimse duymadım.

Güncel duyuruları takip etmiyorum ama mulakatsız,sadece kpss puanıyla avukat alan kurumlar da var .

Duyuruları internetten aratırsanız ayrıntılı bilgilere ulasirsiniz.

Yakında onlar da mülakatlı alıma başlar.

Enerji sabir bulurum da burda bu bolumu bulamam o var
Allahin unuttugu mecazi bi anlamda biliyorsun zaten :KK66:
Mecazi olarak kullandigini biliyorum.. Bu tarz soylemler insani farketmeden ucuruma götüren sozler olarak geciyor da uyarmak istedi sadece..
Hukuk şart degil bence, leyifle calisabilecegin farkli bölümler de olabilir, arastirmalisin.. Hakkinda hayirlisini diliyorum..
Sevgiler

Kpssye hazırlanın bir kamu kurumda çalışın 3000 tlden az kazanmazsiniz. Neden Dışişlerinin sınavlarını denemiyorsunuz yaş sınırı 35 sanırım

oku.. 4 yıl nedir ki. göz acıp kapayana kadar geciyor zaman. cok dusunmeden bence sansını dene, calısmaya basla. seneye seneye diye diye 40 yasında mezun olursun sonra :D devam zorunlulugu yok hukuk fakültelerinde, yani ben okurken oyleydi. ben de hukuk mezunuyum, az dizimi kırıp oturup calıssaydım 3 senede de biterdi. benim 3,5 senede bitti gibiydi sonra sacma secmeliler yuzunden 4te tamamladım. rekor kıracaktım :)

Ya arkadaşlar hukuk fakültesinde neden devam zorunluluğu yok acaba ?
Bir de bunun gibi devam zorunluluğu olmayan bölümler var mj biliyor musunzj
Ben mesela İngilizce öğretmenliği istiyorum yaşadığım şehirde okul kazansam sınavdan sınava okula gitsem öle olur mj ?
Sırf işi bıramakamadıgımdan yapamıyorum

Dışardan adalet okuyup dgs ile hukuğa geçebilirsiniz. 2senelik ygs ile girip bitirince de dgs sınavına girersiniz hukuk3.sınıftan devam edersiniz. Hem bitaraftan da çalışabilir geçiminizi sağlayabilirsiniz. Ben öyle yaptım:KK66: 29 yaşımdayım hukuk 3.sımıftayım. Ama dgs zor yani baya bi çalışmanız fulle yakın net çıkarmanız gerekiyor. Maddi durumunuz yeterli ise özelden yüzde 50 bursluda girebilirsniz daha düşük puanla.

Back
X