• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baya kafam karisik bi el at Kk ..

hem valla hem billa oku... baska hedefin yoksa oku yuksel yukselebildigin kadar dusunme aklina geleni yap... tavan yap her konuda..
essek kafam diye baslamiyorum mevzuya simdi kocaya yemek yap camasirini katla dur...
:)
oku benide gor hatta.. zamaninda hatunun biri gaz vermisti diye :)

Kiz okurum okumasina da sonra yine issiz avukat olursam kendi kendimi otenazi yaparim ben :(

Okuyun.

Ben okudum,cok da guzel okudum.

Yorumların bazılarını okurken kahkaha attım.

Sizin gecmek istediginiz yollardan gecmis biri olarak diyorum ki,herkes her şeyi söyler hukuk bitti derler,avukatlar aç geziyo derler,mantar gibi her yerde hukuk fakültesi var derler...

Ama ,

içinde gercekten hukuk,adalet aşkı varsa,emekle,sevgiyle calışıp kendini geliştirirsen,okulu yan gelip yatarak bitirmek yerine daha okurken camiaya entegre olmaya calışırsan hem maddi hem manevi kazancına herkes imrenir demezler.

Neden acaba? :)

Vazgeç gönlüm,vazgeç bu sevdadan şarkısını armağan ediyorum:KK200: youtube kapalıymış galiba,link koyamadım:(
Witch gerçekçi ol:KK12: vazgeç bu sevdadan,kendi işinde,dilinde ara kariyer ve motivasyonu

İş imkanı daha fazla olan bir şehre taşınsanız, nasıl olur? Siz o küçük şehirde sıkılmışsınızdır. İş imkanları da sıkıntıda.. Siz en iyisi büyük bir şehirde iş bulun, oraya taşının. Yeni iş, yeni şehir, yeni insanlar size çok iyi gelecektir..

Eğer, hukuk okumak istiyorsanız, hazırlanın, kazanın ve okuyun.. Neden yaşınız geç olsun ki.. Gayet genç yaştasınız.. İş konusunda da, eğer mesleğinizi sever ve hırslı olursanız, neden iş bulamayasınız ki. Hatta siz çince de, biliyordunuz. Mesleğinize ayrı bir boyut katar..

Ailem karsilamayacak
Ikinci ogr.dusunuyorum cunku gunduz daga tepeye cikmam lazim is icin ..
Kendi kazandigimla okuyabilirim ..
Benim ki biraz doygunlukla alakali
Tatmin olmakla yani ..
Kariyer odakli kafam var benim
Illaki saygi gorucem baska turlu mutsuz oluyorum
Kisiligime uygun bi is olarak ya hukuk ya psikoloji ile alakali seyler okumak istedim
Evliydim aldatildim toparlanamadim
Kalktim iki yil bilmedigim bi ulkeye gittim falan anca duzen oturdu boyle iste
Anladım. Ben diğer konunla biraz bağdaştırıp sadece maddiyat anlamında bunaldın zannederek yaptım yorumumu aslına bakarsan. Ama sen farklı bir durumdan yakınıyorsun o halde yapabilirsin neden olmasın,ama iyi araştır derim,ikinci üniversiteyi bitirip iş anlamında tatmin olmazsan daha mutsuz olabilirsin gibi geliyor bana. Bu anlamda doğru tercih yapmalısın.

o halde ben olsam yaparım istediğimi
ben de sizinle tıpa tıp aynı duurmdayım ama benım esım cocugum var tabı şükür
ama ben de cok mutsuzum
acıkogretım dıs dıc okuyorum bır yandan da gızlıce kpss ye calısıyorum bende utanıyorum artık
ben de saygın bır meslegım olsun ıstedım ama olamadı
cok mutsuzum
konunuzu gorunce ıcım cız ettı aynen benı anlatıyorsunuz

Iste boyle vallahi utaniyorum ya :(
Sen gene adam akilli bi is bulamadin mi ?
Çince biliyon yine issizsin dediklerinde oturup hoykure hoykure aglayasim geliyor
Cogu zaman kendi kendime agliyorum da .
Psikolojim bozuldu artik ..
Bugun babam ayagini burkmus iki saat agladim aslinda bunun sebebi kendimi ezik hissetmem ..
Ise yaramaz hissetmem ..
Birilerini goruyorum iki kelime edemeyen ama saygin bir isi olan
Oturup her bosa gecen yilima agliyorum

Ne kadar süredir hukuk okumak var aklında, ne sürelerle depreşiyor bu istek?

Anladım. Ben diğer konunla biraz bağdaştırıp sadece maddiyat anlamında bunaldın zannederek yaptım yorumumu aslına bakarsan. Ama sen farklı bir durumdan yakınıyorsun o halde yapabilirsin neden olmasın,ama iyi araştır derim,ikinci üniversiteyi bitirip iş anlamında tatmin olmazsan daha mutsuz olabilirsin gibi geliyor bana. Bu anlamda doğru tercih yapmalısın.

Biraz yonlendirilmeye ihtiyacim var sanirim :(
Cunku basi kesik tavuk gibi hissediyorum kendimi
Bi yandan 30 yasindayim Allah kahretsin her seye gec kalmis hissediyorum
Belki baskalarina gore az ama iki dilim var iyi derecede ama yetmiyor
Iki tane uni bitirdim yok ..
Ne yapmam lazim bilemiyorum
O yuzden bir sabah kalkiyorum hukuk oku diyorum bi sabah kalkiyorum burs al bi ulkeye git
Bi gun kalk y.lisansa basvur
Yoooo bi gun kalk kpss calis
Ama musteri var kalk onu gotur
Bak millet coluk cocuk sahibi sen mal gibi dolan boyle bi ruh halim var

Iste boyle vallahi utaniyorum ya :KK43:
Sen gene adam akilli bi is bulamadin mi ?
Çince biliyon yine issizsin dediklerinde oturup hoykure hoykure aglayasim geliyor
Cogu zaman kendi kendime agliyorum da .
Psikolojim bozuldu artik ..
Bugun babam ayagini burkmus iki saat agladim aslinda bunun sebebi kendimi ezik hissetmem ..
Ise yaramaz hissetmem ..
Birilerini goruyorum iki kelime edemeyen ama saygin bir isi olan
Oturup her bosa gecen yilima agliyorum
ayneeen aynnee ben
ben de 30 yasındayım son defa kpss ye gırıcem 2018 de
doğru duzgun ders de calısamıyorum es cocuk derken nasıl olacaksa ...
olmazsa acıkogretım baska bır bolum okuyacam ama acıkogretımde cok da ıyı bolumler yok cok secenek yok hanı hobi olarak okumak degıl ıs anlamında okumaksa amac kesinlikle sil bastan örgün okunmalı onu da ben yapamam
ama sız yapabılırsınız

Sana geçen de yazmıştım witch, yerinde olsam üni okumak yerine nitelikli bir tercüman olmaya çalışırdım. Çince gibi bir dili biliyorsun, zamanla iyi işler alırsın, saat mekan bağlamaz her yerden home office çalışırsın mis

Yapamiyorum :(
Cunku iki yilda sadece konusmayi becerebiliyorum
Karakter bilgim cok yok bu yuzden simultane alamam
Ingilizce ceviri yapiyorum o da ne kazandiriyor sayfasi 20 lira :(

ayneeen aynnee ben
ben de 30 yasındayım son defa kpss ye gırıcem 2018 de
doğru duzgun ders de calısamıyorum es cocuk derken nasıl olacaksa ...
olmazsa acıkogretım baska bır bolum okuyacam ama acıkogretımde cok da ıyı bolumler yok cok secenek yok hanı hobi olarak okumak degıl ıs anlamında okumaksa amac kesinlikle sil bastan örgün okunmalı onu da ben yapamam
ama sız yapabılırsınız

Aof den saglikla ilgili bi bolum secsen .

Benim planlarım sizinkinden çok daha çılgınca. O nedenle derim ki.. Okuma şansınız varsa ve gerçekten istiyorsanız okuyun.

35 yaşında, gazetecilik mezunu bir arkadaşım hukuk okuyor şu an 2. sınıfta, içinde kalmıştı onun da.
ama onun maddi imkanları rahat, çalışmak zorunda değil, normal bir öğrenci gibi tüm vaktini ve enerjisini eğitimine harcayabiliyor.
eğer koşulların uygunsa neden olmasın?
30 da yaş mı bu arada :KK53:

Okuyun.

Ben okudum,cok da guzel okudum.

Yorumların bazılarını okurken kahkaha attım.

Sizin gecmek istediginiz yollardan gecmis biri olarak diyorum ki,herkes her şeyi söyler hukuk bitti derler,avukatlar aç geziyo derler,mantar gibi her yerde hukuk fakültesi var derler...

Ama ,

içinde gercekten hukuk,adalet aşkı varsa,emekle,sevgiyle calışıp kendini geliştirirsen,okulu yan gelip yatarak bitirmek yerine daha okurken camiaya entegre olmaya calışırsan hem maddi hem manevi kazancına herkes imrenir demezler.

Neden acaba? :)
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Bi basarisizligi daha yuregim kaldirmaz gercekten
Araba kullanirken bazen okullarin onunden gecerken en azindan bir ogretmen olsaydin
Bankada para yatirirkem bankaci bari olsaydin diye diye bitiriyorum kendimi :cry:
Gecerli bi isim olmadigi icin yerlerin dibinde geziyorum
Keske bi isim olsaydi da kv sorunum olsaydi diyorum
Kendimle munakasa halindeyim surekli
Avukat izliyorum adliyede ne havalilar diyorum imreniyorum
Donup aynaya bakiyorum hicbir sey goremiyorum
Unvanim yok
Ve ben gunden gune oluyorum :KK42:

Aof den saglikla ilgili bi bolum secsen .
yokki sağlıkla ilgili bölüm
tıbbi sekreterlık falan var ıkı yıllık o da cok da iyi değil
4 yıllıklarda da dedıgım gıbı cok da iyi bölüm yok
hem de zaten saglık benım yapabılecegım bır sey degıl ben hastanelere bıle gıremıyorum ciddiyim sedyeyle alıyorlar benı en ufak seyde

Biraz yonlendirilmeye ihtiyacim var sanirim :KK43:
Cunku basi kesik tavuk gibi hissediyorum kendimi
Bi yandan 30 yasindayim Allah kahretsin her seye gec kalmis hissediyorum
Belki baskalarina gore az ama iki dilim var iyi derecede ama yetmiyor
Iki tane uni bitirdim yok ..
Ne yapmam lazim bilemiyorum
O yuzden bir sabah kalkiyorum hukuk oku diyorum bi sabah kalkiyorum burs al bi ulkeye git
Bi gun kalk y.lisansa basvur
Yoooo bi gun kalk kpss calis
Ama musteri var kalk onu gotur
Bak millet coluk cocuk sahibi sen mal gibi dolan boyle bi ruh halim var
Ya sen neden kendine bu kadar yükleniyorsun.
Kolay seçimler yapmadın evet zor durumlar yasadın ama 30 yaş nedir ki yapma Allah aşkına.
Çocuk mu,eş mi lazım illaki 30 yaşında olunca?
Kendi kendine yetebiliyorsun. Kimseyi takma kafana. Hepimiz aynı hayatı yaşayacağız diye birşey yok.
İş,okul hepsi hallolur,sen yeter ki karar ver ve adımını at. Sen ki kalkıp dilini,kültürünü bilmediğin memlekette yaşamışsın,onca sıkıntıya rağmen alacağını almışsın,dilini öğrenmissin. Bunlar mı yıldıracak seni.
Anlıyorum belki adım atmaktan korkuyorsun,başarısız olurum yada buda işe yaramaz diyorsun ama inanki yaparsın sen. Yeter ki toparlan,silkelen. Kendine bu kadar haksızlık yapma.

okuyun ama hukuk okumak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

psikoloji okursanız cinnet durumunda ki ülkemizde daha çok işe yarar diye düşünüyorum

Back
X