• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayaaa uyumusuz uyku sorunu

Çoooooktaaaaannnnnnnnn horultusundan kapısını kapattım ...Kız bu beni gözden mi çıkardı Alllaaaaaahhhh :KK11: Eşin uyumuyosa sorsana erkek sonuçta onları kafaları bizden farklı ...Sen ben ol o da başka biri :KK61:
Bildigin nafaka gibi birsey o diyor kimse kimseye bosuna o parayi vermez diyor burda ogren diyor ne gidiyorsun oralara zenginmiler dedo birde 45bini duyunca bnde senin ogrenmen icin elimden geleni yaparimda gidip cine git demem diyor

Bildigin nafaka gibi birsey o diyor kimse kimseye bosuna o parayi vermez diyor burda ogren diyor ne gidiyorsun oralara zenginmiler dedo birde 45bini duyunca bnde senin ogrenmen icin elimden geleni yaparimda gidip cine git demem diyor

eşine tşklerimi ilet..Yok be o kdar cin fikir değil..Destekçi sanırım sadece Türk kocişlerine :KK48: aykırı bir durum kabul ediyorum ama beni oraya gönderipte zevki sefa yapacaksa da gözü çıksınnnnn o_One diyim hiç bir şey gizli kalmaz çıkar ortaya eninde sonunda ...

[QUOTE="gokce25, post: 36800803, member: 194053"sonuctaerimi ilet..Yok be o kdar cin fikir değil..Destekçi sanırım sadece Türk kocişlerine :KK48: aykırı bir durum kabul ediyorum ama beni oraya gönderipte zevki sefa yapacaksa da gözü çıksınnnnn o_One diyim hiç bir şey gizli kalmaz çıkar ortaya eninde sonunda ...[/QUOTE]
Konuyu konuna yazdim aradaki fark ne diyerekten

Back
X