Bayağı üzgünüm bir bakar mısınız?

hayırlısı olsun inşallah hiçbir sorun yaşamazsın gebeliğin mutlu huzurlu geçsin bebeğini sağlıkla al kucağına. benim içinde dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler.
Amiin inşaAllah dua ederim tabii bi olsun da :))

Anladim canim o zaman hayırlısı olsun diye dua edelim. İnşaAllah yine sonucu bekliyorum. 10 güne net belli olur galiba değil mi?:)
Iki gun sonra tekrarliycam bakalim eger yukselirse nornal gebelik ama daha sonra kese gozukmesi sonrasinda kalp atisi derken sanirim bu beklemeler 2 ay yada e ay suruyo

Simdi dert tam olarak ne ? Testi erken yapmissin. Negatif cikabilir. E tamam bekle tekrarla. Bu kadar bunalip bunaltip konu acip aglamaya ne gerek var. Anksiyeten olabilr mi biraz?

Simdi dert tam olarak ne ? Testi erken yapmissin. Negatif cikabilir. E tamam bekle tekrarla. Bu kadar bunalip bunaltip konu acip aglamaya ne gerek var. Anksiyeten olabilr mi biraz?
Evet kesinlikle olabilir, fakat beni bu endişe ve tedirginlige iten hastanedekilerin beni yeterince bilgilendirmemesi, ilk kez bunlari yaşiyor olmam , kendi kendime araştirmaya çalişirken tibbi olasiliklar , olabilir mi ? Herşeye Kadir olan Rabbimdir bunu cok iyi biliyorum tevekkul ediyorum fakat böyle belirsiz konularda kalp mutmain olmuyo malesef

Evet kesinlikle olabilir, fakat beni bu endişe ve tedirginlige iten hastanedekilerin beni yeterince bilgilendirmemesi, ilk kez bunlari yaşiyor olmam , kendi kendime araştirmaya çalişirken tibbi olasiliklar , olabilir mi ? Herşeye Kadir olan Rabbimdir bunu cok iyi biliyorum tevekkul ediyorum fakat böyle belirsiz konularda kalp mutmain olmuyo malesef

sizi üzmek istemiyorum ama
başkasının konusunu sahiplendiniz resmen
hamile kalmaya çalışan ve bu sefer umutlanmışken olumsuz sonuç alan üyenin konusuna hamile miyim diye girip
gelen yanıtlara yanıt vermekle devam ettiniz
ayrı konu açmanız gerekmez mi?
belki heyecanlısınız tamam da
bu biraz yanlış oluyor

Hamile değilim.
Arkadaşlar :)
9 gün adetim gecikti ve dün test aldık. Negatif çıktı. Ve biliyor musunuz şu an adet başlangıcı oldu. Yani demekki psikolojikmis. Ben kendimi hamile sandığım için gelmedi ya da hormonlarım bozuldu Allah cc korusun.
Öyle işte...

olsun
demek ki hayırlısı böyleymiş
moralini bozma
çok da düşünme bunun üzerine
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah Hoppa

sizi üzmek istemiyorum ama
başkasının konusunu sahiplendiniz resmen
hamile kalmaya çalışan ve bu sefer umutlanmışken olumsuz sonuç alan üyenin konusuna hamile miyim diye girip
gelen yanıtlara yanıt vermekle devam ettiniz
ayrı konu açmanız gerekmez mi?
belki heyecanlısınız tamam da
bu biraz yanlış oluyor
Evet fakat konuyu simdi farkettim , konu sahibinden özur dilerim. Ama soylediklerini kabul edemem burda sahiplenme maksadi gibi bi durum veyahhut bencillik yok daha zaten bugun benim uyeligim bir ay oldu sirf bu sebeple actim uyeligi de actigim konularada bakarsaniz anlasilir. Ve ben bunu paylasmak icin bi konu ararken 'gebelikle' alakali ve 'en Yakin tarihte' yazilan diye baktim konu iceriginin farkinda bile degildim farkedebilseydim inanin benim bunu yapmam mumkun degil

olsun
demek ki hayırlısı böyleymiş
moralini bozma
çok da düşünme bunun üzerine
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah Hoppa

Önce çok üzüldüm ama ... nasip değilmiş diyorum.
Bi yandan düşününce hâlâ buruk gibiyim ama
Hayirlisi : )

Evet fakat konuyu simdi farkettim , konu sahibinden özur dilerim. Ama soylediklerini kabul edemem burda sahiplenme maksadi gibi bi durum veyahhut bencillik yok daha zaten bugun benim uyeligim bir ay oldu sirf bu sebeple actim uyeligi de actigim konularada bakarsaniz anlasilir. Ve ben bunu paylasmak icin bi konu ararken 'gebelikle' alakali ve 'en Yakin tarihte' yazilan diye baktim konu iceriginin farkinda bile degildim farkedebilseydim inanin benim bunu yapmam mumkun degil

Sorun yok kardeşim
Bir yanlış anlaşılma ile buraya yazdın demekki olsun : )

Diğer arkadaşta beni düşünüp yazmış sağolsun

Back
X