Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Clementin, Avusturya hastanesindeki doğum ücretleri hakkında bilgin varsa paylaşabilir misin?merhaba belçin...
şimdiye kadar bi çok dr a gittim. ama son gittiğime bayıldım...eminim sen de çok memnun kalıcaksın...son derece sıcak, güvenilir ve en önemlisi para hırsıyla yanmayan biri.
Vartanuş Gürses. 16:00 ' ya kadar Avusturya Hastanesi'nde. (ssk lıysan sembolik bi ücret alıyorlar.)
16 dan sonra Şişli'de muayenehanesi var. 2122481111
daha önce 350 ytl ! verip gittiğim dr.lardan çok daha fazla memnun kaldım..umarım sen de beğenirsin...
Konu daha önce açılmışsa kusura bakmayın arkadaşlar ist. avrupa yakasında bayan kadın ddoğumcular ve hastane varmı tercih edeniniz. Ben ilk gebelik takibimi ve doğumumu 29 mayısta yaptım ama doktorum ordan ayrılmış ve şimdi uzak bilgilerinizi paylaşım mı
Merhaba Clementin, Avusturya hastanesindeki doğum ücretleri hakkında bilgin varsa paylaşabilir misin?
Teşekkürler,
teşekkür ederim canım yarın arayıp bilgi alacağım.canım bilmiyorum..:bbo: henüz hamile diilim senağlama ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsin..ben pek çok şeyi tlf da sorup öğrendim..çok ilgileniyorlar...
Konu daha önce açılmışsa kusura bakmayın arkadaşlar ist. avrupa yakasında bayan kadın ddoğumcular ve hastane varmı tercih edeniniz. Ben ilk gebelik takibimi ve doğumumu 29 mayısta yaptım ama doktorum ordan ayrılmış ve şimdi uzak bilgilerinizi paylaşım mı
mrb canım nerede oturduğunu bilmiyorum ama ben 1,5 yıldır gidiyorum ve çok memnunum beylikdüzü acıbadem de Aylin Tatlıadım çok ilgili bilgin olsun.80 ytl muayene ücreti.
merhabaa.
bende 1,5 yıldır aylin hanıma gidiyorum
tam onu yazmak için buraya gelmiştim benden önce yazmışsınızz.
çok tatlı ve şirin bir dr aylin hanım hem benim adaşım.
eğer beylikdüzü size uygunsa kesinlikle çook memnun kalırsıınn.
mrh. ben bayrampaşada oturuyorum. yakın yani tavsiye ettiğin yer. Nisa hastanesi gerçekten de kalabalıkmış. Birde Hİzmet hastanesi çok tavsiye edildi. teknoloji açısından doktor açısından felan 2 tercih deen biri inş.arkadaşım bende uzun zamandır doktor arıyorum bir sürü hastaneye gittim nisa hastanesi dahil orası çok kalabalık ben bugün esenler avicenna hastanesinde burcu hanıma gittim çok tatlı ve işinin erbabı bir hanım ilgileniyoda eğer sana yakınsa tavsiye ederim muayene ücreti ssk 10 ytl
merhaba az kaldı sanırım doğuma inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.bizim daha var ama sayılı günler çok çabuk geçiyor.geçenlerde kontrolüm vardı sizden bahsettim Aylin hn ama adını bilmiyorum fakat ortak yönümüz çok çünkü Özlem hn oda gitmiş dedim sevindi ve şaşırdı tesadüfün bu kadarı dedi.
siz sanırım Bköy acıbademde doğum yapmayı düşünüyorsunuz ben araştırıyorum çünkü fiyatı epey yüksek sağlık sigortam var ama her gidiş teminattan düşüyor.her hastanede doğuma gidiyorum dedi kısmet neredeyse orası olacak artık.Aylin hn çok sevdiğim için herkesede öneriyorum bende.sizin bebişin cinsiyeti ne bu arada?kendinize iyi bakın![]()
zeynep marhaba...
ben şu an hamile değilim yerimseniben 3 ay önce 24 haftalıkken erken doğum ile kaybettim bebişi. preklampsi olmuştum ve maalesef tedavisi yok. bakırköy acıbademde oldu doğum ve aylin hanım yanımdaydı.
çok uğraştı aylin hanım nerdeyse benden çok üzüldü bu şekilde sonlanmasına ama kısmet ne yapalım. şimdi yeniden hamile kalmak için görüşüyoruz aylin hanımla. hatta p.tesi randevum var.
benim ismimde aylin. zaten adaşınızmış dersen kesin tanır sırnaşık şey
evet çok haklısın sayılı çok çabuk geçiyor ,dr'un aylin hanımken hiç merak etme:)
canım yaa Allah sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip etsin inşallah.![]()
Aylincim çok üzüldüm yaa gözlerim doldu bir anda hamilelik duygusallığın çok yoğun olduğu bir dönem zaten allah size ömür versin inşallah.bu durumdan bahsetmişti Aylin hn bana şöyleki;
bende dermatit var burun kenarlarım özellikle çok kötü oluyor yanıyor ilacımda kortizonlu kullanabilirmiyim dedim.o da kendi alnını gösterdi meğer aynısından onda da varmış,geçen gece bir hastamın 24 haftalık bebeğini kaybettik çok üzüldüm bak hemen çıktı demişti hatta.demek o bebek senindi.inşallah öbür dünyada size şefaat edecek.evet Aylin hn o kadar alıştım ki onsuz bişey yapamıyorum zaten allah inşallah tez günlerde yeniden sağlıklı bebek nasip etsin öpüyoruz seni teyzesiiiiiiiiii:1hug:
Merhaba;mrh. ben bayrampaşada oturuyorum. yakın yani tavsiye ettiğin yer. Nisa hastanesi gerçekten de kalabalıkmış. Birde Hİzmet hastanesi çok tavsiye edildi. teknoloji açısından doktor açısından felan 2 tercih deen biri inş.
yaa aylin hanım böyle bir dr işte.
o kadar çok aradı ki beni sanki dr'um değilde akrabam gibi..
ama zeynepcim üzülmüyorum umutla bakıyorum ve tekrar hamile kalmak için çalışmalara başlıyoruz:)
iyi dileklerin için çook teşekkür ederiimm.
belki aylin hanımın yanında denk gelir tanışırız..
bende öpüyorruuum bebişinle senii, a.s.