bayan doktormu erkek doktormu???

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
selam arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve daha doktor bulamadım acaba bayan doktormu erkek doktorumu tavsiye edersiniz? ilk doktorum erkekti ama biraz uyum sorunumuz vardı ben utanıp arayamazdım eşime aratırdım:) gerçi ben doğum için soruyorum sezeryan olabilir(ilk doğumum öyleydi) hangisin eli daha iyidir acaba bayanmı erkek doktormu??

Aynı soruyu hamileliğimi öğrendiğimde anneme sormuştum.Bayan doktorların biraz daha az anlayışlı ve sert olduklarını söylemişti.Çevremde doğum yapmışların %80'i de annemin bu görüşüyle hem fikir..Ama çok anlayışlı bayan hekimlerimiz de mevcut..Bulunduğun ilde biraz araştır bakalım.Hem bayan hem eli hafif biri vardır muhakkak :) Hem doktordan utanma canım bak üstelik ikinci bebeğinmiş de tecrübeli olman gerek :)

kesinlikle erkek dr. sonuçta sezeryan olacaksın ve cerrahi branşlarda erkekler daha başarılı diye düşünüyorum. sen kaç tane bayan genel cerrah gördün mesela? ameliyat olacaksan erkek dr. derim. erkekler daha soğukkanlı oluyor. komplikasyonda eli ayağına dolanmıyor. maalesef TR de erkekler mesleklerinde kendilerini geliştirme fırsatlarını daha çok buluyorlar. evde teorik kısmını okuyup araştırma yapabilirken biz kadınlar yemek yapıp, çocuk büyütüyoruz. erkekler daha başarılı.

Bencede erkek doktor cnm,ben bebeğime tedaviyle hamile kaldım,ilk başlar sürekli bayan dr olsun diye saçma sapan bir ısrarım vardı ama düşüncemin yanlış olduğunu ilk gittiğim erkek dr da öğrendim,erkek doktorlar daha insıan gibi yaklaşıyolar,ben ki muayenede bile canı yanan biriyim,o derece problemliyim yani..ama doktorumla bunu yendim ve şimdiler de kızımı bekliyorum dört gözle..inş kendin için en iyi olanı yaparsın ve hakkında hayırlısı olur..

bebeğin hayırlı olsun sağ salim doğsun inşallah
hangisinde daha rahat edeceksen tercihin o olmalı ama diğer arkadaşlarında dediği gibi erkek doktorlar daha iyi daha tecrübeli gibi sanki ...
hemde her branşta ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…