Bayan kuaföründen sevgili olmaz mı ?

Cok doğru diosn cnm askerde bile yapan war. Bnm arkadasmnda sevgilisi erkek kuaförü cocugun bir sürü yalanini kizlarla konuşmasıni yakaladi. Ama işte bayan kuaförü denilince direk önyargı ile yaklaşıyorlr .

yani cnm haklsn. Bnde baska kuaföre gidiyorm oda erkek, cocuk gayet normal muhabbet edio asılıp sarkintilik yapan olmadı yani şimdiye kadar

su an cok mutluyum ama işte ilerde bisi olurda arkadaslrmn biz sana demistik demelerindn korkuyorum

konuştuğum kişinin is arkadaşlarının da hepsinin bi kac yillik ilişkileri war onlarn sevgilileri anlayisla karşılayabiliosa bnde yapabilirim die düşünüyorum

bu konuda karamsar olduğumu kendisine de söyledim oda 11 yildan beri bu mesleği yapıyor ve bi yere gelmiş bu saatten snra mesleğimi bırakıp baska is yapamam ki dio oda haklı

Bugun zaten tutturdu kırıklarıni alalm bide fön cekeyim hem senle daha cok vakit gecirmis olurum dio :):16:

hahaha bu kuaförler takmş kırıklara yaaa :D sorsana bi erkek arkadaşına neden her yeni bi müşteri geldiğnde bu saçı kim kesti, saçınız fena kırılmış, ne zmandır kesmiyosunuz? bakım yapmamız lazm vs.. tarzında şeyler söylüyorlarr :1:

Yok canım gayet olan şeyleri yazmissn. Bugun hafta sonu oldugu icin gelin saçı ve yaninda akraba arkadaşları warmis yani yogun Baya bugün attigi mesajlar saat başı . Bnde sinir oldum soğuk soğuk yazdm görünen o ki olmayacak bu iş hep sorun cikacak kavga edeceğiz gibi görünüyor :5:

Tam genellemeye gerek yok, sonucta sadece isini yapan erkek kuaförler de var, onlar da insan ve onlar da evleniyorlar, bir tanesi benim kuzenim diyecektim ki mesajinizi görünce cok sasirdim.

Sanirim yasiniz henüz cok genc. Yogun oldugu bir günde dahi saat basi mesaj atmaya cabalamasi sizi sinir etmis, yetmemis. Ki su an sevginin heyecani ile de büyük ihtimalle mesaj atmaya calisiyor, ileride yogun oldugu günlerde bugün yogunum diyecek belki 3-4 saat ses gelmeyecek. Belli ki sorun olacak ve siz onunla birliktelige hazir degilsiniz.

Iliskiye baslarken karsilikli olgunluk cok önemlidir. Calistiginin, bir patronu oldugunun farkinda olmak zorundasiniz. Ve karsidaki insan caba gösterdigi sürece de sorun olmayacak seyleri sorun yapmamak lazim.

Canım alakası yok ya meslekle falan bence... kuaförmüş,kaptanmış,turizmciymiş... ona bakarsan kaptanlara her limanda bi sevgilisi olur derler o zman hiçbirinin ailesi olmazdı (: turizmcilere de çapkın derler gözü dışarda vs.. nişanlım turizmci :) yani takılma derim böyle şeylere ama eğer meyilli ise yapacak birşey yok ama gene de mesleğe yormamak lazım tamamen karakter meselesi. İyice tanımaya bak bence mesleğinden ziyade :34:
bende turizmcym cnm ve gördüğüm kadarıyla yapanda var bu meslekde evli olup da falan, bekar olupda yapmayan da war dediğin gibi karakter meselesi :) bnde karar verdim taniyip kendim görmek istiyorum

hahaha bu kuaförler takmş kırıklara yaaa :D sorsana bi erkek arkadaşına neden her yeni bi müşteri geldiğnde bu saçı kim kesti, saçınız fena kırılmış, ne zmandır kesmiyosunuz? bakım yapmamız lazm vs.. tarzında şeyler söylüyorlarr :1:
aynen cnm kuaförlerin meşhur sözudr bu saçı daha önce kim kesti :D bi sorayım cnm ona göre yazarm sana

Tam genellemeye gerek yok, sonucta sadece isini yapan erkek kuaförler de var, onlar da insan ve onlar da evleniyorlar, bir tanesi benim kuzenim diyecektim ki mesajinizi görünce cok sasirdim.

Sanirim yasiniz henüz cok genc. Yogun oldugu bir günde dahi saat basi mesaj atmaya cabalamasi sizi sinir etmis, yetmemis. Ki su an sevginin heyecani ile de büyük ihtimalle mesaj atmaya calisiyor, ileride yogun oldugu günlerde bugün yogunum diyecek belki 3-4 saat ses gelmeyecek. Belli ki sorun olacak ve siz onunla birliktelige hazir degilsiniz.

Iliskiye baslarken karsilikli olgunluk cok önemlidir. Calistiginin, bir patronu oldugunun farkinda olmak zorundasiniz. Ve karsidaki insan caba gösterdigi sürece de sorun olmayacak seyleri sorun yapmamak lazim.
Güzel bi tespit yapmissnz bnmde heyecanmdn dolayi onu düşünemiom saat başı yazmasi bile biraz sinir etti dediginiz gibi ilerlyn zamanlarda onu bile bulamicm gibi . Yaşım 23 . Düşündüm biraz ve bunları düşünerek tanımaya karar verdim. Bana olan sevgisini hissedeyim yeter

Mesleğe göre koca/ sevgili seçimi yapılır mı arkadaslar ?
Bn bi hafta oluyor daha önceden bana ilgilisi olan bi bayan kuaförü ile tanıştık yüzyüze arkadaşımın aracılığıyla bi haftadan beri konuşuyoruz ona çok ısındm cok iyi anlaşılıyorz. Kendisi boylu poslu yakışıklı yani . Şu an icin bana olan ilgiside cok iyi musait olduğu her dk arıyor mesaj atıyor. Bugunde 2. Kez yüzyüze buluştuk. Çalıştığı için iş yerine gittim is arkadaşları ve patronuyla tanistrdi. Müşterisi falan gelio o sırada sinir oluyor iki dk rahat vermiyorlar falan die . Yanimdan hic ayrilmiyor. Müşterisi ile ilgilenirken bile aynadan sürekli gözleri bende bu yaptıklarını anlatmann nedeni yani ilgisindn falan cok memnunm ama arkadaşlarıma diyorum. Birisi ile tanıştık konuşuyorz bayan kuaförü diyorum mesleğini duyunca surat ifadeleri değişiyor sonuçta bayan kuaförü üzer seni diyolar. Kafamda cok karıştı mesleğine göre yargılamak da istemiyorum. Kendisiyle şu an bi ilişkiye başlamadık tanımak istiyoruz birbirimizi. Olursa bn ciddi düşünuyorum dio her lafnda ailesinde söylemiş beni.
Napmalym bilmiyorum :26:

Size bu soylenilenler mantikli geliyor mu ?
Bence arafta kalincak hicbisey yok oyle sey mi olur. Her saci sari olan çakma mi meslek değil karakter meselesi bu. Bana sorarsan arkadaslarinin degindigi noktada çocuğun karakteri degil tamamen maddi. Yani maddi küçümseme, yakistiramama
Bence onlari dinleme anlattigina gore de oda sana karsi cok ilgili cok tatli :)💘

ewet su an öyle yapıyorum is ile konusursak yogun mu nasil diye soruyorum sadece kiz mi geldi gusel mi degil miydi die kiskanclik yapmıyorum :) oda hergun ölüyorum yorgunluktan dedigi icin is konusu hakknda konuşmuyoruz fazla :)

Bence hiç takmayın sizden öncede geliyordu güzel kızlar değil mi bakıldığında her tarafta güzel kız var herkes güzel diye herkeste gözü olmasımı lazım herkesle birlikte olmasımı lazım bakıldığında ondan başka yakışıklı erkeklerde var değil mi ama siz neden onunda devam etmek istiyorsunuz çünkü içiniz onu sevdi kısmetinizde onunla birlikte olmak var:112:

Back
X