benim de bayan kuaförü bir tanıdığım var. nişanlı şuanda. kendisine asıl hesabından farklı olarak bir face hesabı açmış. orada açıkca söylemeyeyim ama siz anlarsınız bazı "gruplara" üye olmuş. ben bunu tesadüf eseri buldum. söyledim ona. sen nasıl gördün falan dedi. bir de kimse farketmeyecek sanıyor akıllı ya kendisi. böyleleri de var işte. benim tanıdığım kişi biraz gözü dışarda biri, açıkca söylüyordu kuaföre gelen bayanlar özellikle olgun olanlar beraber olmayı teklif ediyolar bende kabul ediyorum diye. bu durumdan sonra ben kuaförlerden soğudum..
Arada çürük olanlarda war tabi hepsi iyi diyemeyz :)
sorun olup olmayacağı sizin ve karşınızdakin karakterine bağlı şahsen ben çok kıskanç bir insan olarak karşımdaki çok dürüstde olsa bir bayan kuaförüyle olamazdım ben kıskaç değilim karşımdaki insanada güvenebilirm diyosan no problem denemeye değer
kiskancm ama denemek istiyorum . Bile bile kendimimi üzüyorm onuda bilmiyorum
''ciddi düşünüyorum'' ''aileme bahsettim'' üf bunlar bana hiç samimi gelmiyor biliyormusun.
Bir erkeğin bi kızı kandırmak için kurduğu sahte samimiyet cümleleri.
Bikere bunlara kanma.
Mesleğe gelince çok güzel ilişkileri olan erkek bayan kuaförleri tanıyorum. Bu meslekle alakalı değil, karakter ve ilişknizle alakalı.
Adam seviyorsa gözü başka yere kaymaz zaten.
Ama senden aileme bahsettim demek seni seviyorum ciddiyim demekte değildir, öyle göstermeye çalışmaktır.
Hala şu erkekleri tanıyamadınız mı ya.
yok cnm bnde öyle dedi diye bnle kesin ciddi demiyorum.. dediginiz gibi bu laflr çoğu erkeğin kullandığı sözler. Ciddi yönden daha cok erken zaten.
bire bir şahit olduğum bir olay,
arkadaşın sürekli gittiği kuaföre gittik karısı ile birlikte çalışıyordu adam
kadın içeride kaş alırken bizim diğer aRkadaşı çaya davet etti...
pek güvenilmez üzer seni ama karakter meselesi hiç yapmaz da diyemeyiz evet yapar da diyemeyiz.
işleri geregi konuşup oturup cay icip konuşuyorlr tabikide öyle yapmaları da gerekiyor ne kadar mesafeli davranirlarsa musteri kaybederler
Eşi kadın doğumcu olanlar ne yapsın o zaman?
Bunlar çok klişe ve kendine güvenmeyen insanların fikirleri.
Bunu mesleklerle bağdaştırmak yerine insanların kişilikleriyle bağdıştırmak daha doğru olmaz mı?
Haklsiniz hersey kişi de bitiyor