• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan kuaföründen sevgili olmaz mı ?

Arkadaşım benim sevgilim bayan kuaförü ve yaşadığım şehirde gayet ün yapmış müşterisi olan biri bu ilişkiiiii çok ama çok zor seni çok yıpratır yani ben yaşarken bile okadar çok yıprandım ki anlatamam yani kaç kere o başkalarının saçını yaparken kıskançlığımdan ağladığımı bilirim ne telefonları biter ne yazışmaları ne konuşmaları işi gereği öyle kötü de davranamaz iyi davranmak zorun da iltifat etmek zorunda.sizin mesleğiniz ne bilmiyorum ama ben eczacıyım bunu da çok sorun yaptı benim çevrem 2 yılı geçti birşeyini yakaladım mı hayır hatta o hep şöyle der zaten tüm gün saçma sapan süslü kadınlarla birlikteyim kadınlardan tiksiniyorum artık esas bayan görmeyenler aldatır falan der mesela ben hiç makyaj yapmam aşırı doğalımdır o o kadar bıkmışki hiç istemez makyaj yapmamı falan böyle vb. Şeyler ama bırakıyormıyım oda hayır yani eğer bu ilişki devam etsen istiyorsanız bir gözünüzü ve kulağınızı kapalı tutacaksınız.Eğer ortada büyük bir sevgi oluşmamışsa bence hiç başlamayın bile derim

Tanıdığım tüm kuaforler evli,mutlu, çocuklu valla:)

biraz yıpratabılır sızı ama adam gibi biriyse yanı guvenilirse meslegın ne onemı var ki.. iş kişi de bıter

bayan kuaföründen sevgili olabilirde siz ona sevgili olabilirmisiniz sorun o :26: şahsen hastalık derecesinde kıskanç bi yapım oldugu için ben bunu kaldıramazdım.. ama elbet kaldıranlar var tabi.. :31:

benim de bayan kuaförü bir tanıdığım var. nişanlı şuanda. kendisine asıl hesabından farklı olarak bir face hesabı açmış. orada açıkca söylemeyeyim ama siz anlarsınız bazı "gruplara" üye olmuş. ben bunu tesadüf eseri buldum. söyledim ona. sen nasıl gördün falan dedi. bir de kimse farketmeyecek sanıyor akıllı ya kendisi. böyleleri de var işte. benim tanıdığım kişi biraz gözü dışarda biri, açıkca söylüyordu kuaföre gelen bayanlar özellikle olgun olanlar beraber olmayı teklif ediyolar bende kabul ediyorum diye. bu durumdan sonra ben kuaförlerden soğudum..

ama herkesi aynı kefeye koymamak lazım tabi belki senin tanıdığın insan çok düzgün biri.

sorun olup olmayacağı sizin ve karşınızdakin karakterine bağlı şahsen ben çok kıskanç bir insan olarak karşımdaki çok dürüstde olsa bir bayan kuaförüyle olamazdım ben kıskaç değilim karşımdaki insanada güvenebilirm diyosan no problem denemeye değer

''ciddi düşünüyorum'' ''aileme bahsettim'' üf bunlar bana hiç samimi gelmiyor biliyormusun.
Bir erkeğin bi kızı kandırmak için kurduğu sahte samimiyet cümleleri.
Bikere bunlara kanma.

Mesleğe gelince çok güzel ilişkileri olan erkek bayan kuaförleri tanıyorum. Bu meslekle alakalı değil, karakter ve ilişknizle alakalı.
Adam seviyorsa gözü başka yere kaymaz zaten.
Ama senden aileme bahsettim demek seni seviyorum ciddiyim demekte değildir, öyle göstermeye çalışmaktır.

Hala şu erkekleri tanıyamadınız mı ya.

bire bir şahit olduğum bir olay,
arkadaşın sürekli gittiği kuaföre gittik karısı ile birlikte çalışıyordu adam
kadın içeride kaş alırken bizim diğer aRkadaşı çaya davet etti...
pek güvenilmez üzer seni ama karakter meselesi hiç yapmaz da diyemeyiz evet yapar da diyemeyiz.

Eşi kadın doğumcu olanlar ne yapsın o zaman?
Bunlar çok klişe ve kendine güvenmeyen insanların fikirleri.
Bunu mesleklerle bağdaştırmak yerine insanların kişilikleriyle bağdıştırmak daha doğru olmaz mı?

Tamamen adamın karakterine bağlı.İyi tanımak lazım.Ama itiraf edeceğim,halden anlayan birisi olduğu için sevinirdim.Eski sevgilim ben kuaföre gidince "Nerde kaldın ya,ağaç oldum,napıyorsun orda iki saattir?" diye bana atarlanmıştı.Kendileri gibi 5 dkda bitmiyor işimiz,biz napalım yani :27:

Son düzenleme:
Kişiden kişiye değişir bu tarz durumlar ve bence meslekle ilişkinin evliliğin çokta alakası yok insanın içinde olacak bir kere :112: çok yakın arkadaşlarım evli erkek bayan kuaförü bebişleri bile var çokta mutlular maşallah :nazar:Güzel yanları da var hatta arkadaşımın saçının boyası herşeyi eşinden sorulur vallahi tanıdık birinin olması daha güzel:27:

Son düzenleme:
bence bu konu karektere kişinin mesleği ne olursa olsun yapmak istiyorsa bişey yapar
ne yani bi doktorun, avukarın yada markette çalışan birinin sevgilisini ldatmayacağına garantisimi var
en yakın arkadaşım kuaför 10 yıllık evlile ve eşide kuaför
şimdiye kadar hiç duymadım eşinin yanlışını açıkçası
mesleği gereği bayanlara yakın olması demek sevgilisini onlarla aldatacak demek değildir

Son düzenleme:
genelleme olmasın ama bayan kuaförleri meslekleri gereği kadınlara çok samimi davranıyorlar
benim ve arkadaşımın başına kaç defa geldi.yapmacık tavırlar ,iltifat etmeler.numaramı veriyim sorun olursa hemen ara demeler.
arkadaşlarında bu yüzden önyargıyla yaklaşmış olabilir :34:
kişiliği sağlamsa düzgün biriyle neden olmasın. Söylenenleri boşver onu yakından tanımaya çalış.

Bu iş karakterine bakar daha çok. Herkese mavi boncuk dağıtan kuaförü de gördüm, sadece işini yapan saygısını koruyan kuaförü de. O yüzden önemli olan karakter. Müşterilerine karşı tavırlarından rahatlıkla anlayabilirsiniz bunu.

Mesleğe göre koca/ sevgili seçimi yapılır mı arkadaslar ?
Bn bi hafta oluyor daha önceden bana ilgilisi olan bi bayan kuaförü ile tanıştık yüzyüze arkadaşımın aracılığıyla bi haftadan beri konuşuyoruz ona çok ısındm cok iyi anlaşılıyorz. Kendisi boylu poslu yakışıklı yani . Şu an icin bana olan ilgiside cok iyi musait olduğu her dk arıyor mesaj atıyor. Bugunde 2. Kez yüzyüze buluştuk. Çalıştığı için iş yerine gittim is arkadaşları ve patronuyla tanistrdi. Müşterisi falan gelio o sırada sinir oluyor iki dk rahat vermiyorlar falan die . Yanimdan hic ayrilmiyor. Müşterisi ile ilgilenirken bile aynadan sürekli gözleri bende bu yaptıklarını anlatmann nedeni yani ilgisindn falan cok memnunm ama arkadaşlarıma diyorum. Birisi ile tanıştık konuşuyorz bayan kuaförü diyorum mesleğini duyunca surat ifadeleri değişiyor sonuçta bayan kuaförü üzer seni diyolar. Kafamda cok karıştı mesleğine göre yargılamak da istemiyorum. Kendisiyle şu an bi ilişkiye başlamadık tanımak istiyoruz birbirimizi. Olursa bn ciddi düşünuyorum dio her lafnda ailesinde söylemiş beni.
Napmalym bilmiyorum :26:
Mesleğe göre değerlendirmek pek doğru gelmiyor bana insanları.
İnsanın karakteri belirliyor aslında bu güven konularını.
Sadece şöyle bir zorluk olabilir oda siz kıskançsanız sorun olabilir çünkü bazı kadınlar kuaförlerine çok bağlanıp, samimiyeti ilerletiyorlar. Ama bu samimiyet konusuda yine erkek arkadaş adayınıza bağlı.
Tanımaya çalışın biraz, iş ortamında tavrını gözlemleyin, fikir sahibi olabilirsiniz böylelikle.
Kolaylıklar dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

o zihniyette olan arkadaşlarına jinekolog insanlar vs olduğunuda hatırlatmanda fayda var canım insanları mesleklerine göre yargılamak ne kadar saçma ne kadar gereksiz bir durum yahu ne kötü niyetli bi düşüncedir bu insan istediği mesleği yapsın içinde bişey olduktan sonra her türlü üzer yada mutlu eder
evet cnm dedigin gibi kişilik meselesi icinde varsa heryerde hertürlü yapar

Yok ya
Sanki aldatılanların kocası hep kuaför mü
Ama şöyle bir şeye alışık olman lazım tek problem oradan çıkabilir
Kadınlarla içli dışlı olması gerekecek illa ki onların gönlünü hoş tutması lazım, mesleği gereği :34:
Onun farkndym bnde sonuçta müşterisi ile ilgilenirken konuşup gerektgnde iltifat edecek. Yakın davranması gerekiyor dedgn gibi
ne alakası var . kuaförleri severim ben . hiçbir kuaföründe bana o gözle baktığını sanmam . hepsi arkadasça yaklaşırlar . gittiğim kuaförlerin hepside erkekti ama hiç sorun yaşamadım . şu an gittiğim mesela resmen imaj maker ım . ne yapıcaz saçımı nasıl kesicez ne renk yapıcaz bir sürü konuşuruz . tavsiyelerine uyarım hep .hiç yanlış bir şey görmedim hiçbirinden . bence güvenebilirsin . meslekle değil bu yürekle ilgili birşey . yapıcak olan adam full erkeğin çalıştığı ortamda bile kendine kadın bulur ..
bende oyle gttgm kuaforlerde hiç bi erkek asilmadi . Tabi bu bayana gorede değişiyor . Bazi bayanlar begenio kendileri asılyor sac bahanesini ile gelip konusmk icin ugrasanlrda war

Valla ben Hristiyan din adamları dışında evlenmesi, sevgili olması yasak başka bir meslek grubu bilmiyorum. :1:

Şaka bir yana, olur bal gibi de olur. Kadın ruhundan anlar işte, daha iyi. :34:

Benim gittiğim kuaförü bir karı-koca işletiyor. Maşallah çok da mutlular. İki tane minnoşları var. :nazar: Al sana örnek işte.
war cnm bnde etrafmda oyle evli mutlu olanda war tabi capkin olanlarda war :) işte bnde iki arada bi derede kaldm

insanın içinde olduktan sonra meslek fark eder mi
:1::1::1::1: ne güzel saçlarınıda yapar kuaför parasından tasarruf:52::52:
su anlik çekiniyorm ya ona sacimi yaptrmya falan tabi ilerler yürürse bu iliski neden olmasin :)

Kişilliği saglamsa hiç birseycik olmaz. Kıskançlık krizine girmediğin sürece sorun yok :)
deger verdgm insani kiskanirm işte gormedktn snra dayanrm die düşünüyorum :)

kafanı takma sonucta o da ınsan ustelık ekmegını cıkarıyor. hangı meslekten olursa olsun ekmegını alın terıyle cıkarıyorsa ondan korkmucaksın ondan sevgılıde olur koca da :34:
İnşallah cnm dedgn gibi hayirli bi sevgili es olur Allahm nasip ederse

Arkadaşım benim sevgilim bayan kuaförü ve yaşadığım şehirde gayet ün yapmış müşterisi olan biri bu ilişkiiiii çok ama çok zor seni çok yıpratır yani ben yaşarken bile okadar çok yıpranmış ki anlatamam yani kaç kere o başkalarının saçını yaparken kıskançlığımdan ağladığımı bilirim ne telefonları biter ne yazışmaları ne konuşmaları işi gereği öyle kötü de davranamaz iyi davranmak zorun da iltifat etmek zorunda.sizin mesleğiniz ne bilmiyorum ama ben eczacıyım bunu da çok sorun yaptı benim çevrem 2 yılı geçti birşeyini yakaladım mı hayır hatta o hep şöyle der zaten tüm gün saçma sapan süslü kadınlarla birlikteyim kadınlardan tiksiniyorum artık esas bayan görmeyenler aldatır falan der mesela ben hiç makyaj yapmam aşırı doğalımdır o o kadar bıkmışki hiç istemez makyaj yapmamı falan böyle vb. Şeyler ama bırakıyormıyım oda hayır yani eğer bu ilişki devam etsen istiyorsanız bir gözünüzü ve kulağınızı kapalı tutacaksınız.Eğer ortada büyük bir sevgi oluşmamışsa bence hiç başlamayın bile derim
yok daha bi haftadan beri konuşuyoruz ama bn baya kaptrdm kendimi neden bilinmez ama baya hoslandm. Cok guzel anlatmissnz eminm bnde sizin gibi kiskanclk krizlerine gireblrm kendisi dio yazın günde 13tane gelin saçı geliyor die tabi o zamnlar bnle ilgilenmesi biraz zor olck :( dün diyorum bnde bnmkinin arkadasina şaka misali kuaförden sevgili olmaz die oda dio ki kadina doymuş tek adam Kuafördr dio biZ kadınlardn biktk artk bi tane olsn saglam olsn diio sizin sevgiliniz gibi :) bnde baslarsm ve kendimi kaptrrsm cok üzülücm gibi ama bi yandanda bi tarafim denemedn bilemzsn dio cok kararszmm :2:

Tanıdığım tüm kuaforler evli,mutlu, çocuklu valla:)
evli olanlarn hepsi öyle bnmde bildiğim kadarıyla :)

Çok Kıskanç Değilseniz Bi Sorun Olacağını Sanmıyorum
ehh işte birazck kiskanclk war :)

biraz yıpratabılır sızı ama adam gibi biriyse yanı guvenilirse meslegın ne onemı var ki.. iş kişi de bıter
illa ki kiskncm ama o bana sevgisini gosterrse ustesndn gelebilirm die düşünüyorum

bayan kuaföründen sevgili olabilirde siz ona sevgili olabilirmisiniz sorun o :26: şahsen hastalık derecesinde kıskanç bi yapım oldugu için ben bunu kaldıramazdım.. ama elbet kaldıranlar var tabi.. :31:
kiskanclk yapıp adamı sıkmzsm ona sevgili olabilirim :)

benim de bayan kuaförü bir tanıdığım var. nişanlı şuanda. kendisine asıl hesabından farklı olarak bir face hesabı açmış. orada açıkca söylemeyeyim ama siz anlarsınız bazı "gruplara" üye olmuş. ben bunu tesadüf eseri buldum. söyledim ona. sen nasıl gördün falan dedi. bir de kimse farketmeyecek sanıyor akıllı ya kendisi. böyleleri de var işte. benim tanıdığım kişi biraz gözü dışarda biri, açıkca söylüyordu kuaföre gelen bayanlar özellikle olgun olanlar beraber olmayı teklif ediyolar bende kabul ediyorum diye. bu durumdan sonra ben kuaförlerden soğudum..
Arada çürük olanlarda war tabi hepsi iyi diyemeyz :)

sorun olup olmayacağı sizin ve karşınızdakin karakterine bağlı şahsen ben çok kıskanç bir insan olarak karşımdaki çok dürüstde olsa bir bayan kuaförüyle olamazdım ben kıskaç değilim karşımdaki insanada güvenebilirm diyosan no problem denemeye değer
kiskancm ama denemek istiyorum . Bile bile kendimimi üzüyorm onuda bilmiyorum

''ciddi düşünüyorum'' ''aileme bahsettim'' üf bunlar bana hiç samimi gelmiyor biliyormusun.
Bir erkeğin bi kızı kandırmak için kurduğu sahte samimiyet cümleleri.
Bikere bunlara kanma.

Mesleğe gelince çok güzel ilişkileri olan erkek bayan kuaförleri tanıyorum. Bu meslekle alakalı değil, karakter ve ilişknizle alakalı.
Adam seviyorsa gözü başka yere kaymaz zaten.
Ama senden aileme bahsettim demek seni seviyorum ciddiyim demekte değildir, öyle göstermeye çalışmaktır.

Hala şu erkekleri tanıyamadınız mı ya.
yok cnm bnde öyle dedi diye bnle kesin ciddi demiyorum.. dediginiz gibi bu laflr çoğu erkeğin kullandığı sözler. Ciddi yönden daha cok erken zaten.

bire bir şahit olduğum bir olay,
arkadaşın sürekli gittiği kuaföre gittik karısı ile birlikte çalışıyordu adam
kadın içeride kaş alırken bizim diğer aRkadaşı çaya davet etti...
pek güvenilmez üzer seni ama karakter meselesi hiç yapmaz da diyemeyiz evet yapar da diyemeyiz.
işleri geregi konuşup oturup cay icip konuşuyorlr tabikide öyle yapmaları da gerekiyor ne kadar mesafeli davranirlarsa musteri kaybederler

Eşi kadın doğumcu olanlar ne yapsın o zaman?
Bunlar çok klişe ve kendine güvenmeyen insanların fikirleri.
Bunu mesleklerle bağdaştırmak yerine insanların kişilikleriyle bağdıştırmak daha doğru olmaz mı?
Haklsiniz hersey kişi de bitiyor

Tamamen adamın karakterine bağlı.İyi tanımak lazım.Ama itiraf edeceğim,halden anlayan birisi olduğu için sevinirdim.Eski sevgilim ben kuaföre gidince "Nerde kaldın ya,ağaç oldum,napıyorsun orda iki saattir?" diye bana atarlanmıştı.Kendileri gibi 5 dkda bitmiyor işimiz,biz napalım yani :27:
:1: bizde öyle dert olmayabilir senin kuaföründe bn olcam artk bu saatten sonra diyo :)

Kişiden kişiye değişir bu tarz durumlar ve bence meslekle ilişkinin evliliğin çokta alakası yok insanın içinde olacak bir kere :112: çok yakın arkadaşlarım evli erkek bayan kuaförü bebişleri bile var çokta mutlular maşallah :nazar:Güzel yanları da var hatta arkadaşımın saçının boyası herşeyi eşinden sorulur vallahi tanıdık birinin olması daha güzel:27:
biz bayanlr olarak sac konusunda falan sevgilinizn ilgilenmesi de çok güzel aslında tabi güzel bi iliskimiz olursa :)

bence bu konu karektere kişinin mesleği ne olursa olsun yapmak istiyorsa bişey yapar
ne yani bi doktorun, avukarın yada markette çalışan birinin sevgilisini ldatmayacağına garantisimi var
en yakın arkadaşım kuaför 10 yıllık evlile ve eşide kuaför
şimdiye kadar hiç duymadım eşinin yanlışını açıkçası
mesleği gereği bayanlara yakın olması demek sevgilisini onlarla aldatacak demek değildir
haklsnzz

genelleme olmasın ama bayan kuaförleri meslekleri gereği kadınlara çok samimi davranıyorlar
benim ve arkadaşımın başına kaç defa geldi.yapmacık tavırlar ,iltifat etmeler.numaramı veriyim sorun olursa hemen ara demeler.
arkadaşlarında bu yüzden önyargıyla yaklaşmış olabilir :34:
kişiliği sağlamsa düzgün biriyle neden olmasın. Söylenenleri boşver onu yakından tanımaya çalış.
oyleleride war iste bizmkisi nasl tanıyp gorcez artk

mesleğe değilde karaktere bakıp evlenmek lazım:1:
Doğru söylüyorsnz

Bu iş karakterine bakar daha çok. Herkese mavi boncuk dağıtan kuaförü de gördüm, sadece işini yapan saygısını koruyan kuaförü de. O yüzden önemli olan karakter. Müşterilerine karşı tavırlarından rahatlıkla anlayabilirsiniz bunu.
Aynn bigün gidip özellikle izlicem is yerinde nssl bi insan diye
Mesleğe göre değerlendirmek pek doğru gelmiyor bana insanları.
İnsanın karakteri belirliyor aslında bu güven konularını.
Sadece şöyle bir zorluk olabilir oda siz kıskançsanız sorun olabilir çünkü bazı kadınlar kuaförlerine çok bağlanıp, samimiyeti ilerletiyorlar. Ama bu samimiyet konusuda yine erkek arkadaş adayınıza bağlı.
Tanımaya çalışın biraz, iş ortamında tavrını gözlemleyin, fikir sahibi olabilirsiniz böylelikle.
Kolaylıklar dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cok tesekkur ederim evet ilgiyi yanlış anlyip samimi olmak isteyen bayanlarda oluyo ama tabi karşıdaki karakterli biriyse bi sorun olmaz ama değilse işte o adama guvenilmez

Back
X