• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan mı, kız mı, kadın mı?

Bence bunun sebeplerinden biri de kadınların bizzat kendisi.

Birkaç yıl önce eski işimde farklı departmandan yaşça da biraz büyük bir hanımla konuşurken "çok çalışkan bir kadınsınız" gibi bir şey söyledim, "aa lütfen laflarına dikkat et ben hiç evlenmedim" diye tersledi. Yok ben bayın karşılığı olarak kullanırım yani kendim için de böyle söylerim gibi toplamaya çalışırken de "senin yaşantın beni ilgilendirmez" diye devam etti. Başta kadınların kadın olduğunun ve bunun ayıp bir şey olmadığının farkına varması lazım.
böyle hanımlar çok..

Ben de bana kadın denmesinden hoşlanmıyorum bana cinselliği değil de orta yaşa gelmiş olgunlanmış bayan olmayı çağrıştırıyor :) Tabi bunu cinsellik anlamında kullananlar çok çok fazla mesela birine söylemiştim bu kadın kızınız mı diye tepki gösterdi daha o evli değil kadın deme diye :)
Tezatlıklarımız o kadar fazla ki
Bazı çevrelerde kadınlar hamile olduklarını gizlerlermiş , evden çıkmazlarmış 9 ay boyunca yada babasına kayınbabasına söyleyemezlermiş :)) Sordum ne var bunde neden gizleniyor diye aldığım cevappp ipleri koparttı bende
Cevaba bakın ; seks yaptığını belli ediyormuş hamile kalmak !!!!!!!!!
Ulan aynı zihniyet siz değil misiniz gerdek gecesi kızın eline bez tutuşturup ertesi gün tüm mahallede sallandıran millete gösteren !!!! Yada erkeği kenara çekip bakiremiydi oğlum diye soran !!! Hamile kalınca mı ayıp oldu
Ayrıca bu çevreler gerizekalımı evlenen çiftin geceleri tavla oynadığını mı düşünüyor ki hamile olunca seks yapmışlar anlamı çıkıyor hamile olduğu gün seks yapıyor sanki çiftler ..

konuyu okuyunca başıma gelen çok güldüğüm birşeyi anlatmadan geçmek istemedim :KK53::KK53::KK53:
evleneli 4-5 ay ya var ya yok. görümcemlerleyiz ve 7 yaşlarında yaramaz oğlu benimle uğraşıyor hep:
görümcemin dediği "oğlum rahat bıraksana kızzzz ,ayyy kadını ya "":KK70::KK70::KK70::KK70:
yengeni rahat bırak demedim mi sana demişti sonra :KK47::KK70:

BQDhMjMCIAAer_d.jpg:large

Siz ne diyorsunuz? Iste bir twit.. Adam "iftira atma!" diyor..:confused:Turkiye bugun bu durumda..:KK43:

Ahahahha ya bu faketir bence :D :D

ben en çok hatunlar diyorum :27: çok asil geliyor neden bilmem bu kelime bana.. bazen de kızlar diyorum, daha yaş kaç hepimiz kızlarız :70:

ben en çok hatunlar diyorum :KK53: çok asil geliyor neden bilmem bu kelime bana.. bazen de kızlar diyorum, daha yaş kaç hepimiz kızlarız :KK70:

ben bacişkom da ısrarcıyım :)

dimi bi de yaşa bağlarlar misal 30 yaşını geçmiş isen kadınsın ama 29 yaşındaysan daha gencecik kız o derler :KK45:

ben bacişkom da ısrarcıyım :)

dimi bi de yaşa bağlarlar misal 30 yaşını geçmiş isen kadınsın ama 29 yaşındaysan daha gencecik kız o derler :KK45:

hahahah evet :70: daha 20'lerinde demek ile ohooo 30 olmuş o demek arasında sadece 1 gün var :27:

konuyu okuyunca başıma gelen çok güldüğüm birşeyi anlatmadan geçmek istemedim :KK53::KK53::KK53:
evleneli 4-5 ay ya var ya yok. görümcemlerleyiz ve 7 yaşlarında yaramaz oğlu benimle uğraşıyor hep:
görümcemin dediği "oğlum rahat bıraksana kızzzz ,ayyy kadını ya "":KK70::KK70::KK70::KK70:
yengeni rahat bırak demedim mi sana demişti sonra :KK47::KK70:
:KK48:ay çok fena

Back
X