bayan mukemmel gorumcem :(

Herşeyi en iyi onlar biliyordur kesin dimi :) Ben çok iyi anladım sıkıntını. Hatta okurken sinirlendim aynı benimkiler geldi gözümün önüne. Biz şimdi mesafeliyiz ben kayınvalideme gidince de misafir gibi davranıyorun artık. Bi şekilde sen de karşılık vermeye bak yoksa bu üstünlük taslama çabaları asla son bulmaz.
Hepsine cok sinirliyim bunlarin hepsini sirf koye buyukannnem ve buyukbabami gormeye gidecegim diye yapti evlendigimden beri sadece 4 kez gittim dusunun 10 yilda 4 kez ama kendi akrabalarini dolasmamiz icin israrcilar is dolayisiyla ilcedeyiz onlar merkezde sirf kurban etlerimi koyupta gezmeye gidecegim diye kv dolabini da difrizide kuruttugu sebzelerle doldurmus yer yok evine git etlerini hallet dedi 7 cekmeceli difriz ve dolabin buzlugu var dusunun giderkende esime dayina git ayip olur diyor ama anneme bilr gidersem etler kotu oluyor

ayyyyy ne saçma cok biliyorsan sen gelip koysaydin deseydin bence yanlis abi. herkesin yapma sekli farkli yani
Yok onlar icin farklilik olmayacak onlar nasil yaparsa o dekilde yapmaliymisim annenin evindekini unutacaksin diyor ki o gun de katpuzu soyle dogra boyle olmaz soyle yap bla bla... anla iste biz hic bisey bilmiyoruz

Bu bardagi tasiran son damlaydi sirf salatamda zeytinyagi kullandim diye kusacaktimda demisti ya 7 aylik cocuguma annen sana kusmuk gibi seyler yediriyor gelde halan mideni bayram ettirsin dedi
Kendisi tereyağı mı koyuyormuş salataya acaba. Çok ayıp valla ne demek kusmuk gibi. Zeytinyağlı sarmanın suyuna salça konulduğunu da ilk defa duydum. Bence kendi anlamıyor yemekten :) eşinin dediği gibi gereken cevapları ver sen sessiz kalma. O sana saygısızlık yaparken iyi de sen cevap verince mi ayıp olacak. Senin saygı görmeye hakkın yok mu. Nedir bu kvnin görümcelerin kıskançlığı anlamıyorum.

Çig salca yemek ne olursa olsun kavrılmadan knulan salça çiğsi kokar ben sevmıyrum oyle derdım veee o sarmadan yemezdım ... herkesın tarzı baskadır ben bılmedıgım yemegı anneme de kv de sorarım gocunmam ama bıldıgım yemege de karısılmasından hoslanmam
O sarmadan yemedim oflum tadina bakti salca bi degisik olmus dedi catalda geri kalani birakti kv kim pisirdi dedi beni dediler sen boyle yapmazdin ama dedi o sirada esim bu benim hatunun yaptigi degil belli mudahale var dedi evet dedim bende ablam pisirdi dedim

Neden her yemegi karsi tarafin bildigi gibi yapmak zorundasiniz ki.. veya zorundayiz anlamiyorum..
Bende boyle yapiyorum diyip susturacaksin boylelerini..
Ay biz boyle yeriz ay biz boyle pisiririz falan..
E sizde o sekilde yapip pisiriyorsunuz ki yemek yeniyor ..
Salcali vs pisirmedin diye yemegi yenmez moduna sokmus gorumcen .=/

Yok onlar icin farklilik olmayacak onlar nasil yaparsa o dekilde yapmaliymisim annenin evindekini unutacaksin diyor ki o gun de katpuzu soyle dogra boyle olmaz soyle yap bla bla... anla iste biz hic bisey bilmiyoruz
Yok artık ya daha neler. Hayır yani sen kimin evindesin de kimin kurallarını uygulayacaksın. Oğulları yla evlendin diye onların uşağı mı oldun. Aynı evde mi yaşıyorsunuz.

Ben ilk sayfayi okudum sadece, ama yazdıklarına bakarak senin herşeyine karışıyorlarmis
Ben izin vermezdim, evimle ilgili fena sınır koyarım hem
Evimin içi benim özelimdir, mahremdir. Karıştırmam
Esyalarina mi karışıyor "benim zevkim bu/ben böyle seviyorum "
Yemegini mi begenmedi, "ben salçalı yapmam, o yüzden öğrenmesem de olur " de geç
Yani senin karakterine saygı duymayi bilmiyorlarsa, zorla yaptir ;)
Insanlarin su saygi eksikliği nasil asılır gercekten bilmiyorum
Kendi hatalarını görmez ama başkasının her şeyini eleştirir!

Kendisi tereyağı mı koyuyormuş salataya acaba. Çok ayıp valla ne demek kusmuk gibi. Zeytinyağlı sarmanın suyuna salça konulduğunu da ilk defa duydum. Bence kendi anlamıyor yemekten :) eşinin dediği gibi gereken cevapları ver sen sessiz kalma. O sana saygısızlık yaparken iyi de sen cevap verince mi ayıp olacak. Senin saygı görmeye hakkın yok mu. Nedir bu kvnin görümcelerin kıskançlığı anlamıyorum.
ben dolma konusunda çok sey ogrendim :) zeytinyağlı, kuş üzümlü versiyonunu da bilirim, domatesli yalancı dolma da, bulgurlu, pirinçli, salçalı, salcasiz :)
Ama zeytinyağlı denene genelde ayçiçek yağı koyarlar biz zeytinyağı koyariz, limonlu oh mis gibi :)
Ayrıca salataya ne yağı konur ki, elbette zeytinyağı konur hem de sızma/soguk sıkım ;)
Ege insaniyim o yüzden de salataya diger sıvı yaglar kondu mu yiyemiyorum ama koymayan çok kisi biliyorum

O sarmadan yemedim oflum tadina bakti salca bi degisik olmus dedi catalda geri kalani birakti kv kim pisirdi dedi beni dediler sen boyle yapmazdin ama dedi o sirada esim bu benim hatunun yaptigi degil belli mudahale var dedi evet dedim bende ablam pisirdi dedim
ahahah görümceninkini kimse begenmemis oh olsun bayan herseyi bilene :))

Ahahaha bu dıyologdan snra kafana nıye taktın kı ben olsam byle bı knusmadan snra guler gecerdım snucta onlara kapak olmus :D

Salataya limon degil limontuzu z. Yagi degil aycicek yagi koymaliy
Yok artık ya daha neler. Hayır yani sen kimin evindesin de kimin kurallarını uygulayacaksın. Oğulları yla evlendin diye onların uşağı mı oldun. Aynı evde mi yaşıyorsunuz.
Hayir ayni evde degiliz canm kurban kesmek icin kv delerde biraraya geldik

Salataya limon degil limontuzu z. Yagi degil aycicek yagi koymaliy

Hayir ayni evde degiliz canm kurban kesmek icin kv delerde biraraya geldik
limon tuzu ne alaka ya. Genelde turşu yapılırken konur diye biliyorum. Bizde salata sızma zeytinyağlı ve sirke ya da nar ekşisiyle yenir :) ayçiçek yağı saçma . Ayrı evdeyseniz sen onların kurallarına uymak zorunda değilsin.

limon tuzu ne alaka ya. Genelde turşu yapılırken konur diye biliyorum. Bizde salata sızma zeytinyağlı ve sirke ya da nar ekşisiyle yenir :) ayçiçek yağı saçma . Ayrı evdeyseniz sen onların kurallarına uymak zorunda değilsin.
Aynisini yazacaktim biz de limon ya da nar eksisi koyariz annem sirke sevmez ama ben severim :))
Salataya da sızma zeytinyağı konur, kimisi yemeklik/Riviera koyar ben onu da sevmem

Zeytinyağından başka yağ kullanmam.. salçalı, salcasiz olsun.. zeytinyağlı yaprak sarma yada salça kondugunu ilk defa duyuyorum.. diyemedin mi yemek yapmayı sizden öğrenecek değilim..

salçalı sarma nasıl oluyor ya. ilk defa duydum. annem ustunde zeytinyagı gezdirir o kadar. aynı sizin yaptıgınız gibi.
bir daha senden istedikleri zaman yapıyorum o zaman da siz begenmiyorsunuz ben karışmayayım en iyisi siz yapın hadi byeeee de :KK70:

Bence çok iyi olmuş cnm niye dert ediyorsun bi daha yap derlerse ben anlamıyorum siz yapın şimdi yaparım tekrar size dök yeni yap zahmet olmasın dersin bacak bacak üstüne atıp oturursun bence çok iyi yani

Back
X