- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 32
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Biz kk olarak ilk adima karsiyiz.Bence bekle kafasina koyan bulur.Ne kadar oldu bu olay olali.
Gayet normal bence ama karşınızdaki Türk erkeği ön yargılı yaklaşabilir.
O çok istesiydi size ulaşabilirdi.Gene de bilemedim.Sonra pişirip önüne koymasın.
(Kusura bakma ama dayanamayacağım bayan değil kadın doğru kelime)
Tesekur ederim düzeltme icin türkcemde eksiklik varda biraz :) düzeltme olsa keske utandim simdi
Desin ben buldum desin ki birşey olacaksa hata idi desinİlerde birşey olsa sen geldin bana dicek sen buldun beni dicek
Bulmak isteyen bulur belki de o da sizi araştırıyordur bilemezsiniz ama ilk adımı atmayın lütfenn
Cok güzel dediniz hersey daha kolay ve güzel olurdu ah ahÖyle bir yerde yaşasak ki seven sevdiğini söylese, karşılık alamadığında çirkinleşmese, ayrılmak isteyene yapışılmasa, kaçan kovalanır gibi abuk sabuk taktikler yapılmasa...Her şey daha kolay olurdu
Pisman olurmuyum bilmiyorum olursamda gururumdan dolayi olurum.. aslinda kendisi baska sehirde oldugu icin daha iyi olur benim icin yani sürekli yüzyüze gelme durumu olmazAdım atsanız kaybedecek bir şeyiniz yok , reddedilme gibi bir durum olursa ne hissedersiniz bu önemli pişman olur musunuz ? yoksa iyi ki ilk adı mı attım şansı mı denedim der misiniz .
:) ay beni gaza getirdiniz. Sanirsam bugün ekleyecegim :)Çok tatlı ve sempatik
Arkadaşınız olarak eklersiniz arkadaşımın arkadaşı arkadaşımdır sosyal biriyim öylesine ekledim gibi zaten olacağı varsa olut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?