Bayan sekreter oldu bay sekreter hadi bakalım

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar ben geçen hafta sekreterlik pozisyonu için ünlü bir gıda firmasına gittim görüşme çok iyi geçmişti ikinci görüşme için umudum yüksekti hatta bugün aradılar dedim kesin ikinci görüşme için çağıracaklar insan kaynaklarındaki adam siz olumlu üç adaydan biriydiniz ama yönetim karar değiştirdi sekreteri bay düşünüyorlarmış danışma kısmında hem sekreter hem de güvenlik görevlisi olarak düşünüyorlarmış karar değiştirmişler.Hevesim yine kursağımda kaldı neden böyle karar değiştirirler anlamadım ne bahtsız bedeviyim üç kişiden biri bendim belki ben seçilecektim.Sizce neden böyle birden karar değiştirmiş olabilirler?Umdum da motivasyonum da azalıyor

Neden karar değiştirdiklerini söylemişler zaten. Güvenlik görevlisi olarak da düşünüyolarmış ?

Evet cnm telefonda bay aday olacakmış hem sekreter hem güvenlik görevlisi gibi olacakmış firma da ne istediğini bilmiyor ki hakkaten komedi

damdan ve sabahvesen hem bir maaşla iki kişi çalıştırmak için en azından arayıp haber verdiler ama insanı boş yere neden umutlandırırlar anlamam son dakika golü oldu resmen

Sabahvesen cnm sende mi iş arıyorsun kaç ay oldu senin bende bıktım görüşmelerden

H huvese hakkinda hayirlisi olsun. Moralini bozma. Bir kapi kapanir bin kapi acilir.

Yalniz kisileri ya alintilamani ya da isim yazarken basina @ koymani tavsiye ederim. Diger turlu karsi tarafin pek haberi olmaz.

Mesela morportakal yazma da GeyikliGece GeyikliGece yaz :)

Herşeyin hayırlısı belki daha iyi bir iş yeri bulacaksın bi görüşmede bir deneyim oldu say artık kısmet

dere geçilirken at değiştirilmez öyle mülakat aşamasında aaa biz karar değiştirdik olmaz ne kadar amatörce ya..

Aynen ama yapacak birşey yok maalesef bende şaşırdım ama bakalım artık. Yarın bir holding firması görüşmeye çağırdı sekreterlik için başvurmuştum bakalım nasıl geçecek bir bitse de şu iş stresi başka birşey istemem.Ünlü bir tekstil firmasına da başvurdum danışma ilanı için pazartesi geri dönerler inş olsun artık çok yıprandım

Back
X