Sonuna kadar okumadım sadece ilk sayfayı okudum ve tepkilere cok şaşırdım..
1.konu sahibi mağazaya girmesin demiyor ,eşlerimizle mağazaya gidenler bu kadar neye kızdınız?
2.Elbette kabin önünde bir erkeğin beklemesi uygun değil.çünkü elbise cok dar oluyor bazen tam oturmuyor fermuarın bir kusmı acık olabiliyor vesaire..
3.Eşine sevgilisine göstermek isteyen hanımlar giyindikleri zaman eşine seslensin yada yanına gidip baksın cantasını alıp.
4.kapalı bayanlar belki eşarpları kaymış olabiliyor giyinirken e bu halde aynaya bakıp göremediği için zor durumla karşılaşıyor.
5.Erkeklere sapık muamelesi yapılmıyor ama tedbirli davranmada fayda var.ÇÜNKÜ TOPLUM EVET MALESEF SAPIK KAYNIYOR.
Daha dün Nişanlısı tarafından taciz edilen bir kız yazıyordu ..kime güveneceğimizi şaşırdık malesef.
Dikkat ederseniz büyük marka mağazalarda kabinler daha biüyük içten aynalıdır .kadın erkek karışık kabinler yan yanada olsa mutlaka cok büyüktür.sevgilinizi yada arkadasınızı içeriye alabiliyorsunuz.bu olması gerekendir.
Varoş yerlerde ise durum tam tersidir.
Görgü ve saygı yı her mağaza sağlamıyor malesef..
Ben her erkeği bu mevzuda uyaramam ama mağazanın böyle bir kuralı olmalı.
Dediğim gibi zaten büyük mağaza ve hastanelerde kabinler bu saygı ve ahlak cercevesine göre yapılıyor