• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Yıllardır alışveriş yapıyorum hiç başıma böyle bişey gelmedi. AVMlerdeki mazaların çoğunda içeride ayna oluyor zaten bu kadar rahatsız oluyorsanız kabin içinde ayna olan mağaza bulmak zor olmasa gerek. Benim de gıcık olduğum şey erkeklerin zaten curcuna halinde olan kadın mağazalarında iyice kuru kalabalık yaratması ama napalım zaman zaman hepimiz eşimizle/sevgilimizle alışverişe çıkabiliyoruz.

benim gördüğüm kabinlerinin elbise toplayıcıları erkek değil gerçekten çoğu bayan oluyor daha doğrusu bayan bölümünü bayan topluyor. zaten görevlilerden rahatsız olmam onların işleri basını aşmış ortalıkta dalyoz gibi dolaşan radar gibi kızlara bakmaya çalışan büyük bir yüzdeden bahsediyorum

Evet aynen soyuncam artik...biz insanlara saygi duyuyoruz cekiniyoruz .ams yok saygi falan bos is demek ki...ondan bu karari aldim....ayrica vucudumda kil yok lazerle hepsini temizlettim ..burda yapilan espriyi bile ciddiye aliyorsunuz...aa bu arada yalniz oldugima nerden karar verdin...ben istedigim zaman kendime 50 tane sevgili yapabilirim gayet hoş ve bakimli bir bayanim..sen zorla bir kocis bulduysan sanlisin herkesi kendin gibi sanma..
Hayır espri falan değil ciddi ciddi sebep sunuluyor. Kıl tüy fermuarın kapanmaması falan. Arkadaş fermuarın kapanmıyorsa dışarıdaki aynayla işin ne?

Cunku erkek gorevliler kabin onunde dikilmiyor cogu magazada kabinlerin yanina bile gelmiyor..yogunluk olunca askilarin yanina gelirler okadar..

Evet aynen soyuncam artik...biz insanlara saygi duyuyoruz cekiniyoruz .ams yok saygi falan bos is demek ki...ondan bu karari aldim....ayrica vucudumda kil yok lazerle hepsini temizlettim ..burda yapilan espriyi bile ciddiye aliyorsunuz...aa bu arada yalniz oldugima nerden karar verdin...ben istedigim zaman kendime 50 tane sevgili yapabilirim gayet hoş ve bakimli bir bayanim..sen zorla bir kocis bulduysan sanlisin herkesi kendin gibi sanma..
vala antalyaa ruslar marks and spencerde soyunuyorlardı. zaradada. kabin açık. erkeklerde orada. kızlar feci güzel. kız sütyenle çıkıyordu. büyük aynaya bakıyordu. zarada hatırlarım . direkt bluzunu çıkaran ve sütyenle kalıp diğer bluzu deneyenide gördüm. erkeklerde bakıyormuydu bakıyordu. ben bile bakıyorsam artık..

Ağda zamanım geldi auparka gidip soyunma kabininin çevresinde kılla sarili bacak göstermek istiyorum slovaklara. Ya konu çok başka yerlere gitti hadi hepimiz opusup barisalim. Erkeklerimizi de soyunma kabininin biraz dışında bekletelim

Hayır espri falan değil ciddi ciddi sebep sunuluyor. Kıl tüy fermuarın kapanmaması falan. Arkadaş fermuarın kapanmıyorsa dışarıdaki aynayla işin ne?
Yok ya cidden enteresan...hayir bos yere diretmeniz takdire sahan.sizde yaptiginizin yanlis oldugunu biliyorsunuz bence....gorevli kiz gelip yardim edicek ondan disari cikiyoruz o halde..

Bakin magazadan kovmakla soyunma kabinin olduğu yerden gitmelerini istemek farkli şeyler

Bende aynı şeyden bahsediyorum hanımefendi evet bazen fazlaca erkek oluyor kısa bir şeyi çıkıp bakamıyoruz. Ama sonuç olarak kimsenin hakkından vazgeçmesini istemiyoruz. Hele ki konu sahibi abiye bir kıyafetten bahsediyor. Abiye kıyafet satan yerlerde bilirsiniz genelde orta da bir platform olur onun üstünde boy vs ayarlanır. Böyle yerlerde de eşin ya da sevgilinin gitmesini istemek mantıksızlıktır.

vala antalyaa ruslar marks and spencerde soyunuyorlardı. zaradada. kabin açık. erkeklerde orada. kızlar feci güzel. kız sütyenle çıkıyordu. büyük aynaya bakıyordu. zarada hatırlarım . direkt bluzunu çıkaran ve sütyenle kalıp diğer bluzu deneyenide gördüm. erkeklerde bakıyormuydu bakıyordu. ben bile bakıyorsam artık..
adı üstünde rus oki anaerkil toplumdan geliyorlar zaten utanma olmaz biz gibi :d he bide onlarda kıl yok :D tabi bakarlar bende bakardım :D

Sonuna kadar okumadım sadece ilk sayfayı okudum ve tepkilere cok şaşırdım..

1.konu sahibi mağazaya girmesin demiyor ,eşlerimizle mağazaya gidenler bu kadar neye kızdınız?

2.Elbette kabin önünde bir erkeğin beklemesi uygun değil.çünkü elbise cok dar oluyor bazen tam oturmuyor fermuarın bir kusmı acık olabiliyor vesaire..

3.Eşine sevgilisine göstermek isteyen hanımlar giyindikleri zaman eşine seslensin yada yanına gidip baksın cantasını alıp.

4.kapalı bayanlar belki eşarpları kaymış olabiliyor giyinirken e bu halde aynaya bakıp göremediği için zor durumla karşılaşıyor.

5.Erkeklere sapık muamelesi yapılmıyor ama tedbirli davranmada fayda var.ÇÜNKÜ TOPLUM EVET MALESEF SAPIK KAYNIYOR.
Daha dün Nişanlısı tarafından taciz edilen bir kız yazıyordu ..kime güveneceğimizi şaşırdık malesef.

Dikkat ederseniz büyük marka mağazalarda kabinler daha biüyük içten aynalıdır .kadın erkek karışık kabinler yan yanada olsa mutlaka cok büyüktür.sevgilinizi yada arkadasınızı içeriye alabiliyorsunuz.bu olması gerekendir.
Varoş yerlerde ise durum tam tersidir.
Görgü ve saygı yı her mağaza sağlamıyor malesef..
Ben her erkeği bu mevzuda uyaramam ama mağazanın böyle bir kuralı olmalı.
Dediğim gibi zaten büyük mağaza ve hastanelerde kabinler bu saygı ve ahlak cercevesine göre yapılıyor

Iyi güzel hosta, 3. de yazdiginiz biraz tuhaf olmamismi, kiyafetlerimde orda tek cantayi almakla olmuyor, ayrica siz kabin önündeki bikac erkekten rahatsiz olurken o kisi neden magazanin icinde onca erkegin icinden gecsinde esine sevgilisine göstersin.... Abartmayin yaa...

Onlar her yerde soyunuyo :)

40 küsür sayfadır herkes bişeyler yazıyor. Sonuç ne? Yok. Bir sonuca varamadık, varılamaz.
Bu durum yasaklanana kadar -ki öyle bir yasak söz konusu değil- ben alışverişe eşimle gitmeye devam edeceğim, rahatsız olanlar da bundan rahatsız olmaya devam edecek.

Soyunma kabinlerinin dışında soyunmanız ya da kabinden çıplak çıkmanız orada bekleyen erkekleri rahatsız etmez. Size deli gözüyle bakmaları ve mağazadan kovulmanızla sonuçlanır. Mantık lazım tabi her insana biraz.

Ben sana birsey diyeyim mi bence iyi yapıyorlar...destek veriyorum...biz niye kasiyiruz ki...baksana birsey dedik hemen narsist olduk gül gibi ben dururken kocisim sana mi bakcak sen kendini ne saniyorsun durumlarina geldi olay..aa bide benim koca bulamama geldi nedense her konuda bunu söylüyorlar..:KK47:
Kk bana koca bull..kk bana koca bul.
ayy koptum yaa...En Büyük KK

ne biliyor musun. o fermuar kapanıyor arkada ama. sen beceremiyorsun. öye elbiselerde mutlaka arkadaki fermuarı çeken biri vardır evde giydiğinde. ama tabi o an çekemediğinden şöyle bir giyip bakayım diyerek çıkıyor insanlar

40 küsür sayfadır herkes bişeyler yazıyor. Sonuç ne? Yok. Bir sonuca varamadık, varılamaz.
Bu durum yasaklanana kadar -ki öyle bir yasak söz konusu değil- ben alışverişe eşimle gitmeye devam edeceğim, rahatsız olanlar da bundan rahatsız olmaya devam edecek.

Soyunma kabinlerinin dışında soyunmanız ya da kabinden çıplak çıkmanız orada bekleyen erkekleri rahatsız etmez. Size deli gözüyle bakmaları ve mağazadan kovulmanızla sonuçlanır. Mantık lazım tabi her insana biraz.
Ciddiye almanız üzdü acikcasi

Back
X