Sadece erkekler değil kadınlar da sizin memelerinizi, ağdasız uzuvlarınızı, südyen askılarınızı vs görmek zorunda değil. Bu koşullarda kabinden çıkmayın bir zahmet. Ayrıca südyen bikini konusunda mesela, kocamın fikrini almayacağım da kimin fikrini alacağım pardon?
Kapınızın çok dibinde duranı veya bakışlarıyla rahatsız edeni uyarırsınız olur biter. Ben denediğim her kıyafetle metrelerce uzaktaki kabin bölümü girişine gitmek zorunda değilim. Siz nasıl bedeni olmuş mu rengi gitmiş mi vs konuları satış görevlisiyle konuşabiliyorsanız başkalarının da eş sevgili baba vs her türlü yakınıyla da konuşması çok doğal. Ayrıca kabinler boşaldıkçA insanları içeri aldıkları için mağazanın en kalabalık kısmı kabin bölümünün kapısı oluyor.
Sizin yorumlarınızı okumadan önce anlayış gösterilebilecek bir konu olduğunu düşünmüştüm ancak siz soyunup çıkarım falan tavırlarında bir zihniyette olduğumuz için çok ciddiye almaktan ve bu talebinize saygı duymaktan vazgeçtim. Sadece tesettürlü kadınlar için fikrim aynı, avm kabinlerinde hiç tesettürlü kadınları görmüyorum ama görürsem dikkat edeceğim eş konusunda.
Bir de eş ve sevgililerden rahatsız olanların çoğunlukla yalnız oldukları dikkatimi çekti. Bu rahatsızlık (hakiki sapıkları bir kenara koyuyorum) biraz psikolojik bir durum olabilir. Çünkü ben bikini çamaşır abiye mini elbise şort tayt vs ne denediysem deneyeyim, eşini sevgilisini getirmiş kimseden rahatsızlık duymadım bu güne kadar, çok sık alışveriş yapmama rağmen.
Ayrıca, avm mağazalarının kabın görevlilerinin %90'ı erkek.
Ve sürekli kabinlerdeki askı ve kıyafetleri topluyorlar. Kocalarımızdan çok onlar kapınızın önünden geçiyor. Şikayet etmeye onlardan başlayabilirsiniz diyeceğim ama bir kişi bile erkek kabin görevlilerinden rahatsız olmamış. Çok ironik.