• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Erkek çalışanlarda var ama mağazalarda ve kadın bölümünde de çalışıyorlar, benim eşimde ben görmeden alamıyor birşey kabinin önünde bekliyorum dışarı çıkmıyor bu iyi mi diyor :) yani diğer kabindeki erkekler bana gıcık oluyordur
Erkeklere sapıklık yapılmadığı müddetçe sıkıntı yok

40 küsür sayfadır herkes bişeyler yazıyor. Sonuç ne? Yok. Bir sonuca varamadık, varılamaz.
Bu durum yasaklanana kadar -ki öyle bir yasak söz konusu değil- ben alışverişe eşimle gitmeye devam edeceğim, rahatsız olanlar da bundan rahatsız olmaya devam edecek.

Soyunma kabinlerinin dışında soyunmanız ya da kabinden çıplak çıkmanız orada bekleyen erkekleri rahatsız etmez. Size deli gözüyle bakmaları ve mağazadan kovulmanızla sonuçlanır. Mantık lazım tabi her insana biraz.
Ruslar hep ciplak dolan yor oralarda daha kimse kovulmadi....soyunma kabininde soyunuk olmak delilik ama adamlari direk gibi orda bekletmek cok akillica..

ne biliyor musun. o fermuar kapanıyor arkada ama. sen beceremiyorsun. öye elbiselerde mutlaka arkadaki fermuarı çeken biri vardır evde giydiğinde. ama tabi o an çekemediğinden şöyle bir giyip bakayım diyerek çıkıyor insanlar
bazı elbise fermuarları kalçadan başlıyor onu tek basına çekeni tebrik ederim yani :S

Sadece erkekler değil kadınlar da sizin memelerinizi, ağdasız uzuvlarınızı, südyen askılarınızı vs görmek zorunda değil. Bu koşullarda kabinden çıkmayın bir zahmet. Ayrıca südyen bikini konusunda mesela, kocamın fikrini almayacağım da kimin fikrini alacağım pardon?
Kapınızın çok dibinde duranı veya bakışlarıyla rahatsız edeni uyarırsınız olur biter. Ben denediğim her kıyafetle metrelerce uzaktaki kabin bölümü girişine gitmek zorunda değilim. Siz nasıl bedeni olmuş mu rengi gitmiş mi vs konuları satış görevlisiyle konuşabiliyorsanız başkalarının da eş sevgili baba vs her türlü yakınıyla da konuşması çok doğal. Ayrıca kabinler boşaldıkçA insanları içeri aldıkları için mağazanın en kalabalık kısmı kabin bölümünün kapısı oluyor.
Sizin yorumlarınızı okumadan önce anlayış gösterilebilecek bir konu olduğunu düşünmüştüm ancak siz soyunup çıkarım falan tavırlarında bir zihniyette olduğumuz için çok ciddiye almaktan ve bu talebinize saygı duymaktan vazgeçtim. Sadece tesettürlü kadınlar için fikrim aynı, avm kabinlerinde hiç tesettürlü kadınları görmüyorum ama görürsem dikkat edeceğim eş konusunda.
Bir de eş ve sevgililerden rahatsız olanların çoğunlukla yalnız oldukları dikkatimi çekti. Bu rahatsızlık (hakiki sapıkları bir kenara koyuyorum) biraz psikolojik bir durum olabilir. Çünkü ben bikini çamaşır abiye mini elbise şort tayt vs ne denediysem deneyeyim, eşini sevgilisini getirmiş kimseden rahatsızlık duymadım bu güne kadar, çok sık alışveriş yapmama rağmen.

Ayrıca, avm mağazalarının kabın görevlilerinin %90'ı erkek.
Ve sürekli kabinlerdeki askı ve kıyafetleri topluyorlar. Kocalarımızdan çok onlar kapınızın önünden geçiyor. Şikayet etmeye onlardan başlayabilirsiniz diyeceğim ama bir kişi bile erkek kabin görevlilerinden rahatsız olmamış. Çok ironik. :KK45::KK45::KK45:

tebrikler :)
ne güzel açıklamışsınız fakat yine de bazıları anlamazlarsa inanın hiç şaşırmayacağım

40 küsür sayfadır herkes bişeyler yazıyor. Sonuç ne? Yok. Bir sonuca varamadık, varılamaz.
Bu durum yasaklanana kadar -ki öyle bir yasak söz konusu değil- ben alışverişe eşimle gitmeye devam edeceğim, rahatsız olanlar da bundan rahatsız olmaya devam edecek.

Soyunma kabinlerinin dışında soyunmanız ya da kabinden çıplak çıkmanız orada bekleyen erkekleri rahatsız etmez. Size deli gözüyle bakmaları ve mağazadan kovulmanızla sonuçlanır. Mantık lazım tabi her insana biraz.
rusları kovan hiç olmadı ..deli diyede bakılmadı hoş.

Yok ya cidden enteresan...hayir bos yere diretmeniz takdire sahan.sizde yaptiginizin yanlis oldugunu biliyorsunuz bence....gorevli kiz gelip yardim edicek ondan disari cikiyoruz o halde..
Gelinlik abiye vs her türlü kıyafetimde kendi fermuarımı kendim çekebiliyorum. Çekilemeen tek yer en üst kısımdır. Oradan da mahrem yerleriniz gözükmez.
Saçmasapan sebeplerle gelmeyin o zaman.
Saçmasapan sebepler:
Kıl tüy: kadınlar da görmek zorunda değil
Abiye fermuarı: azıcık becerikli olun. Belli yere kadar çekin gerisini görevli çekse de mahreminiz gözükmez
Südyen bikini: kadınlar da sizin memişleri görmek zorunda değil
Marketlerde de var: sana ne istediği yerden alır
Belki mini etek deniyorum: arkadaş mini olduğuna kabinden çıkıp pozisyon yapmadan varamıyor musun?
Bu böyle uzar.
saçmasapan sebepler sunuldukça kocalarını sokanlara saygı duyacak bir şey kalmıyor. Valla ben tesettürlülerden başka saygı duyulacak bir sebep göremedim. Ama onlar da içeride ayna varsa zaten dışarı çıkmazlar. Ben zaten kabininde ayna olmayan bir yere denk gelmedim avm'lerde.

Yine tipik bir "herkes beni şey etmek istiyor!" hastalığı.
Bir şey olmaz, o da orada sevgilisinin üstünde nasıl durduğunu görmek için bulunuyor.

rusları kovan hiç olmadı ..deli diyede bakılmadı hoş.
Herifler orda ciplak kadin gormesin diye magaza tuketiciyi kovucak bak sennn...
Bazi hatunlarda mantik ara gel...
Ciplak gormek istemeyen kabinde beklemez...bunu savunanlar heralde sutyenli dekolteli fermurai kapanmamus bir kadin gorse kabinden cikan ayy teshirciler der soverdi eminim...

Sadece erkekler değil kadınlar da sizin memelerinizi, ağdasız uzuvlarınızı, südyen askılarınızı vs görmek zorunda değil. Bu koşullarda kabinden çıkmayın bir zahmet. Ayrıca südyen bikini konusunda mesela, kocamın fikrini almayacağım da kimin fikrini alacağım pardon?
Kapınızın çok dibinde duranı veya bakışlarıyla rahatsız edeni uyarırsınız olur biter. Ben denediğim her kıyafetle metrelerce uzaktaki kabin bölümü girişine gitmek zorunda değilim. Siz nasıl bedeni olmuş mu rengi gitmiş mi vs konuları satış görevlisiyle konuşabiliyorsanız başkalarının da eş sevgili baba vs her türlü yakınıyla da konuşması çok doğal. Ayrıca kabinler boşaldıkçA insanları içeri aldıkları için mağazanın en kalabalık kısmı kabin bölümünün kapısı oluyor.
Sizin yorumlarınızı okumadan önce anlayış gösterilebilecek bir konu olduğunu düşünmüştüm ancak siz soyunup çıkarım falan tavırlarında bir zihniyette olduğumuz için çok ciddiye almaktan ve bu talebinize saygı duymaktan vazgeçtim. Sadece tesettürlü kadınlar için fikrim aynı, avm kabinlerinde hiç tesettürlü kadınları görmüyorum ama görürsem dikkat edeceğim eş konusunda.
Bir de eş ve sevgililerden rahatsız olanların çoğunlukla yalnız oldukları dikkatimi çekti. Bu rahatsızlık (hakiki sapıkları bir kenara koyuyorum) biraz psikolojik bir durum olabilir. Çünkü ben bikini çamaşır abiye mini elbise şort tayt vs ne denediysem deneyeyim, eşini sevgilisini getirmiş kimseden rahatsızlık duymadım bu güne kadar, çok sık alışveriş yapmama rağmen.

Ayrıca, avm mağazalarının kabın görevlilerinin %90'ı erkek.
Ve sürekli kabinlerdeki askı ve kıyafetleri topluyorlar. Kocalarımızdan çok onlar kapınızın önünden geçiyor. Şikayet etmeye onlardan başlayabilirsiniz diyeceğim ama bir kişi bile erkek kabin görevlilerinden rahatsız olmamış. Çok ironik. :KK45::KK45::KK45:

Evet yalniz kadinlar, evli ya da sevgili olanlardan rahatsiz oluyor. Burasi ozgur bir ulke. Denedigim kiyafete kocam bakacak tabii. Kime ne.

Yani bu öyle alakasız olmuş ki . Ter kokmakla ağda farklı şeylerdir. Hatta olayı bir adım ileri taşıyorum ağda modern dünyanın metalastirmaya çalıştığı kadına dayattigi bir şeydir. Ağda yapmamak kişinin tercihidir temizlikle alakası yoktur

yapmayın allaşkına, bal gibi de temizlikle alakalı. o alınmayan tüylerin nasıl koku tuttuğunun farkında değilsiniz herhalde.

Herifler orda ciplak kadin gormesin diye magaza tuketiciyi kovucak bak sennn...
Bazi hatunlarda mantik ara gel...
Ciplak gormek istemeyen kabinde beklemez...bunu savunanlar heralde sutyenli dekolteli fermurai kapanmamus bir kadin gorse kabinden cikan ayy teshirciler der soverdi eminim...
kovamaz zaten. orası bayanlara ait.

Back
X