• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

İc camasirindan bahsetmiyorum ki...Beyaz elbiseyi /bluzu /pantolonu o anki siyah camasirlarimla denemiş olabilirim..

Ya da tul bir bluzu atletsiz olduğum için ic camasirimin ustune direkt geçirmiş duruşunu kesimini merak etmiş olabilirim..

Ya da disarida giyemeyecegim kadar kisa bir ürünü denemek istemiş ve kabinimde ayna yoksa karsidan yine de bakmak istemiş olabilirim...
ben şunu demek istiyorum. bir erkeğin görmesini istemeyeceğim kıyafeti bir kadının da görmesini istemem şahsen. ağda olsun çamaşır olsun, hoş olmayan bir görüntü varsa perdeyi açmam dahi. içerideki aynayla yetinirim.
ben bu şekilde davrandığım için sorunun ne olduğunu anlayamamıştım.
ama konu sahibi perde arasından dikizlendiğini söyledi. tabii bu bambaşka bir konu.

ben de ilk başta bilmiyordum perde arkasından dikizlendiğini. kabinin önünde bekleyen erkek içn aynıdır görüşüm ama perde arkasından dikizlenmenin açıklaması yok. erkek değil kadın da dikizleyemez.

ben de eski esimle giysi bakmaya ciktgmzda acelece giyer, kabinden cikmadan ona gosterirdim.. lcw gibi itis tepis yerlerde kendi cekinir hic yanasmazdi bile kabin tarafina.. oyle yerlerde icerdeki aynayla yetiniyorum, denerken bayan gorevli veya bayan musteri bile rahatsiz ediyo beni, hani kotu olduysa, bi de aynada inceleme yapiyosun, komikmisim gibi geliyo :) + göz insani rahatsiz ediyo.. o sebepten, kimseye bakmamaya da dikkat etmek lazim

adam sapık olduktan sonra mağaza dışında da süzer. yani adam sapıksa, sapıktan bu şekilde kaçınamazsınız.
ben de eşimi kabine zorla çağırıyorum. çünkü onun fikrini almak istiyorum. zaten mutlaka oluyor eşini veya sevgilisini bekleyen erkek. ben de diyorum başkası da var zaten gel diye. ben de onun giyindiği zaman erkek kabini tarafına giriyorum. ne erkek tarafında ne de kadın tarafında anormal bir durumla karşılaşmadım. benimki benim kapımın önünden ayrılmaz gözü fıldır fıldır da dönmez. mesela babama güvenip de kabine çağırmam. : ) bakar orta yaş görse gözü kayar. bilirim : p
insan eşini dostunu bilir ona göre başkalarını rahatsız etmeme önlemini alabilir. ama her erkeğe potansiyel sapık gözüyle yaklaşmanın her kadına da ... gözüyle yaklaşmaktan farkı yok.
artık her kabinde ayna var. olmadı, dışarıda giyebileceğiniz şeylere kabin dışına çıkıp bakmanın sakıncası nedir? çok özel bir şey giydiysem dışarı çıkmadan perdeyi aralar gösteririm. hatta genelde sadece perdeyi açmakla yetinirim göstermek için.

dediğim gibi sapık size denk gelmiş. ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çok sık alışveriş yapmama rağmen.
her erkek sapikmi dedim ben sadece erkeklerin bayanlarin soyunma kabininin onunde beklemesini dogru bulmuyorum dedim cunku ben utangac bir tipim rahat edemiyorum bilmem anlatamildim mi?

ben şunu demek istiyorum. bir erkeğin görmesini istemeyeceğim kıyafeti bir kadının da görmesini istemem şahsen. ağda olsun çamaşır olsun, hoş olmayan bir görüntü varsa perdeyi açmam dahi. içerideki aynayla yetinirim.
ben bu şekilde davrandığım için sorunun ne olduğunu anlayamamıştım.
ama konu sahibi perde arasından dikizlendiğini söyledi. tabii bu bambaşka bir konu.

Her kabinde ayna olmuyor maalesef keşke olsa..

Ama baskasinin gormesi konusunda o an uygun olamayabilirim cünkü her denedigim kıyafete uygun camasir/boxer/atlet düşünup cikmis olamayabilirim..

Ama satin aldigimda kabinde ki durum gibi giyinmem atlet giyerim camasir rengini degisirim bu yüzden sorun kalmamis olur disarda giymek için..

Konuya gelince, kismen haklisiniz benzer durumda ben de sinir olurum, ama o kisinin terbiyesizligiymis, konu esiyle ya da sevgilisyle alisveris yapan, o esnada ona yardimci olan ya da fikrini belirten erkek olmamali, o adamin yaptigi hanzoluk olmali... Bu sokakta ya da baska bir yerde de karsilasabileceginizi bir durum... Ben de erkek kabinine daliyorum, kimsenin kicini basini gormek degil derdim, esime yardimci olmak...
bende esimi erkek kabininin onunde bekliyorum

İc camasirindan bahsetmiyorum ki...Beyaz elbiseyi /bluzu /pantolonu o anki siyah/pembe camasirlarimla denemiş olabilirim..

Ya da tul bir bluzu atletsiz olduğum için ic camasirimin ustune direkt geçirmiş duruşunu kesimini merak etmiş olabilirim..

Ya da disarida giyemeyecegim kadar kisa bir ürünü denemek istemiş ve kabinimde ayna yoksa karsidan yine de bakmak istemiş olabilirim... Ve dahasini sayabilirim:KK49:
katiliyorum,
iste tam da bu sebeple kabinlerde ayna olmali,
Hatta bazilarinda cift ayna koyuyorlar ki arkani da gorebilesin...

oburturlu o koridordaki aynanin karsisinda sandalye kapmaca yarisi gibi bakmaya calismak, bir yandan kabini kacirmamaya ugrasmak cok yorucu ve anlamsiz geliyor bana,

uzaktan bakmak ve seni bekleyenlere gostermek istiyorsan ayri,
e o zaman koridor girisinde bekleyen es de anne de farketmiyor zaten, ustun basin duzdun cikiyorsun sonucta

Konuya gelince, kismen haklisiniz benzer durumda ben de sinir olurum, ama o kisinin terbiyesizligiymis, konu esiyle ya da sevgilisyle alisveris yapan, o esnada ona yardimci olan ya da fikrini belirten erkek olmamali, o adamin yaptigi hanzoluk olmali... Bu sokakta ya da baska bir yerde de karsilasabileceginizi bir durum... Ben de erkek kabinine daliyorum, kimsenin kicini basini gormek degil derdim, esime yardimci olmak...
bende esimi kabin onunde beklerim ama asla cevirip kafami kimsenin kocasina sevgilisine bakmam lutfen olayi baska yone cekmeyelim.

kabininde ayna bulunan okadar az magaza varki burada aynali kabin buldummu adeta seviniyorum.olayi yanlis yone cekiyorsunuz ama ben inaniyorum ki beni anliyanlarinizda olacaktir mutlaka.ben ciddi ciddi bir rahatsizligimi dile getirdim ben erkeklerin bayan soyunma kabinlerinim onunde beklemesinden hoslanmiyorum dedim bunu anlamak bukadarmi zor insanca fikirlerinizi almak istedim olayi hemen geyige cevirdi bazilariniz.

katiliyorum,
iste tam da bu sebeple kabinlerde ayna olmali,
Hatta bazilarinda cift ayna koyuyorlar ki arkani da gorebilesin...

oburturlu o koridordaki aynanin karsisinda sandalye kapmaca yarisi gibi bakmaya calismak, bir yandan kabini kacirmamaya ugrasmak cok yorucu ve anlamsiz geliyor bana,

uzaktan bakmak ve seni bekleyenlere gostermek istiyorsan ayri,
e o zaman koridor girisinde bekleyen es de anne de farketmiyor zaten, ustun basin duzdun cikiyorsun sonucta

Ay birde kabin savasi var dimi ya:)) kapiyi actigin an dolusuyorlar tepene ama içeride ayna olsa giy giy cikar

Bundan sonra bu mağazalara mail atayim bak dertliymisim meger:)))

niye pişman oluyorsunki. farkli fikirler işte... hepimiz aynı fiikirde olmuyoruz sonuçta

atiyorum dugun icin satavatli mini bir elbise deniyorum o elbiseyi disarda giycek halim yok ya rahat rahat bakinamiyosun sagina solunu onu anlatmaya calisiyorum hele bazilari cok pis bakiyo hepten canim sikildi iste

Ay birde kabin savasi var dimi ya:)) kapiyi actigin an dolusuyorlar tepene ama içeride ayna olsa giy giy cikar

Bundan sonra bu mağazalara mail atayim bak dertliymisim meger:)))
Bir de dan diye daliyorlar hemen, cikardigin pantolon bluz icerde kaliyor,
Lanet olsun diyip gidemiyorsun da,
bazen kabini tekmeyle kirip acasim geliyor boyle saygisizlari gorunce...
iste o zaman seni sakinlestirecek sevgili, arkadas, aile bireyi sart! : )))

ya o pis bakanların gözü çıksın. onlar açığa da kapalıya da şatafatlı giyinene de çuval giyene de pis bakıyolar.. ayrıca kabinde değil her yerde.. kadınlara aaa pardon yaşayan tüm dişşilere yürüyen am diye bakıyolar.. bu bizi aşıyo malesef.
örnek eşek ziken adam.. az önce facebookta vardı

ben de balo elbisemi seçerken yaşadım bunu. Haliyle abiye ve gösterişli çıkınca direk 3 5 adam bana bakıyor ben kendime bakamıyorum. Yanlarında bir de eşleri sevgilileri var onları bıraktılar benim giydiğim elbiseye bakıyorlar. Ben de inatla durdum dışarda dik dik baktım onlara da. Ayrıca ağdamı yaptırmamış olabilirim veya hani iç çamaşırımın askıları gorunuyor olabilir ki oluyor da zaten öyle çıkamıyoruz sinir oluyorum kapı deliğinden kardeşimi çağırıp öyle gösteriyorum. Bizim erkeklerimizin çoğu böyle ya
benim kastedtigim tamda buydu iste

atiyorum dugun icin satavatli mini bir elbise deniyorum o elbiseyi disarda giycek halim yok ya rahat rahat bakinamiyosun sagina solunu onu anlatmaya calisiyorum hele bazilari cok pis bakiyo hepten canim sikildi iste
çok pis bakana çok pis bakacaksın, sesini yükseltip rezil edeceksin. rezil etti mi rahatlarsın zaten. senin içinde kalmış, atamamışsın sinirini.

evet ama sacma sapan yorum yapanlar var assalamalar yok sana bakmiyodur bakilcak kadar guzel degilsindir vs vs mesele benim guzel veya cirkin olmam degil sacmaliyo bazilari
ona bakarsan ben de öyle düşündüm önce. kabinin önünde sevgilisini eşini bekleyen karşı cins sapıtmadığı sürece bi sıkıntı yok. ki öylesine de baksa bi sıkıntı yok ama sonradan yazmışsın perde aralığından dikizliyo diye. bunu erkek değil kadın bile yapamaz.
kimse aşağılamıyor seni. onlar da biliyorlar meselenin güzellik çirkinlik olmadığını ;) sadece " gözler üstümde" izlenimi oluşmuştu ilk mesajında..

Back
X