• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Ne kadar guzel dusunmussunuz. Cunku insan gercekten esini gormek isteyebilir. Kadinlar da esi de begensin yardimci olsun secmesine isteyebilir. Madem rahatsiz oluyor o zaman ona gore kendini ayarlar insan. Takdir ettim.
malesef kucuk bi bebek oldumu ayarliyamiyorsunuz hanimefendi.arti kackez anlaticam bugunku adamin hali bu konudaki hassasiyetime tuz biber ekti.

dediğim gibi seni süzmesi ağzının sulanması anlamına gelmiyor. ilk mesajımda yazmıştım. kimse kendini bişey sanmasın.

şimdi erkeklerin kabin önünde beklemesini desteklediğim bi algı oluşmasın. ama kimse kaşınıza gözünüze hasta olduğundan bakmıyor. byeee
cok iyi niyetli yorumlar yapiliyo masallah masallah

ben cok cirkinim yuzume bakilcak halim yok sirf kedi egomu tatmin icin konu actim bazilari boyle dusunuyor kimsenin bana baktigi yok tamamiyle hayal dunyasinda yasiyorum tamam kabul

ben cok cirkinim yuzume bakilcak halim yok sirf kedi egomu tatmin icin konu actim bazilari boyle dusunuyor kimsenin bana baktigi yok tamamiyle hayal dunyasinda yasiyorum tamam kabul

Yahu bununla ne alakası var? Ben soyunma kabini kamerası paranoyamdan önce, arkadaşımın biri bilinen bir markanın iç çamaşırından mantar kaptı diye korkuyordum kıyafet denemekten, siz bugün salak heriften rahatsız olmuşsunuz, bugünden sonra daha tedirgin olacaksınız yine olacak mı diye? Ben bunlar yüzünden evden dışarı çıkamıyor değilim, siz de görevliye haber vermişsiniz zaten. O mağazada bir süre daha dikkat ederler umarım, yeniden şikayet olmasın diye. Ama yani ben nasıl iç çamaşırı satılmasını yasaklayamayacaksam veya her kabinin önünde kamera kontrolü yapmayacaksam, siz de mağazadaki erkeklere engel olamayacaksınız.

konu sahibi rahatsız olmakta haklı
insanlar eşleriyle sevgilileriyle alışveriş yapmakta da haklı
ama herkesin niyetini bilemiyoruz , ciddi söylüyorum sapık ruhlu insanlar eşi kabinde kıyafet denerken hatta eşi başka reyonda kıyafet bakarken özellikle gelip kabinin çevresinde dolaşıyorlar veya kabinin orda bulunan koltuklara oturup kıyafet deneyen kadınları süzüyorlar , çok kez karşılaştım , eşi yok çocuk reyonunda çocuğa kıyafet bakıyor , adam kendine eşim kabinde ben de onu bekliyorum süsü veriyor , hatta birini çok fena yakaladım !
ben eşimle alışveriş yapmayı sevmiyorum , ama eşim yanlız bırakmıyor , beraber mağazaya girdiğimiz de o genelde erkek reyonuna geçer , eğer bana ihtiyacın olursa ara der , bende kabine girerim göstermek istediğim de ararım gelir bana bakar gider , kimseyi rahatsız etmemek içinde hemen bakıp ayrılır kabin den

Kabin önünde cümbür cemaat bekleşen kalabalıkla, kabine girer girmez nasıl oldu diye tepenize dikilen satıcılar sinirimi bozuyor benim de. Düşününce bahsettiğiniz durumda pek hoş değil, insan her zaman deneyeceği kıyafete uygun giyinmemiş olabiliyor

Bence konu saptirilmis. Misal ben gecen siyah ic camasirimla beyaz ust denedim sirt dekolteli ben onunla cikar aynaya bakardim ama kapida uc erkek olunca pasa pasa geri cikardim. Cunku kabinde ayna yoktu. Koton vs demiyorum ama ornegin Kadikoydeki ara magazalar falan zaten kabinler kucuk o an su erkekleri suradan cikarin diye bagirasim geliyo.
Bizler cok guzel olmayabiliriz ama bu cogu erkegin goz capkini oldugunu degistirmiyo. O bakmiyo bu bakmiyo ozaman ben etek giyince sokakta bakip laf atan cinsler hep bekar hep sevgilisi olmayanlar mi?

Ben disarida giymek icin aliyorum diye elbisenin popo tarafi acaba daha mi kisa duruyo diye donup inceleyemeyecek miyim?

Sevgilimle ben de cok girdim kabinlerle ama bu aynayiz daracik yerlerw hic girmedik.

Son düzenleme:
iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a

birde iç çamaşırı satan yerlerde bile insanlar sevgililerini eşlerini sokabiliyorlar, o kadarıda fazla bence, çünkü düğer bayanlar rahatsız olabiliyor, hak veriyorum size,bende elbie aldığımda bazen bu sorunla karşılaşabiliyorum, rahat bakamıyorum bile, elin adamı meraktan bakıyor nasıl durmuş diye elbise

Back
X