• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Halbuki mangonun kabin önünde sürekli.aski yapan bir görevli oluyor ve erkekleri kesinlikle içeri almıyordu
doğrusuda bu. bazen perde tam kapanmıyor bazen aldığıın küçük geliyor , o şekilde çıkıp görevliye seslenemiyorsun. arkanın fermuarı kapanmamış mesela. kadın olsa çık oradaki görevliye büyüğü varmı de. ama adamlar var. içerde bağırıp duruyorsun. biri bana yardımcı olabilirmiiiii diye..artık sesin duyulursa,görevli gelirse.

Aslında butun soyunma odalarının içinde ayna olucak, içerde giy çıkar istediğin şekilde dön bak.
Birde perdeli olmayacak, kapı daha iyi kilitliyorsun felan iyi oluyorr :KK53:

Birde niyeyse iç camasir magazalarinin çoğu kabini perdeli.. Penti de avuç içi kadar mağaza zaten bikinin üstünü giymemisim dur yardim edeyim diye yok demeye kalmadan acti perdeyi deli midir nedir....

Yok dersen de perdenin arasından bakip laf veriyor sürekli uyuz:KK11:
o perdelerde tam kapanmaz çekersin çekersin bir yerden fora verir. çoğu kez perdeyi tutarak giyindiğim olmuştur.

Bak sen...canim ben mango nun zaranin tabiti caizse icinden cikmiyorum..sen mangoyu bana mi anlatiyorsun..calisanlar kabinlerin girisinde bekler...her kabininin onunde çalışan durmaz..giriste durur...sen gidip yardim istemek zorunda kaliyorsun..indirim zamaninda onu bile bulamiyorsun.

Yazis tavriniz bir tuhaf ... Ben de erkeklerin orada durmasindan hoslanmiyorum ancak mango bu konuda en rahat ettiğim mağaza belki bölgeden ve ya mağazadan değişiklik vardır..

Her kabinin önünde durur demedim kabinlerin en basinda kabine giriste numara veren aski yapan calisanlarin simdiye dek erkek soktuğunu görmedim ben. Yalan borcum yok size

Yazis tavriniz bir tuhaf ... Ben de erkeklerin orada durmasindan hoslanmiyorum ancak mango bu konuda en rahat ettiğim mağaza belki bölgeden ve ya mağazadan değişiklik vardır..

Her kabinin önünde durur demedim kabinlerin en basinda kabine giriste numara veren aski yapan calisanlarin simdiye dek erkek soktuğunu görmedim ben. Yalan borcum yok size
Onlar tabiki erkek degil..kabin onunda sevgilisini bekleyen erkeklerden bahsettom ben.mangodada var zaradada var bershka da stradivous da hepsinde var...buyuk avmlerde .istanbulda durum bu başka yerleri bilemem..

Adamın karısı/sevgilisi de üzerine giyinip de o adama göstermek için mağazanın içinde mi dolaşacak? Tabi ki kabinin yanında duracak.

Siz sonuçta o elbiseleri sadece kadınlar arasında giymek için denemiyorsunuz herhalde. Onlarca, belki yüzlerce kişi sizi öyle bir elbise ile görecekken bir kişinin görmesinde ne var ki...

Bence adam da sizi özellikle süzmemiştir, öylesinebakmıştır. Bunda da garip bir durum yok.

Icerde aynada olsa fermuarin icin vs cikmak zorundasin..bu cozum degil..iki kurusluk alisveris zevkimin icine ediyorlar...

Kadin magazasina erkeklern grmesni mi yasaklayacaksiniz? Kabinden cikmak zorunda degilsiniz giyindikten sonra. Esim yanimda degilse cikmam ben cikip kime gostercem. Ayrica ic camasiri magazasina esim bensiz de girer. Ama neyseki turkiyede yasamiyo da bu sapik muamelesine maruz kalmiyor adamcagiz.

Su yasa kadar hicbir erkek arkadasimi magazaya sokmadim kabinin onune getirmedim hatta alisverise bile goturmedim..Bazıları sponsor olarakta kullandigi icin adami heralde parasini verdigi seyi görmek istiyor adam da hakli..

Hiç umurumda bile değil hiç de rahatsız olmam .Mayo bikini deneyeceksem de zaten aynalı kabinler oluyor . Kızımı İstanbul'da yüzme havuzuna yazdırmıştım .Bazen kocam alırdı kızı .Başka kızları da ona keza babaları alırdı.Hanımefendiler şikayet ettiler .Neymiş efendim içerde ne işleri varmış .Kızlarını giydiriyorlarmış .Giyinme kabinleri var ama hanımefendi ortalık yerde giydirecek ya yayıla yayıla .Bir de kocalarımıza sapık muamelesi yaparlar .Erkekler girmesin diye yazı astılar biz de kıyameti kopardık .Çalışan anne ise tabii ki baba getirecek ,adam eşinden ayrı tabi baba getirecek bu kadar yobaz olmayın diye kıyamet kopardık indirdiler yazıyı .

Kadin magazasina erkeklern grmesni mi yasaklayacaksiniz? Kabinden cikmak zorunda degilsiniz giyindikten sonra. Esim yanimda degilse cikmam ben cikip kime gostercem. Ayrica ic camasiri magazasina esim bensiz de girer. Ama neyseki turkiyede yasamiyo da bu sapik muamelesine maruz kalmiyor adamcagiz.
olay sapıklık değil. bak mark and spencerde başıma geleeni yazıyorum. adam sapık değil ama al işte rahat değilsin. iç çamaşırı denerken bazen ben hafif aralayıp başımı çıkarıp seslenirim şu rengi varmı diye. ee adamlar orada. hoş değil kısacası. o adama sapık demiyoerum ama bazı kazalar olabilir orada. o yüzden centilmen erkek olarak kabin dışında olmaları gerek.

olay sapıklık değil. bak mark and spencerde başıma geleeni yazıyorum. adam sapık değil ama al işte rahat değilsin. iç çamaşırı denerken bazen ben hafif aralayıp başımı çıkarıp seslenirim şu rengi varmı diye. ee adamlar orada. hoş değil kısacası. o adama sapık demiyoerum ama bazı kazalar olabilir orada. o yüzden centilmen erkek olarak kabin dışında olmaları gerek.

Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.

Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)

[QUOTE="dansmarue, post: 37244580, member: 411235"]Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.

Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)[/QUOTE]
ben tek alışveriş yapıyorum. o yüzden bu şansım yok
.şunu düşün bazı mağazalarda ayna yok
tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.ha diyorum adam sapıkça bakmaz ama yinede hoş durum değil o şekilde görülmen.
yani iç çamaşırı bölümü gerçekten hoş olmuyor. görgü olarak bile erkeklerin orada olmaması lazım. yani kabinlerin içinde.victoria secrette buradanda alabilir. bunda sorun yokki. ama giyşnme yerinde hoş olmuyor.
bazen perdeler tam kapanmıyor. bershkada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )

[QUOTE="dansmarue, post: 37244580, member: 411235"]Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.

Sapik muamelesini ona demedim ben. Gormemistim yazmissin demin. Genel olarak ic camasiri magazasina erkek girmesinden rahatsiz olunuyor. Girmek zorunda degil tabi. Girmese olmez. Ama yurtdisinda rahat rahat bana victoria secrettan hediye alabiliyoken trde girmiyo zaten. Marks and spencerda da otyrma yeri sadece kabinlerin dibinde var. Ve orda hep erkekler oturuyor :)
tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.
yani iç çamaşırı bölümü gerçekten hoş olmuyor. görgü olarak bile erkeklerin orada olmaması lazım. yani kabinlerin içinde.victoria secrette buradanda alabilir. bunda sorun yokki. ama giyşnme yerinde hoş olmuyor.
bazen perdeler tam kapanmıyor. berckada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )[/QUOTE]

Mangonun da kapanmiyo perdeleri. Ben bunu cok defa dile getirdim. Mail attim hicbir sey olmadi. Ama erkekler oraya girmesin demek hic aklima gelmedi. Bilmiyorum esim benimle gelip perdemi tutarken hic aklima gelmedi birilerinin rahatsiz olacagi. Babamla da yasamadim bunu ya o da hep gelirdi benle. Ondan normal geliyor sanirim.

Bu arada ben de tek alisveris yapiyorum cok uzun zamandir...

tam yanda var. çıkıp bakıyorsun. arkadaşların dediği gibi iç çamaşırın görülebilir boyu hoş olmaz orada kendini kontrol ederken şurasıı nasıl burası nasıl,podyımdaki gibi birilerinin seni o şekilde seyretmesi hoş olmaz.
bazen perdeler tam kapanmıyor. berckada öyleydi mesela. yan tarafa saklanacağım görülmeyeyim diye akrobasi yaptığımı hatırlarım: )

Mangonun da kapanmiyo perdeleri. Ben bunu cok defa dile getirdim. Mail attim hicbir sey olmadi. Ama erkekler oraya girmesin demek hic aklima gelmedi. Bilmiyorum esim benimle gelip perdemi tutarken hic aklima gelmedi birilerinin rahatsiz olacagi. Babamla da yasamadim bunu ya o da hep gelirdi benle. Ondan normal geliyor sanirim.[/QUOTE]
ee evli olmanın faydaları. biz bekarların halinden anlamıyorsunuz işte : ))

Özellikle büyük mağazalarda o giyinme bölümü magazin ortasına yapılmaz ve mağazanin içindekiler tarafından tam gorunmeyecek şekildedir. Çoğunlukla bir duvarla ayrılır. Işte o mağazalarda gelip tam kabinin önünde duranlara gıcık oluyorum. Be güzel kardeşim orası ayrı bir yer gibi yapılmış insanlar rahat rahat giyinsinler diye az ötede dur yav. Belki ben normalde taytla giyebilecegim kicimin altında bir etek deneyecem. Ya da elbise denedim arkasındaki fermuari cekemedim tam ama aynaya bakmak istiyorum. Kırmızı dantelli sutyenim var ama beyaz şifon bir gömlek deniyecem. Bazıları aklınca laf yetistirmis vay çok mu güzelsin herkes sana bakıyor. Bunun güzel olmakla ilgisi yok ama bir erkeğin yanında da bahsettigim kiyafetlerle rahat rahat g.tume mememe bakmıyorum bu kadar basit. He illaki paranoyak olduğumuzu dusunuyorsaniz evet bu ülkenin kadınlarının büyük kısmı kendini dünya güzeli her erkeğin baktığını sanan insanlar. Bu düşünce tatmin edecekse sizi öyle olsun. Yeter ki kocalarinizi sevgililerinizi şu kabinlerin az ötesinde tutun

Ben disari cikmaktansa yanimdakine hafifce perde aralayip gosteririm annem olur esim olur arkadasim olur. Hic o koridora cikip dolanmam yani. Anca gece kiyafeti aliyosam cikarim. Onda da magazada gezen adama mudahale edemezsin zaten. Ama mangoda kabinden cikmam mesela. Bence usul boyledir rahatsiz olan sakinmalidir.

Siz rahat edin diye musteri sikisip kalsin o daracik yere..haklisin yabanci ulkelerde rahat cunku ordaki erkekler bakmaz bile ciplakliga aliskinlar....heralde arka fermuarin da kabinde cekiyorsun...

Soyunma kabinlerinin önünde koğuş ağası gibi beklenmesi bence de hoş değil. Eşim ilerde bekler ben çıkınca seslenirim yanıma gelir bakar sonra geri gider ileriye. Ki ben söylemedim bunu kendisi söyledi, hayatım bayanlar giyiniyor rahat edemezler ayıp olur sen bana seslen ben gelirim hemen şurada bekliyorum seni diye.
Aynı şeyi babam ve erkek kardeşimde de gördüm ayrıca.

Valla ben esimi sokmuyorum. Az ötede bekler, biraz gorunurum hemen ona da.
Birgun ic camasir magazasina esimle girdim. Gayet de ünlü bir marka. Magaza personeli 3 kişi ve o sirada magazada olan 5-6 müşteri birden donuklasip bize bakinca, corap alip çıktık.
Bu da bir garibanin ic camasir almaya esiyle beraber gitmeye calismasinin hüzünle sona ermesidir.

Siz rahat edin diye musteri sikisip kalsin o daracik yere..haklisin yabanci ulkelerde rahat cunku ordaki erkekler bakmaz bile ciplakliga aliskinlar....heralde arka fermuarin da kabinde cekiyorsun...

Evet ben yalniz yasiyorum zaten su an. Arka fermuarimi hep kendim kapatirim. Kapatacak kimsem yok ki. Ben cikmiyorum. Rahatsiz oluyosam kadinlardan da cekinirim acik bi yerim varsa. O yuzden cikmiyorum kabinden.

Back
X