• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

İnsan içinde rahatça giydiğin bişeyse eşiniz mağzanın içinde başka bir alanda beklesin, siz gidin yanına gösterin işte. Kabinden çıkınca aynaların olduğu bir alan var, kıyafet deneyenler rahat rahat baksınlar diye. Orada beklemesi şart mı? Siz de onu erkek kabin alanında mı bekliyorsunuz?
Eşim zaten orada beklemez. Ben kabinden çıkınca kafayı uzatıp bakar.
Evet, denediğim kıyafetle mağazanın içinde haldır haldır gezinmek çok mantıklı gerçekten.

Perdeli kabinlerden nefret ediyorum. Kapılı, kilitli ve aynalı olsun bir zahmet hepsi. Gerçi kabine girince de kamera olabilir mi paranoyaklığıyla şöyle bir bakınıyorum. Eşim de kapıya hakim ancak daha uzak, bayanların arasına girmeyeceği uzeklıkta bir yerden beni takip ediyor. Çünkü bazı beyler kabinlerin neredeyse içine düşecek kadar her açılan kapıdan içeri bakıveriyorlar. Rahatsız olursam öyle durumlarda (tabi kabin büyükse) eşimi çağırıyorum o gelip içerde kıyafetime bakıyor. Tabi iç çamaşırı mağazalarında bu durum geçerli olamaz.
Velhasıl bu adam olmakla ilgili birşey. Her erkek eşinin giyimiyle ilgilenmez ya da bayan mağazalarına giren her erkek tacizcidir anlayışı çok yanlış. Genelleme yapılmamalı. Fırsat düşkünlerine de dikkat edilmeli.. :)

Iyi de kadinlar erkeklerden daha cok bakiyor. Buna ne diyeceksiniz?
Kendi dinime göre cevap veriyorum benim için kadının bakması haram değil erkeğin bakması haram.baska inanclardakiler ne düşünür bilemem

belki bizimde durumumuz eşimizie kıyafetimizi az ileride göstermek için uygun olmayabilir değil mi? biraz geniş çaplı düşünün lütfen

bencillik ile konunun ne alakası var. sadece sizinle aynı görüşte değiliz okadar
Bence ayni fikirdeyiz:)

Bakin ne güzel dediniz demek ki başka
erkeğin sizi uygun olmayan durumda görmemesi için esinizi cagriyorsunuz.. Başka bir bayansa sizinle ayni durumda ama kabinde dakikada bir kafa uzatip esinizin uzaklamasini ve elbisesine bakacagi ani bekliyor...

Eşiniz hemen ayrılan dusuncelir biri olabilir ama o kabinden milim oynamayan adamlar var bu durumda ya alisverislerini bitirip gitmelerini beklemek zorunda kalıyorsunuz ya da sinir olup elbiseyi birakip gidiyorsunuz..

Son düzenleme:
Ben de eşime giydiğim şeyler gösterenlerdenim. Burda aslında pek çok insanı haklı buldum. Ama bir iki noktaya da takılmadna edemedim. Bacağımda kıl varsa ben sadece karşı cinsten utanmam. Gayet ordaki kadınlardan da utanırım. Bir de sırtı açık bir elbise alıyorsam, sırtımın gözükmesinden utanmıyorsam sırtımdan sütyenimin görünmesinden de utanmam.
Bir de soyunma kabinleri genellikle çok çok da ücra yerde olmuyorlar. Yani herhangi bir çalışan da dolanırken geçebiliyor, ya da bazı askıda asılı duran şeylere yakın oluyor ve ordaki ürünleri inceleyenlerin rahatlıkla görebileceği bir yerde oluyor. O bakımdan dışarda erkek olmasa da yazlık şort ile de rahat çıkamıyorum.

Anlamadigim nokta bu modaci adamlarin esleri eskiden ne yapiyordu acep evlenmeden once..alışveriş yapmiyordular heralde..

ya Allahaşkına burada buna karşı çıkanlar erkekler sapıkmı diyor. şu geçmiş mesajları okuasanıza. ayna olmayan kabinler var,kazayla boş diye açılan ve içerde soyunurken görenen kadınlar,tam kapanmayan perdeler var. bir zahmet soyunma kabinin önünde olmasın erkekler diyoruz
Arkadas genelleme yapmis ben kabine yapisanlari demiyorum ama benim esimde ben giyinirken kenarda bekler, zevkine güveniyorum cikip onada gösteriyorum, e orda baska erkeklerde eslerini bekliyor diye cikmayayimmi yada bu düsünce yüzünden esimin fikrini almayimmi, yani aralarinda süzme salaklar var tabii ama bi cogu emin olun zaten sIkIlmis sekilde eslerini bekliyor... :ssz:

Bence ayni fikirdeyiz:)

Bakin ne güzel dediniz demek ki başka
erkeğin sizi uygun olmayan durumda görmemesi için esinizi cagriyorsunuz.. Başka bir bayansa sizinle ayni durumda ama kabinde dakikada bir kafa uzatip esinizin uzaklamasini ve elbisesine bakacagi ani bekliyor...

Eşiniz hemen ayrılan dusuncelir biri olabilir ama o kabinden milim oynamayan adamlar var bu durumda ya alisveris yapip gitmelerini beklemek zorunda kalıyorsunuz ya da sinir olup elbiseyi birakip gidiyorsunuz..
Ozellikle indirim zamanlarinda....zaten kalabalik oluyor ....isten izin alip hafta ici magazaya gittigimi biliyorum...sirf kalabaliktan kacmak icin..

Burda kimseyi sapik olarak yargilamadik..bazi erkekler dedik....ayrica kazara olan durumlardan bahsettik...cogusuda bakiyor valla goz bu kayar yani normal...kiz iceri giriyor soyunmaya cocugun gozlrr fildir fildir

ben de zaten o dik dik bakan bazi erkeklerden bahsetmiyorum. hanzolugun dik alasi o sekilde bakmak, ondan ben de cok rahatsiz olurum. ama bu demek degildir ki soyunma kabininin oldugu bolgeye hicbir erkek gelmesin, gelemesin. ulkemizde her yerde her ortamda kadina yiyecekmis gibi bakan var malesef. ve bu insanlarin kafa yapisi degismiyor.. ama sizin mantiginiz da plaja gidip bikini giymeye benziyor. ben bikini giyim ama kimse bana bakmasin. plajda da hayvan gibi bakan var, disarida restoranda otururken de, otobuste giderken de.. hatta bazen uzerinizde cok normal bir kiyafet varken ve sokakta yururken de gozunu dikip bakan var. bu sekilde dusunursek o zaman her ortamda kadin ve erkegi ayri tutmamiz lazim, ben bu dusunceye karsiyim.. kadin ve erkek toplumda bir arada olmali. ama o dik dik bakanlari uyarirsak veya yaninda baskalari varken bakislarindan rahatsiz oldugumuzu soylersek, o insan en azindan bi dahaki sefere laf yiyecegi korkusuyla oyle bakmayabilir.

Eşim zaten orada beklemez. Ben kabinden çıkınca kafayı uzatıp bakar.
Evet, denediğim kıyafetle mağazanın içinde haldır haldır gezinmek çok mantıklı gerçekten.
Bizim lafımız kabinler için ayrılan bölümde bekleyenlere zaten. Kabinden çıkmayın demek çok abes. Eşiniz hemen kabin alanın dışında bekliyorsa, aramak zorunda kalmazsınız zaten.

Anlamıyorum gerçekten ya. İlla deneme alanında perde arkasında bekleyecek eşim diyenleri. Sizler rahatsız olmuyorsunuz anladık ama rahatsız olanlara bu kadar küçük bir jest de bulunmak ne zormuş.
20+ yaşına gelmeden tek başına nasıl alışveriş yapabilmiş bu kadınlar hayretler içinde kaldık burada. :KK64:

belki bizimde durumumuz eşimizie kıyafetimizi az ileride göstermek için uygun olmayabilir değil mi? biraz geniş çaplı düşünün lütfen

bencillik ile konunun ne alakası var. sadece sizinle aynı görüşte değiliz okadar
Senin durumum uygun degil diye magaza icinde dolanamiyorsun cok güzel haklisin..peki biz soynup giyinirken sizin esleriniz yuzunden uygunsuz durumumuzda rahatsiz olucagimiz aklınıza gelmiyor mu...

Ben de Gratis ya da Watsons'a sevgilileriyle gelen kızlara gıcığım. Adam ne anlayacak kozmetikten? Kuru kalabalıktan başka bir şey değil, konsantre de olamıyorum alacağıma.
Belki adam son kullandığı rimel ya da ruj hakkında sevgilisine fikir verecektir neden kıskanıyosun ki? :KK53:

Back
X