• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Bak sen...canim ben mango nun zaranin tabiti caizse icinden cikmiyorum..sen mangoyu bana mi anlatiyorsun..calisanlar kabinlerin girisinde bekler...her kabininin onunde çalışan durmaz..giriste durur...sen gidip yardim istemek zorunda kaliyorsun..indirim zamaninda onu bile bulamiyorsun.
Fakirler ölsün, Mango'dan selam:KK53:

ben de zaten o dik dik bakan bazi erkeklerden bahsetmiyorum. hanzolugun dik alasi o sekilde bakmak, ondan ben de cok rahatsiz olurum. ama bu demek degildir ki soyunma kabininin oldugu bolgeye hicbir erkek gelmesin, gelemesin. ulkemizde her yerde her ortamda kadina yiyecekmis gibi bakan var malesef. ve bu insanlarin kafa yapisi degismiyor.. ama sizin mantiginiz da plaja gidip bikini giymeye benziyor. ben bikini giyim ama kimse bana bakmasin. plajda da hayvan gibi bakan var, disarida restoranda otururken de, otobuste giderken de.. hatta bazen uzerinizde cok normal bir kiyafet varken ve sokakta yururken de gozunu dikip bakan var. bu sekilde dusunursek o zaman her ortamda kadin ve erkegi ayri tutmamiz lazim, ben bu dusunceye karsiyim.. kadin ve erkek toplumda bir arada olmali. ama o dik dik bakanlari uyarirsak veya yaninda baskalari varken bakislarindan rahatsiz oldugumuzu soylersek, o insan en azindan bi dahaki sefere laf yiyecegi korkusuyla oyle bakmayabilir.
Sokakta popomuzu gogsumuzu cekustirmiyoruz.bakan bakar.bikini giydim diyede bakmak rahatsiz etmek zorunda degiller ki tatilimi turistlerin bol oldugu yerlerde yada yurt disinda yapiyorum rahat ediyorum.ustune birde kalabalik yapiyorlar son derece rahatsizim..ic camasiri ya .yok artik..pentide adamlari gorunce kabinde delirdim..bulabildigim herkese sikayet ediyorum ve edicem de...bi alisveriste rahat olalim bare..diger alanlarda kisitliyorlar zaten..

Bence ayni fikirdeyiz:)

Bakin ne güzel dediniz demek ki başka
erkeğin sizi uygun olmayan durumda görmemesi için esinizi cagriyorsunuz.. Başka bir bayansa sizinle ayni durumda ama kabinde dakikada bir kafa uzatip esinizin uzaklamasini ve elbisesine bakacagi ani bekliyor...

Eşiniz hemen ayrılan dusuncelir biri olabilir ama o kabinden milim oynamayan adamlar var bu durumda ya alisveris yapip gitmelerini beklemek zorunda kalıyorsunuz ya da sinir olup elbiseyi birakip gidiyorsunuz..

ben sadece misal verdim. kıyafetimiz uygun da olabilir yine de eşlerimize kıyafetimizi kabin önünde göstermeyi tercih edebiliriz. düşüncesiz olanlar sadece erkekler değil ki içinde çantan da olsa kıyafetinde olsa boş kabin görünce giren insan sayısı az mı?
kötü niyetli insanlar sadece kabinlerde değil maalesef her yerdeler. bir iki tane kendini bilmez azınlık yüzünden hepimizin eşlerinin veya sevgililerinin genelleme yapılarak yargılanmasına karşıyım

Bende eşimle çıkıyorum alışverişe eşim Kabin bölümünün, dışında bekliyor,kimse rahatsız olmasın diye sesleniyorum gelip bakıp çıkıyor. Kabin de beklemek gerekmiyor..

kadın mağazalarının giysi kabinlerinden de eksik olsun erkekler. kabinler genelde ayrı bir bölümde oluyor orada da erkek gördüm mü uyarıyorum, kocamdı sevgilimdi beni enterese etmiyor. olmadı mı mağaza yetkilisini çağırıp şikayetimi bildiriyorum, anlasınlar artık orası giysi deneme kabini. adı üstünde deneme.

Senin durumum uygun degil diye magaza icinde dolanamiyorsun cok güzel haklisin..peki biz soynup giyinirken sizin esleriniz yuzunden uygunsuz durumumuzda rahatsiz olucagimiz aklınıza gelmiyor mu...

durumum uygun olsa dahi eşime kıyafetimi kabinde gösterebilirim. rahatsız oluyorsanız çevrenizi uyarırsınız olur biter ne diye bu kadar ölüm kalım meselesi yapıyorsunuz ki

ben de zaten o dik dik bakan bazi erkeklerden bahsetmiyorum. hanzolugun dik alasi o sekilde bakmak, ondan ben de cok rahatsiz olurum. ama bu demek degildir ki soyunma kabininin oldugu bolgeye hicbir erkek gelmesin, gelemesin. ulkemizde her yerde her ortamda kadina yiyecekmis gibi bakan var malesef. ve bu insanlarin kafa yapisi degismiyor.. ama sizin mantiginiz da plaja gidip bikini giymeye benziyor. ben bikini giyim ama kimse bana bakmasin. plajda da hayvan gibi bakan var, disarida restoranda otururken de, otobuste giderken de.. hatta bazen uzerinizde cok normal bir kiyafet varken ve sokakta yururken de gozunu dikip bakan var. bu sekilde dusunursek o zaman her ortamda kadin ve erkegi ayri tutmamiz lazim, ben bu dusunceye karsiyim.. kadin ve erkek toplumda bir arada olmali. ama o dik dik bakanlari uyarirsak veya yaninda baskalari varken bakislarindan rahatsiz oldugumuzu soylersek, o insan en azindan bi dahaki sefere laf yiyecegi korkusuyla oyle bakmayabilir.
Haklisiniz ancak ben sirti acik bluz deniyorum içimde kirmizi sutyen kabinde ayna yok ciktim disari bu şekilde beni degil baska erkek, sevgilim dahi görsün istemem.. Satin alip uygun bicimde giyecegim..

Utanmak değil bu.. Herkes sutyenime bakiyor ,tahrik oluyor demek değil sadece ben bu şekilde görülmek istemiyorum bir baskasi tarafından..

Babam da görsün istemem, sevgilim de elin adamı da...

durumum uygun olsa dahi eşime kıyafetimi kabinde gösterebilirim. rahatsız oluyorsanız çevrenizi uyarırsınız olur biter ne diye bu kadar ölüm kalım meselesi yapıyorsunuz ki
Olum kalim meselesi yapan sizsiniz ki kocaniza aldiginiz gomlegin bile onayini aliyorsunuz....ben rahatsizligimi dile getirdim..eskiden yoktu bu .bu ara moda oldu niyeyse...

Olum kalim meselesi yapan sizsiniz ki kocaniza aldiginiz gomlegin bile onayini aliyorsunuz....ben rahatsizligimi dile getirdim..eskiden yoktu bu .bu ara moda oldu niyeyse...

evet aldığım gömleği eşime gösteririm yada göstermem bu tamemen benim fikrim sizi zerre ilgilendirmez illada eşimin onayını bazen alırım bazen kendi kafama göre takılırım
neden kendinizle aynı fikirde olmayanlar sizi bu kadar rahatsız ediyor ki

meseleyi dünya sorunu haline siz kendi kendinize getiriyorsunuz

ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. bazı insanların bu durumdan bu kadar dertli olduğunu hiç düşünmemiştim bundan sonra ben kendi eşimi zorda kalmadıkça kabine de sokmam

butun kabinlerde ayna var. disarida bekleyen yakinimin gormesini istemedigim surece icerde dener bakar cikaririm. zira magaza calisanlarinin beni yanlis yonlendirmesini istemem. ne giyersem giyeyim aaaa cok yakisti tam size gore diyorlar cunku.

-gratis'e gelmis sevgilisi, gelmesin rahatsiz oluyorum konsantre olamiyorum secerken
-et reyonunda karsilastim o gun, yahu senin ne isin var et reyonunda? erkek isi mi bu allah askina? gitsin istemiyorum
-gozluk secicem, tam gozume takarken, baktim orada da varlar, gozlerime bakiyorlar, bu ne saygisizlik!
-ayakkabi deniyordum o gun, ayak fetisisti midir nedir, bakiyor durmadan, sinir oldum yasaklasinlar bunlari

bu liste uzar da gider arkadaslar.. onemli olan yasaklamak degil, insanlari egitmek.. toplum icinde iyi bir ayar yiyen kisi, bir daha ayni seyi yapmaya cesaret edemez. boyle boyle tamamen bitmese de sayilari azalir en azindan, daha az rahatsizlik duyariz. saygilar..

evet aldığım gömleği eşime gösteririm yada göstermem bu tamemen benim fikrim sizi zerre ilgilendirmez illada eşimin onayını bazen alırım bazen kendi kafama göre takılırım
neden kendinizle aynı fikirde olmayanlar sizi bu kadar rahatsız ediyor ki

meseleyi dünya sorunu haline siz kendi kendinize getiriyorsunuz

ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. bazı insanların bu durumdan bu kadar dertli olduğunu hiç düşünmemiştim bundan sonra ben kendi eşimi zorda kalmadıkça kabine de sokmam
Iyo yaparsin..
Bizim sorunumuz orda kalabalık yapmalari bos yere...ve rahat olamamuz...
Benim özgürlüğümü engellerse senin ozgurlugun tepkimi veririm arkadaş..

Erkek çalışanlarda var ama mağazalarda ve kadın bölümünde de çalışıyorlar, benim eşimde ben görmeden alamıyor birşey kabinin önünde bekliyorum dışarı çıkmıyor bu iyi mi diyor :) yani diğer kabindeki erkekler bana gıcık oluyordur

Hiç umurumda bile değil hiç de rahatsız olmam .Mayo bikini deneyeceksem de zaten aynalı kabinler oluyor . Kızımı İstanbul'da yüzme havuzuna yazdırmıştım .Bazen kocam alırdı kızı .Başka kızları da ona keza babaları alırdı.Hanımefendiler şikayet ettiler .Neymiş efendim içerde ne işleri varmış .Kızlarını giydiriyorlarmış .Giyinme kabinleri var ama hanımefendi ortalık yerde giydirecek ya yayıla yayıla .Bir de kocalarımıza sapık muamelesi yaparlar .Erkekler girmesin diye yazı astılar biz de kıyameti kopardık .Çalışan anne ise tabii ki baba getirecek ,adam eşinden ayrı tabi baba getirecek bu kadar yobaz olmayın diye kıyamet kopardık indirdiler yazıyı .

Bu durumu biz de yasadik. Baba girmeyecek diye kural varsa anne de girmeyecek. Cocuklara kendi esyalarini toplamayi giyinmeyi ogretecekler o zaman. Baslarinda hocalari duracak. Biz boyle yaptirmistik babalar giremez yazisi uzerine.

Back
X