• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

Mahremiyet? Bukadar önemsiyorsaniz satin alin evde rahatca deneyin, olmayani iade edin.... Bakin rahatsiz edici adamlar var ama hepsini ayni kefeye koymak, esleriyle alisverise gidenlere stilsiz falan demek yanlis... Kabini güzel kapatin adamlar kafalarinimi sokuyor iceri, yanlislakla acan sayida okadar az ki, acilsa bile genelde bayan oluyor acan... Bazi durumlarda rahatsiz edici olabilir ama burda cok abartildi diye düsünüyorum...:KK14:
açan bayan zaten erkek değil. açıldığı an sende oradaki erkeği göryorsun. o halde.

Mahremiyet? Bukadar önemsiyorsaniz satin alin evde rahatca deneyin, olmayani iade edin.... Bakin rahatsiz edici adamlar var ama hepsini ayni kefeye koymak, esleriyle alisverise gidenlere stilsiz falan demek yanlis... Kabini güzel kapatin adamlar kafalarinimi sokuyor iceri, yanlislakla acan sayida okadar az ki, acilsa bile genelde bayan oluyor acan... Bazi durumlarda rahatsiz edici olabilir ama burda cok abartildi diye düsünüyorum...:KK14:

İnsanlar anlamamakta ısrarlı olmak istemeye görsün......

Koltuk altı kıllı olan birinin ter kokmasını neyle açıklıyorsunuz onuda öğrenebilirmiyim, kokuyormu kokmuyormu? O iğrenç koku buram buram yayılıyormu yayılmıyor mu? Yani bana diyorsunuzda sizde öyle saçma birşey söylediniz ki şuan tek amaç muhalefet olmak öyle değil mi? Laf olsun yeter :)
ter kokusunun sebebi tüy değil hijyenik olmamaktir. Bir de beni tanimadan niyetimi okuyamazsiniz bu yaptığınız 2. Bu tarz yorum .birbirimizi görmezden gelsek bundan sonraki forum hayatımızda :)

ben dedim markette de aynıları var gratise giden erkek pek görmedim görsemde rahatsız olmam dedim D: sanrıım onu briileri çarpıttı :)
yani,orada birşey denemiyorsunki soyunarak.
zaten adam şampuan alıyor,kendi içinde şeyler var alıyor. traş köpüğü vs. deodorant. o yüzden onların orada olması doğal

ter kokusunun sebebi tüy değil hijyenik olmamaktir. Bir de beni tanimadan niyetimi okuyamazsiniz bu yaptığınız 2. Bu tarz yorum .birbirimizi görmezden gelsek bundan sonraki forum hayatımızda :)
Alıntılayıp yazmazsanız cevapta almazsınız bunu biliyor muydunuz? :KK51:

Okim edi arkadaşını banlat da kafayı sıyırmasın daha fazla :KK70::KK70:

Tamam koltuk altı kıllı değilmiş kızın mesela.. mesela sadece bacaklarında az sayıda kılı varmış :KK1::-)

yani,orada birşey denemiyorsunki soyunarak.
zaten adam şampuan alıyor,kendi içinde şeyler var alıyor. traş köpüğü vs. deodorant. o yüzden onların orada olması doğal
yani o kadar da demedik zaten. oralara giden erkeklerden hiç rahatsız olmadım ..

açan bayan zaten erkek değil. açıldığı an sende oradaki erkeği göryorsun. o halde.
Ama lütfen cok nadir olan bi durum ve saniyelik bisey, ben sahsen kabinde giyinirken kapimi yada perdemi kollarim böyle bi durum icin, böylece aninda kapatirim, disarda erkek görecek diye degil sadece coluk cocuk kadin fark etmez.... Ben rahatsiz olanlarada bisey demiyorum ama erkeklerin hepsi sankilim ordaki diger kadinlari süzüyor gibi lanse edilmesi ve kadinlarin esleriyle alisverise gittikleri icin birey olmayip stilsiz diye adlandirilmalarina bukadar yorum yaptim.... Heleki konu mahreme baglandi ya bu apayri zaten...Mahremiyete önem veren ilk önce ona göre yasasin....bilmem anlata bildim mi...:ssz:

Bu kadar saçma bir düşünce olamaz. Biz bir sevgilimle bir mağazaya girdik ve hepinizin bildiği lüks mağazalardan biridir abiye bir elbise deneyeceğim bakınıyorum öyle tam kabine giriyorum karşı kabinin önündeki adam geldi sevgilime mağazadan çıkar mısın benim karım kıyafetine bakacak dedi. Benimki sinirlendi ama bir şey demedi bende hadi sen şu tarafa doğru git ben seni ararım dedim ve o sırada görevlilerden biri mağaza müdürünü çağırmış, mağaza müdürü geldi ve adamı gerçekten çok fena bozdu mağazadan kovmaktan beter etti. Neymiş karısı kapalıymış açık kıyafet deneyecekmiş benim sevgilim bakmasınmış. Bakın hanımlar bence de küçücük yerlerde elli tane erkeğin beklemesi hoş değil. Ama bu kadar abartılacak bir konu ise sizin için kapalı bayanlarımızın tercih ettiği mağazalara buyrun. Kimse sizin için eşine gösterme hakkından feragat etmez. Burası özgür bir ülke.

Demek ki oyle rahatsiz oluyorum....sokakta sutyen denemiyorum ayrica..
Sadece erkekler değil kadınlar da sizin memelerinizi, ağdasız uzuvlarınızı, südyen askılarınızı vs görmek zorunda değil. Bu koşullarda kabinden çıkmayın bir zahmet. Ayrıca südyen bikini konusunda mesela, kocamın fikrini almayacağım da kimin fikrini alacağım pardon?
Kapınızın çok dibinde duranı veya bakışlarıyla rahatsız edeni uyarırsınız olur biter. Ben denediğim her kıyafetle metrelerce uzaktaki kabin bölümü girişine gitmek zorunda değilim. Siz nasıl bedeni olmuş mu rengi gitmiş mi vs konuları satış görevlisiyle konuşabiliyorsanız başkalarının da eş sevgili baba vs her türlü yakınıyla da konuşması çok doğal. Ayrıca kabinler boşaldıkçA insanları içeri aldıkları için mağazanın en kalabalık kısmı kabin bölümünün kapısı oluyor.
Sizin yorumlarınızı okumadan önce anlayış gösterilebilecek bir konu olduğunu düşünmüştüm ancak siz soyunup çıkarım falan tavırlarında bir zihniyette olduğumuz için çok ciddiye almaktan ve bu talebinize saygı duymaktan vazgeçtim. Sadece tesettürlü kadınlar için fikrim aynı, avm kabinlerinde hiç tesettürlü kadınları görmüyorum ama görürsem dikkat edeceğim eş konusunda.
Bir de eş ve sevgililerden rahatsız olanların çoğunlukla yalnız oldukları dikkatimi çekti. Bu rahatsızlık (hakiki sapıkları bir kenara koyuyorum) biraz psikolojik bir durum olabilir. Çünkü ben bikini çamaşır abiye mini elbise şort tayt vs ne denediysem deneyeyim, eşini sevgilisini getirmiş kimseden rahatsızlık duymadım bu güne kadar, çok sık alışveriş yapmama rağmen.

Ayrıca, avm mağazalarının kabın görevlilerinin %90'ı erkek.
Ve sürekli kabinlerdeki askı ve kıyafetleri topluyorlar. Kocalarımızdan çok onlar kapınızın önünden geçiyor. Şikayet etmeye onlardan başlayabilirsiniz diyeceğim ama bir kişi bile erkek kabin görevlilerinden rahatsız olmamış. Çok ironik. :KK45::KK45::KK45:

Son düzenleme:
Gratis için söylenen carpitildi sanki...bayanlar özellikle genç kizlar makyaj alisverisi için sevgilisiyle geziyor adam jilet reyonuna kacip duruyor :) hatta Maybelline önünde bu indirimde gecen diyalog

-kahverengi mi siyah mi eyeliner alsam askim
-tam adamina sordun .. Yeter artik..

Yoksa alisveris yapan erkek yapsin yani ne olacak.. Bu yukarıdaki durumdan yola cikilarak bir şeyler yazilmisti

Bu kadar saçma bir düşünce olamaz. Biz bir sevgilimle bir mağazaya girdik ve hepinizin bildiği lüks mağazalardan biridir abiye bir elbise deneyeceğim bakınıyorum öyle tam kabine giriyorum karşı kabinin önündeki adam geldi sevgilime mağazadan çıkar mısın benim karım kıyafetine bakacak dedi. Benimki sinirlendi ama bir şey demedi bende hadi sen şu tarafa doğru git ben seni ararım dedim ve o sırada görevlilerden biri mağaza müdürünü çağırmış, mağaza müdürü geldi ve adamı gerçekten çok fena bozdu mağazadan kovmaktan beter etti. Neymiş karısı kapalıymış açık kıyafet deneyecekmiş benim sevgilim bakmasınmış. Bakın hanımlar bence de küçücük yerlerde elli tane erkeğin beklemesi hoş değil. Ama bu kadar abartılacak bir konu ise sizin için kapalı bayanlarımızın tercih ettiği mağazalara buyrun. Kimse sizin için eşine gösterme hakkından feragat etmez. Burası özgür bir ülke.
E başkasının özgürlüğünü kisitliyorsun ama kapalı mağazaya gidin diyerek bi sana mi özgür ülke

Back
X