Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır şaka değil bence çok tatlı tabii herkesin zevki ve düşüncesi farklıAhahhahaa şaka mı bu yaa :)
Ahhaha aynenbu ne bicim is yaw kadinin meyvesi bile 90-60-90
gerçek mi bu şaşırdım açıkcası bir bit yeniği vardır diye düşünmeden edemedimEki Görüntüle 1303389
Kadın Şeklinde Meyve!!! Bu garip meyvenin ismi "Nareepol".Taylanda yetişiyor.Naree "kız/bayan", pol bitki/ağaç demek.
Malaycada halk arasında"buah" yani kadınağacı denir.Ağacların orjinali Bangkok'a 500 km uzaklıktaki Petchaboon
bölgesinde.Bir çok efsaneye konu olan bir meyvedir.Birçok bilimsel makale ve dini yazıtlarda bu bitkiden bahsedilmiştir
.Triphum adlı eski bir dini kitapta şöyle yazar "bu ormanın ötesinde [jambolan ağaçlarının olduğu Himavanta bölgesi] olan
ormandaki agaçların meyvesi kadın şeklindedir; bu ağaçların meyveleri çok güzeldir –
Eki Görüntüle 1303384 Eki Görüntüle 1303387 Eki Görüntüle 1303390
Araştırdım baktım, malesef yok böyle bir ağaç. Mitolojik bir öyküden esinlenilip yapılmış bir çalışma olabilir bu. Zira sadece tek bir ağacın resmi var, başka da yok.