bayana asker postalı olur mu?(resimli)

kalemkutu

mizantropist
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
880
113
323
37
arkadaşlar merhaba.erkek arkadaşım bi arkadaşına asker postalı siparişi verdi benim için.ayaklarım 39 numara olduğu için kolayca buldum. evde giyip arkadaşlarıma gösterdiğimde bu ne böyle tarzı yorumlar yaptılar,onlar biraz kokoş bu konuda ayrı dünyaların insanlarıyız :) ne bileym dar paça kot tayt ya da sizce hoş durmaz mı? alta fotoğraf ekleyeceğim..yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.:16:
$DSCF3197.webp $DSCF3200.webp $DSCF3201.webp $DSCF3199.webp

olmaz tatlımmmmmmm....
yakışmaz hatun kısmına postal....
arkadaşların haklı...

olmaz tatlımmmmmmm....
yakışmaz hatun kısmına postal....
arkadaşların haklı...

internette de araştırdım çok fazla giyen bayan olduğunu gördüm,özellikle tayt ve uzun gömlekle.yorum için teşekkür ederim,bakalım benim gibi düşünen çıkacak mı?:54:

Kimisi topuklu sever giyer, kimisi babet, kimi spor takılır, kimi de hantal botları sever.Sizin zevkiniz sonuçta.Siz beğenip giydikten sonra sorun olmaz.Ben de üniversite zamanında bu tarza yakın ağır, hantal kocaman botlar giyerdim.Ben genelde kısa siyah etek giyerdim, ten rengi çorap, altta da siyah kocaman botlar.Üstte de bir kazak işte.Ya da kısa bir elbisenin altına giyerdim.Ben rahattım.Kayıp düşme derdi olmaz, topuk kırıldı riski yok, ordan oraya koşar, atlar zıplardım :1: Ayrıca ayak ağrısı da yapmazdı ve bilekten ayağı sardığı için şimdiki uggler gibi ayak sıkıntısı da yapmazdı.
Şimdi alır giyermisin deseniz, almam, giymem çünkü hantal aykkabıların ince fiziğe iyi gittiğini düşünüyorum, düşünsenize zaten ağırsın, iri kıyımsın bir de ayakta kocaman hantal ayakkabılar, bence çok estetik durmaz.(Şu an biraz şişkoyum da :1: ) Ama narin, çıtı pıtı kızlar da bence hoş durabilir.

Kimisi topuklu sever giyer, kimisi babet, kimi spor takılır, kimi de hantal botları sever.Sizin zevkiniz sonuçta.Siz beğenip giydikten sonra sorun olmaz.Ben de üniversite zamanında bu tarza yakın ağır, hantal kocaman botlar giyerdim.Ben genelde kısa siyah etek giyerdim, ten rengi çorap, altta da siyah kocaman botlar.Üstte de bir kazak işte.Ya da kısa bir elbisenin altına giyerdim.Ben rahattım.Kayıp düşme derdi olmaz, topuk kırıldı riski yok, ordan oraya koşar, atlar zıplardım :1: Ayrıca ayak ağrısı da yapmazdı ve bilekten ayağı sardığı için şimdiki uggler gibi ayak sıkıntısı da yapmazdı.
Şimdi alır giyermisin deseniz, almam, giymem çünkü hantal aykkabıların ince fiziğe iyi gittiğini düşünüyorum, düşünsenize zaten ağırsın, iri kıyımsın bir de ayakta kocaman hantal ayakkabılar, bence çok estetik durmaz.(Şu an biraz şişkoyum da :1: ) Ama narin, çıtı pıtı kızlar da bence hoş durabilir.

tarzlar yakın olduğu için sanırım beni iyi anladınız :21: topuklu ayakkabı aldım denedim ama başaramıyorum bana göre değil.173 boya ve 48 kilo biri için yani benim için giymem çok da abes kaçmaz diye düşünüyorum ben de ..:31:

benim buna benziyo postal gibi botum var mp nin vr ya karda kışta rahat giyiyorum .lisede almıştım..geçen senede tüylerdn diktim geçmeli tüylü bot modaya çok hoş oldu rahatça giyilrblr tavsiye ederim..her evde bulunmalı böyle bot ilerde lazım ediyo çok mwmnunum bwn..

harika canım,nerden buldun 37 si de var mıdır?

merhaba canım.öncelikle beğenmene çok sevindim..erkek arkadaşımın bi arkadaşı asker ve ordan almış.bayan için olmadığını biliyorum sonuçta askerler için ama 39dan başlıyor numaraları bildiğim kadarıyla,benim de ayaklarım biraz erkek ayağı boyutunda olduğu için bulmam zor olmadı :1:
ama internetten satış yapan sitelere bakmanı öneririm.:55:

merhaba canım.öncelikle beğenmene çok sevindim..erkek arkadaşımın bi arkadaşı asker ve ordan almış.bayan için olmadığını biliyorum sonuçta askerler için ama 39dan başlıyor numaraları bildiğim kadarıyla,benim de ayaklarım biraz erkek ayağı boyutunda olduğu için bulmam zor olmadı :1:
ama internetten satış yapan sitelere bakmanı öneririm.:55:

Şu fena durmuyo ama 300 lira ya:( çok pahalı bi de denemeden alcam zizigodan alırsam.Biraz bakınıyım da sağa sola belki bulurum daha ucuza.Dediğin gibi dar paça kotla falan harika durur.Ben de istiyom yaaaa:14:
$image_6535.webp

Şu fena durmuyo ama 300 lira ya:( çok pahalı bi de denemeden alcam zizigodan alırsam.Biraz bakınıyım da sağa sola belki bulurum daha ucuza.Dediğin gibi dar paça kotla falan harika durur.Ben de istiyom yaaaa:14:
Eki Görüntüle 302423

aslında benim asıl istediğim dr.martens botları.eğer bu tarz seviyorsan onlara da bakmanı öneririm,fiyatı biraz tuzlu hakkaten :) ama bulacağına inanıyorum.taytla dar paçayla etekle şortla hepsiyle denedim,umarım bulursun güzel duruyor.:7:

Ben seviyorum bu tarz botlari. Su an kullandigim botlar da postal tarzinda, eskidi baya yine benzer tarzda bir bot almak istiyorum. Genelde asker yesili, toprak rengi, haki yesili, kahverengi, bordo, koyu gri, siyah gibi renkleri tercih ettigim icin, tarzim da dogal oldugu icin yakistiriyorum kendime.

Annem mpden kendine böyle birbot almis, kenarlarinda asker kamuflaj deseni var cok begendim, bana da kalsaydi alirdim ama annemin aldigi sonmus.

Bence giy. Sen kendine yakistiriyorsan ve begeniyorsan pek de önemi yok insanlarin ne dediginin...

Ben seviyorum bu tarz botlari. Su an kullandigim botlar da postal tarzinda, eskidi baya yine benzer tarzda bir bot almak istiyorum. Genelde asker yesili, toprak rengi, haki yesili, kahverengi, bordo, koyu gri, siyah gibi renkleri tercih ettigim icin, tarzim da dogal oldugu icin yakistiriyorum kendime.

Annem mpden kendine böyle birbot almis, kenarlarinda asker kamuflaj deseni var cok begendim, bana da kalsaydi alirdim ama annemin aldigi sonmus.

Bence giy. Sen kendine yakistiriyorsan ve begeniyorsan pek de önemi yok insanlarin ne dediginin...

saydığın renkler benim bayıldığım renkler :7:
eğer bütçeni çok sarsmazsa dr.martens'ın botlarına bak,bomba postalları var..ben bunları alınca bir daha almaya gerek duymadım..
evet..ben kendime yakıştırıyorum bir örnek gezmemek benim çocukluğumdan beri içimde var zaten..
ben normalim yani benim de,başkalarının anormal bakışlarını anlayabilmiş değilim:9:
yorum için teşekkürler :6:

topuklu ayakkabıda rahat edemeyenler için uygun olabilir...ben topuklu tercih ediyorum daima..yaz olsun kış olsun...düz ayakkabı da ayaklarımı yamuk atıoyrum...ev içi terliklerim bile hafif topuklu....alışkanlıklara ve rahatlığa bağlı....sen istiyorsan giymeyi, neden olmasın canım...

topuklu ayakkabıda rahat edemeyenler için uygun olabilir...ben topuklu tercih ediyorum daima..yaz olsun kış olsun...düz ayakkabı da ayaklarımı yamuk atıoyrum...ev içi terliklerim bile hafif topuklu....alışkanlıklara ve rahatlığa bağlı....sen istiyorsan giymeyi, neden olmasın canım...

ahhh size kesinlikle katılıyorum..ben de alışayım diye topuklu ayakkabıLAR aldım kendime..ama anladım ki bana göre değil,bir cm bile topukla baş edemiyorum hatta topuklu giyenlere ayrı bi saygım var :) ben gerçekten beceremiyorum belki de bacaklarım uzun olduğu için ve tabii alışkanlık meselesi..
:16:

ben kendimde hayal edince o grisi süper durur bence neden dersen zaten spor giyinen rahat giyinen bi kadını anca bunlar tamamlar

Back
X