• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar 7 aylik hamileyim 2 gecedir uzuntuden helak oldum lutfen akil verin

Afedersiniz ama alkol alan kadınların ya da alkollü mekanlardaki kadınların çıplak olduğu kanaatine nerden vardınız? Sizin algınızdaki alkollü mekanlar pavyon vari yerler galiba...
Bize gore çıplak acik sac kisa kol dar pantolon butun vucut hatların ortada ha ustunde dar bi pantolon ha hicbisey okeyyyyyy biraz usturuplu giyinmek lazim zaten imanli insan alkollu ortamda bulunmaz

Mrb bayanlar.uzun olucak ama ne olur bana yardimci olun.Esimle 1 yildir evliyiz.Esimi gercekten asiri seviyorum o da bana ayni sekilde.fakat bizim asamadigimiz ve evliligi zaman zaman bitirme karari aldiran sikintilar var.7 aylik hamileyim ve kendimi gercekten kotuyum.esimle ayni meslegi yapiyoruz.dun aksam esimin is yerindeki arkadaslari ve onlarin eslerinden olisan yemek daveti vardi.esim gidermiyiz diye sordu ben ilk gideriz tabi dedim sonra bak orada kavga etmeyelim dedi sebebi de benim asiri kiskanc olmam.esimi etrafindaki her bayandan kiskaniyorm fakat kiskanmak icin nedenlerim fazla.esimjn cevresindeki insanlar rahat birileri..en son ki yemek davetinde masaya alkol isteyen ble vardi ben buntarz ortamlardan rahatsiz olan birisiyim.herneyse dedim ki esime orada icip eglenilecekse ben gitmek istemiyorm dedim muzikli bir ortam olucakmis.ve gidecegim ortamda sadece ben basortuluyum bunu sorun etmiyorum ama o bayanlarin bana bakisi pek samimi gelmiyor.gecenin 12 sinde benlee kavga etti yataklari ayirdi sebebi de benim o insanlara alkolik kotu insanlar diye atifta bulunmam.senin zihnin iyice zehirli olmus diye benle 2 gecedir ayri yatiyor sinirli iken gittim ozur diledim nafile cocugum dogsun onu alicam vs diye iyice hirpaladi beni..bu sabah ise yataga geldi cezan bitti dedi sarildi.akillandinmi dedi.bisey diyemedim.evet kiskanc biriyim ama o yemek yuzunden ben bunlari hakettimmi? Ben neler yapabilirim arkadaslar esim benden kiskanclik yuzunden nefret ediyor zaman zaman ama hakim oalamiyorm kendime.bu zamanda hicbi kadina guvenmiuorum da.yardim edin 2 gecedir onurum da cok kirildi..Bebegimin hareketleri de olmasa inanin bunhayatta cok yalnizim..esime karsi nasil davranmaliyim sizce o yemege gitmek zorundamiydim?
Zaten evlisiniz üstüne bide hamilesin çocuğun olcakmis bu neyin kıskançlığı ki.eşinin kötü bi niyeti olsa beraber gidelim demez.bu kadar kıskançlık evliliginize zarar verir.belki de hamilelik seni psikolojik etkiliyor dur ama fazla takma bebeğine odaklan canım

Afedersiniz ama alkol alan kadınların ya da alkollü mekanlardaki kadınların çıplak olduğu kanaatine nerden vardınız? Sizin algınızdaki alkollü mekanlar pavyon vari yerler galiba...
Diziler saolsun kendim hic gitmedim ama hep oyle gorunuyor. Ayrica burda bazi mekanlarda alkol alinan hep disarida ciplak kadin fotolari var.

Bize gore çıplak acik sac kisa kol dar pantolon butun vucut hatların ortada ha ustunde dar bi pantolon ha hicbisey okeyyyyyy biraz usturuplu giyinmek lazim zaten imanli insan alkollu ortamda bulunmaz

Demek ulkenin yuzde ellisinden fazlasi imansiz :)
Tesekkurler harika tespitiniz icin.

Güzel bir söz vardı "Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye" neyse biz dini, imanı,alkolü, namazı karıştırmayalım burda, ban falan yeriz şimdi boşu boşuna:KK48:Arkadaş güzelce sorusunu yöneltmiş, diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Konu dağılmasın. :KK55:

Mrb bayanlar.uzun olucak ama ne olur bana yardimci olun.Esimle 1 yildir evliyiz.Esimi gercekten asiri seviyorum o da bana ayni sekilde.fakat bizim asamadigimiz ve evliligi zaman zaman bitirme karari aldiran sikintilar var.7 aylik hamileyim ve kendimi gercekten kotuyum.esimle ayni meslegi yapiyoruz.dun aksam esimin is yerindeki arkadaslari ve onlarin eslerinden olisan yemek daveti vardi.esim gidermiyiz diye sordu ben ilk gideriz tabi dedim sonra bak orada kavga etmeyelim dedi sebebi de benim asiri kiskanc olmam.esimi etrafindaki her bayandan kiskaniyorm fakat kiskanmak icin nedenlerim fazla.esimjn cevresindeki insanlar rahat birileri..en son ki yemek davetinde masaya alkol isteyen ble vardi ben buntarz ortamlardan rahatsiz olan birisiyim.herneyse dedim ki esime orada icip eglenilecekse ben gitmek istemiyorm dedim muzikli bir ortam olucakmis.ve gidecegim ortamda sadece ben basortuluyum bunu sorun etmiyorum ama o bayanlarin bana bakisi pek samimi gelmiyor.gecenin 12 sinde benlee kavga etti yataklari ayirdi sebebi de benim o insanlara alkolik kotu insanlar diye atifta bulunmam.senin zihnin iyice zehirli olmus diye benle 2 gecedir ayri yatiyor sinirli iken gittim ozur diledim nafile cocugum dogsun onu alicam vs diye iyice hirpaladi beni..bu sabah ise yataga geldi cezan bitti dedi sarildi.akillandinmi dedi.bisey diyemedim.evet kiskanc biriyim ama o yemek yuzunden ben bunlari hakettimmi? Ben neler yapabilirim arkadaslar esim benden kiskanclik yuzunden nefret ediyor zaman zaman ama hakim oalamiyorm kendime.bu zamanda hicbi kadina guvenmiuorum da.yardim edin 2 gecedir onurum da cok kirildi..Bebegimin hareketleri de olmasa inanin bunhayatta cok yalnizim..esime karsi nasil davranmaliyim sizce o yemege gitmek zorundamiydim?

Evlenmeden önce de kapalıydın di mi? Eğer öyle ise;

Hiç kusura bakmasın da evlenirken senin kapalı olduğunu biliyordu/ gördü. Birçok insan dini nedenlerden ötürü kapanıyor (aile baskısıyla vs kapananlar da var, o anlamda). Ee dini nedenlerden ötürü kapanan insan da haliyle alkollü mekanda bulunmak istemez di mi yani? Kaldı ki bunun örtü ile de ilgisi yok, açığım ve alkollü mekanlardan hoşlanmam. Neyse, demek istediğim şey sonuçta eşin senin bu tarz şeylerden hoşlanmadığını bilerek evlendi seninle. Sana saygı duymak zorunda, istemediğin bir şeyi bu şekilde yaptırım uygulayarak bir sonrakinde yaptırmaya çalışmamalı. Yani istersen gidersin, istersen gitmezsin, senin tercihin. Kıskançlık konusundaysa üzgünüm ama seni haksız buldum. Benim eşimde aşırıı aşırıı aşırıı kıskançtı bi aralar, bana yaptıklarının aynısını ona yapınca biraz törpüledi davranışlarını. Kıskanmak seni yıpratıyor olabilir ama inan ki karşı tarafı da yıpratıyor. Her an bir tedirginlik, her an bir bıkkınlık ve kafayı yiyecekmiş hissi... Eşinin arkadaşları aşırı rahat insanlar olabilir, ama burada da eşine güvenmen ve ona güvendiğini hissettirmen gerekli. Yanlış bir şey görürsen de güzel bir şekilde uyarır, kendini anlatırsın. Bir de aynı davranışı eşim bana yapsa, hadi cezan bitti artık vs dese tepki gösterirdim. Ceza?? O kim ki bana ceza verecek? Çocuk muyum ben ya da kanuni bir suç mu işledim?? Tepki gösterebilir ama kesinlikle öyle bana ceza falan veremez... Eşin tamamen kendini haklı görüp hiiiç empati yapmıyor sanırım.

Merhaba, sadece bir noktayı tam anlayamadım, öncelikle onu sormak istiyorum. Eşimin çevresindeki insanlar fazla rahatlar dediniz, masaya alkol istemekle nasıl bir rahatlık olabilir onu merak ettim. Ya da siz bu durumu nasıl algıladınız? Yazınızı okurken fazla rahatlar diyince arkasından, eşime samimi, laubali davranıyorlar falan diyeceksiniz zannettim. Buluttan nem kapmayın. Eşiniz sizi sevmiş, hayatını sizinle paylaşıyor. Eşinizin yanındayken bile içiniz içinizi yerken, yalnız bıraksanız rahat edebilecek misiniz? Bence törpüleyin bu duygularınızı, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın:KK66:
Rahatlar evet soyoe soyliyim iclerinde esimi zirt pirt arayan saatlerce isle ilgili konu hakkinda konusmak icin yuzyuze gprusmek isteyen hatta esimin ssurekli aramasindan rahatsiz olup telefonunda engelledigi evli kisiler de mevcut..bu insanlar evli deyip uslubunu bilen kisiler degil bi ortama girdiklerinde selamlasirken bile esimin elini dakikalarca birakmayan sacma insanlar rahatliktan kastim bu

Rahatlar evet soyoe soyliyim iclerinde esimi zirt pirt arayan saatlerce isle ilgili konu hakkinda konusmak icin yuzyuze gprusmek isteyen hatta esimin ssurekli aramasindan rahatsiz olup telefonunda engelledigi evli kisiler de mevcut..bu insanlar evli deyip uslubunu bilen kisiler degil bi ortama girdiklerinde selamlasirken bile esimin elini dakikalarca birakmayan sacma insanlar rahatliktan kastim bu
Eğer öyleyse bu rahatlığın sizi rahatsız etmesi çok normal. Ama eşiniz zaten mesafesini koruyor anladığım kadarıyla. Ona güvenin.

Yazdigimi dikkatli okusaydin boyle bi tespiti uydurmazdin ben orda imanla acik kapali diye eslestirmedim sadece ciplaklikla ustunde dar biseylerin olmasi ayni dedim..devamindada akollu ortamda imanli biri bulunmaz dedi biraz sunnet hadis ayet bilen de boyle tespiti onaylar

Ben burda kıskançık adına bişey görmedim.

Ve sizi haklı buldum. Sizin yaşam tarzınız belli ve alkollü mekanlara gitmek istemeyebilirsiniz bundan daha doğal ne var aslında eşinizin bunu düşünüp arkadaşlarına eşimle alkollü ortamlara katılmıyorum demesi gerekirdi. Bir ortama girdiğimde rahat edemeyeceksem bu vakit kaybından başka bişey olmaz benim için.

Ayrıca bir yemek daveti için kavga etmekte saçma eşinizin bu tarz konulara daha hassas davranması gerekirdi.

Tatlim biraz abarttin sanirim. Birak isteyen istedgi gibi alkolunu alsn eglensinde. Bence kiskancligi biraz torpulemelisin. En güzel dönemlerini böyle stresli geçirme bebisinde etkilenir yoksa

Haklısın canım lakin babam ve kardeşlrmden biliyorum, hepsiyle farklı şeklde anlaşablyrsun. Erkek milleti bağırmayı çağırmayı kavgayı sevmez. Ve kendi sevdkleri arkadaş ortamlarına laf söylenilmesinden de hoşlanmayablirler. Sen gitme ama ona da çok karşmamaya çalış. Hele kıskançlık damarını önlemeye çalış çnkü bu zarar vereblr ama gözünü de üstünden eksk etme. Bnm babam öyle ortamlara giriyor annemden çok ben karışıyrm bana bişy diyemiyordu. Annemde hiç karşmazdı mesela. Ama babamda eve ve anneme hep düşkündür. Yani kaçma kovalama yöntemi gibide. Yani olay sende biter kısacası. Eşini tanıyıp ona göre ayarlman lazım

Esinin is arkadaslari yemek davet olunca gitmek isteyecektir. Alkol meselesi icen kendine iciyor taskinlik yapip cevredikeleri rahatsiz etmedigi surece kimseyi ilgilendirmiyor. Siz normal icecek icersiniz. Ona rahmen soz soyleyip kiskaniyorsaniz gitmeyin esiniz tek gitsin. Tek gidince akliniz kaliyorsa gidin ama ayni seyleri yapmayin. Adi ustinde iş yemegi daveti dost arkadas yemegi degil kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Gidincede surat asmakda hoşdegil. Sohbet edip zaman gecirmeye bakin. Bakislarindan rahatsiz oldum demissiniz sizde on yarhiyla gitmissiniz sizin bakisinizda onemli sizde ayni sekilde bakmis olabilirsiniz. Hamilesiniz uzmeyin kendinizi baskalari yizunden.

Gözünüzü seveyim abartmayın. İyice millet olarak biri diğerini imansız, biri diğerini hacı/hoca diye değerlendirir oldu. Bir tek siz biliyorsunuz hadisi kurani değil mi? Islamda önemli olan "her koyunun kendi bacagindan asılması" yani kisinin kendisiyle Allah arasında olana kimsenin karısamayacagi değil mi? Siz benim basörtüm var diye kendinizi soyutluyorsunuz bir kere. Kendi icinizde baslıyor ayrımcılık. Alkol alınabilecek bir ortamda insanlar iciyorsa size ne? Sen icmediğin sürece senin imanindan kime ne? Benimde annem anneannem kapali, ben değilim. Cıplaklık bas acıklıgı ile oluyorsa gercekten hasta oldugunuzu düsünürüm. Kendinizi öylesine körlemişsiniz ki, yazık diyorum. Benim dinime, giyimime kimse karısamaz. Insanları burda yaftalamaktan baska vasfınız yok bazen. Sizin örtünüz var diye kendinizi daha üstün görmeniz hangi dine sıgar? Bunu Allahtan baska kim bilebilir? Kimse kimseyi asagilayamaz.
Topic sahibinden öncelikte özür diliyorum ama yazılanları okuyunca cıldırdım. Simdi sizin cevabınızı kendimce vermem gerekirse; eslerle gidilen bir mekanda kimse kendini kaybedecek kadar icmez. Baska birinin karısı, esi yanındayken sizin esinize sarkamaz. Sarksa bile esiniz böyle birseye izin vermez diye düsünüyorum. Bir erkeğin gün icinde hovardalık diye adlandırılan duruma gelmesini siz bilemezsiniz. Yani hic yapılacak yer kalmadi o yemekte herkesin esleri yanındayken mi yapacak? Yada diğer kadınlar icinde gecerli bu yazdıklarım. Biraz iş eşinizde bitiyor. Bende kıskancımdır, ama esime güvenirim. Ben ona hep diyorum, seni bir ordu kadının icine atarım o kadar güveniyorum. 1999'dan beri de bir kez olsun yanıltmadi beni. Gurur duyuyorum onla. Biraz kendi esinizin tarafınıda tutmayı deneyin. Özgüveniniz olsun. Eğer basaramıyorsanızda bir yardım alın, bu ayıp yada kötü birsey değil. Daha iyi bir iliski icin yardım almayı kabul etmeniz sizi güclendirir. Aksi takdirde hayatınızı zindan edersiniz kendinize maalesef.

Yazdigimi dikkatli okusaydin boyle bi tespiti uydurmazdin ben orda imanla acik kapali diye eslestirmedim sadece ciplaklikla ustunde dar biseylerin olmasi ayni dedim..devamindada akollu ortamda imanli biri bulunmaz dedi biraz sunnet hadis ayet bilen de boyle tespiti onaylar

Ha simdide sunnet hadis ayet bilmiyo olduk :)
Agzindan cikan hicbiseyi onaylicagimi dusunmuyorum cunku gercekten boyle dusunen biriyle ne ayni dini ne ayni ulkeyi paylasmaktan hosnut degilim..Ama ozgurluk iste zorundayiz sizin gibileri dinlemeye ve saygi duymaya.Sende dene insanlara saygi duymayi bak guzel oluyo..

Ya sen arizamisin nerenden okuyosun yazdigimi ben ortaya konusuyorum ustune aliniyosan o senin problemin ben nerden biliyim ayeti bilioyomusun bilmiyomusun ha ister bil ister bilme banane arkadasim ne dert edion ki bunu simdi kendine allah allah madem.hoşnut degilsin defolur gidersin cattik ya senlemi ugrasacm lafi ozgurlukmus al istedigin kadar ozgur ol BANANE

Back
X