Bayanlar acil gebelik testime bakarmısınız

1 senedir istiyoruz ama hiç nasip olmadı nisan ayında kimyasal gebelik oldu 1 kez sadece dua edin bana salı günü kan vereceğim
Allahım bu mutlulugu bu duyguyu size ve isteyen herkese yaşatsın insallah güzel haberler alirsiniz allahim kucağınızı doldursun insallah

Evde kaset test yap 2 gün sonra bakalım koyulaştı mı canım

Evde kaset test yap 2 gün sonra bakalım koyulaştı mı canım
Size bir şey sorabilir miyim? Ben kan testi sonucumu 1 saat önce öğrendim. Uzman bir dr yoktu doğal olarak. Soracağım biri de yoktu. Beta hcgye göre kaç haftalık olduğu yazıyor raporda ama ben anlayamadım.
Benim sonucum 598,0 çıktı. Ben kaçıncı haftada oluyorum o zaman? Bunu nasıl öğrenirim. Nasıl hesaplarım. Tablodan anlamadım bilginiz var mı? Siz de yeni hamileymişsiniz diye sordum.

Doktora da gitsen son adet tarihinin ilk gününü sorar kuzum o tarih nedir ona göre hesaplayalım

son adet tarıhıne gore ayarlıyorlar ılk. kese boyuna bakar kese 2 3 gun ılerı gerı fark etse de haftasını soyluyor ölcumde. 7 temmuzsa bıraz erken yumurtlama olmus gıbı :) 3 4 gun kadar:)

son adet tarıhıne gore ayarlıyorlar ılk. kese boyuna bakar kese 2 3 gun ılerı gerı fark etse de haftasını soyluyor ölcumde. 7 temmuzsa bıraz erken yumurtlama olmus gıbı :) 3 4 gun kadar:)
Evet öyle oldu kesin. Yani ben en fazla 4 hafta içindeyim herhalde. Pazartesi dra gideceğim

Ay hadi inşallah sizinledir bebeginiz, ben daha bekliyorum yarin bat hayırlısı umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…