- 4 Haziran 2022
- 38
- 12
- 18
- 22
Allahım bu mutlulugu bu duyguyu size ve isteyen herkese yaşatsın insallah güzel haberler alirsiniz allahim kucağınızı doldursun insallah1 senedir istiyoruz ama hiç nasip olmadı nisan ayında kimyasal gebelik oldu 1 kez sadece dua edin bana salı günü kan vereceğim
Size bir şey sorabilir miyim? Ben kan testi sonucumu 1 saat önce öğrendim. Uzman bir dr yoktu doğal olarak. Soracağım biri de yoktu. Beta hcgye göre kaç haftalık olduğu yazıyor raporda ama ben anlayamadım.Evde kaset test yap 2 gün sonra bakalım koyulaştı mı canım
Doktora da gitsen son adet tarihinin ilk gününü sorar kuzum o tarih nedir ona göre hesaplayalımSize bir şey sorabilir miyim? Ben kan testi sonucumu 1 saat önce öğrendim. Uzman bir dr yoktu doğal olarak. Soracağım biri de yoktu. Beta hcgye göre kaç haftalık olduğu yazıyor raporda ama ben anlayamadım.
Benim sonucum 598,0 çıktı. Ben kaçıncı haftada oluyorum o zaman? Bunu nasıl öğrenirim. Nasıl hesaplarım. Tablodan anlamadımbilginiz var mı? Siz de yeni hamileymişsiniz diye sordum.
Son adet tarihimin ilk günü 7 temmuzduDoktora da gitsen son adet tarihinin ilk gününü sorar kuzum o tarih nedir ona göre hesaplayalım
son adet tarıhıne gore ayarlıyorlar ılk. kese boyuna bakar kese 2 3 gun ılerı gerı fark etse de haftasını soyluyor ölcumde. 7 temmuzsa bıraz erken yumurtlama olmus gıbı :) 3 4 gun kadar:)Size bir şey sorabilir miyim? Ben kan testi sonucumu 1 saat önce öğrendim. Uzman bir dr yoktu doğal olarak. Soracağım biri de yoktu. Beta hcgye göre kaç haftalık olduğu yazıyor raporda ama ben anlayamadım.
Benim sonucum 598,0 çıktı. Ben kaçıncı haftada oluyorum o zaman? Bunu nasıl öğrenirim. Nasıl hesaplarım. Tablodan anlamadımbilginiz var mı? Siz de yeni hamileymişsiniz diye sordum.
Evet öyle oldu kesin. Yani ben en fazla 4 hafta içindeyim herhalde. Pazartesi dra gideceğimson adet tarıhıne gore ayarlıyorlar ılk. kese boyuna bakar kese 2 3 gun ılerı gerı fark etse de haftasını soyluyor ölcumde. 7 temmuzsa bıraz erken yumurtlama olmus gıbı :) 3 4 gun kadar:)
Yok sen 4 hafta 2 gun ya da 3 gun neyse ıste 4+ sın:) 5. Hafta ıcındesınEvet öyle oldu kesin. Yani ben en fazla 4 hafta içindeyim herhalde. Pazartesi dra gideceğim
Yok sen 4 hafta 2 gun ya da 3 gun neyse ıste 4+ sın:) 5. Hafta ıcındesın
4 hafta 2 günlük canım 4+2 yaniSon adet tarihimin ilk günü 7 temmuzdu
Ne yaptınız gebelik var miEvet reglimden 2 gün sonra kan vereceğim. Amin inşallahh ... peki sizce yanıltır mıkafam çok karıştı
Merhaba evet 8 ağustosta beta 150 çıktı reglin ilk günüNe yaptınız gebelik var mi
Ay hadi inşallah sizinledir bebeginiz, ben daha bekliyorum yarin bat hayırlısı umutsuzumMerhaba evet 8 ağustosta beta 150 çıktı reglin ilk günü
10 ağustosta 271 çıktı
16 ağustos 2400 çıktı
Keseyide 5.haftada karından gördük inşallah darısı kalp atışına..
Siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?