bayanlar acil önerinize ve bilginize ihtiyacım var :l

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
bu dertle ilgili nereye açacağımı bilemedim konuyu :14:
benim tam kuyruk sokumu denilen yerde kıl dönmesi var.:14:
3 yıldır her sene birer kez çıktı.
,laç kullandım pustu ama tekrar çıktı
abim ve babamda da var abim 2 kez ameliyat oldu kurtuldu
babamda şeker yüzünden kapanmıyor yarası.
kime sorsam bir kez ameliyat kurtarmamış 2. gerekmiş
bende korkuyorum ama başka çare yok galiba:14:

kartal- pendikte bu işi gerçekten hakkıyla yapabilecek doktor bileniniz var mı?
yada başına gelmiş doğal yöntemle kesin tedavi şu diyecek olanınız?
kocaman oldu gezemiyorum oturamıyorum.
yarında kursta sınavım var napcam bilmiyorum.
yüksek ateş ve bitkinlik yapıyor.
lütfen bu durumu yaşayan bana bir yardım etsin.:43:

Son düzenleme:
Canım benim kuzenim oldu Avrupa yakasında bir hastanede 6-7 aydan fazla oldu olalı yanlış hatırlamıyorsam, sadece 1 kere oldu ve şuan şikayetçi değil. Ve evet ameliyat olmak şart malesef :26:

Bir kişi mi biliyor yani. ne kadar sağlam bi milletiz çok sevindim gerçekten sağlıklı sağlıklı yaşıyoruz :)

aramızda hoş şeyler geçmesede öncelikle geçmiş olsun çalıştığım yerde bu durumda bir arkadaşım vardı oda oturmakta falan zorlanıyordu sonra mikro sinüsektomimi ne yanlış olabilir böyle bir yöntem varmış onu uygulattı hemen ayağa kalktı yatması gerekmedi ağrısıda olmamış doktoruda tekrarlama ihtimalinin olmadığını söylemiş bu tedavide rahat bir süreç geçirdi anlıyacağın bir onu araştır istersen 1000 liraya yaptırmıştı bir araştır istersen acil şifalar

kardeşim oldu 7-8 sene önce, tekrarlamadı,şikayeti de yok
kişiden kişiye göre değişiyor demek tekrarlaması

canım bunu duymuştum ben

1 tutam ısırgan otunu kaynar suya atıp çıkarıyorsunuz.
Bir tülbentin arasına koyarak yaranın üstüne koyarak yarım saat yatıyorsunuz.
Günde iki kere tekrarlıyorsunuz.
3 Gün sonra ne iltihap ne acı ne yara kalıyor.
Hepinize geçmiş olsun... şifan olsun inş.

aramızda hoş şeyler geçmesede öncelikle geçmiş olsun çalıştığım yerde bu durumda bir arkadaşım vardı oda oturmakta falan zorlanıyordu sonra mikro sinüsektomimi ne yanlış olabilir böyle bir yöntem varmış onu uygulattı hemen ayağa kalktı yatması gerekmedi ağrısıda olmamış doktoruda tekrarlama ihtimalinin olmadığını söylemiş bu tedavide rahat bir süreç geçirdi anlıyacağın bir onu araştır istersen 1000 liraya yaptırmıştı bir araştır istersen acil şifalar

Teşekkür ederim.
söylediğini araştırdım çokda aklıma yattı ama anadolu yakasında bunu yapan bir dr bulamadım.:50:

Back
X