- 29 Ağustos 2017
- 78
- 24
- 8
- 30
- Konu Sahibi samsun5525
-
sağol canım hayırlısıyla doğsunlar bebişler inşAllahBende sizin gibi araştırıyorum. Bol yürüyüş ve duzenli merdiven inip çıkmanın cok faydasını gördüklerini söylüyorlar. Onun dışında psikolojini hazırlamak, sakin olmak, güvenebileceğin bir doktorla doğuma girmek ve onun talimatlarına uymak. Bir de youtube da sadece 36. Haftadan sonra normal doğumu kolaylaştırmak icin uzmanların paylaştığı egzersizler var. Ama 36 hafta olmadan kesinlikle yapılmasını önermiyorlar. Erken doğumu tetikleyebiliyormus.
Doktor artık normal diyor sancılar ve kasılmalar için34 hafta çok erken doğum için 36 hafta öncesi prematüre olur.Kasılma ve sancı hakkında dr unuzla görüştünüz mü?Normalde yürüyüş önemlidir ama sancı varken merdiven çıkma vb.yorucu hareketler pek önerilmez.
Bayanlar 34 haftalık oldum ve ssvd adayıyım yani sezeryan sonrası vajinal doğum şuan çok güzel gidiyorum bebeğim baş geliş artık sancılarım ve kasılmalarım çok arttı yürüyüş yapıyorum merdiven inip çıkıyorum evleri elimle siliyorum başka ne yapmalıyım?
sancı girdikçe nefes egzersizi işe yarıyor gerçektenNefes egzersizleri yapın. Çok işinize yarar.
yok daha yapmadim canim en son gittigimde 35+3 2 kilo 800 gramdi dikisimi ölçtü 4.54 kalinligi dedi yani normal doguma engel degilmis artik sanciyi bekliyoz haftalik kontrole gidiyorum alttan muayne edecek haftaya hayirlisi artikPilates topunun üzerine oturarak egzersiz yapabilirsiniz.
Bir de dayanabileceğiniz kadar sıcak suyu küvete doldurup oturmak da etkili oluyor.
Tabi hala Doğum yapmadıysanız
41 haftaya kadar beklicek bu arada kilosu almış başını gidiyor doktor alttan uyarı vererek doğumu başlatmaya çalışıyor bakalım rahim yumuşamış 1 parmak açılma var dedi geçen hafta çarşamba yine gidicem uyarı verecekPeki kendi sancınız gelmezse kırk haftayı mı bekletir doktorunuz yine
kendi isteğimle ocak 3 te sezeryan a girdim fiyat fazlaydı parayı denkleştiremedim 39+2 de doğum yaptım 3.750 dedi 3.500 doğdu bebeğimSuan kac kilo cnm kilosu benimde suanda kizim iri gidio
Masallahh bende yarin ogrenicem suanki kilosunu 37+1kendi isteğimle ocak 3 te sezeryan a girdim fiyat fazlaydı parayı denkleştiremedim 39+2 de doğum yaptım 3.750 dedi 3.500 doğdu bebeğim
usg yaniltiyor canim sirf kilosu yuzunden gidip kendini kestirme icimde kaldi gercektenMasallahh bende yarin ogrenicem suanki kilosunu 37+1
Ben normal dogumdan cok korkuorum bide kan inceltici kullaniorumusg yaniltiyor canim sirf kilosu yuzunden gidip kendini kestirme icimde kaldi gercekten
hic korkma Allah sabrını veriyor dikis agrisindan 1 hafta bebegimle duzgun ilgilenemedim sarilik oldu 2. sezeryan cokkkk zormus yeni yeni toparlaniyorum agir kaldiramiyorum yatiyorum genelde kansizlik da maf etti beni surekli basim donuyor9
Ben normal dogumdan cok korkuorum bide kan inceltici kullaniorum
insallah canim maddiyattan dolayi ben yapamadimBen 2ssvd adayıyım. düzenli hurma yemek
36.haftada adaçayı ahududu yaprağı çayı iyi geliyor açılmayı kolaylaştırıyor
.bol nefes egzersizleri yürüyüş. ve en önemlisi rahat olmak .inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
insallah canim maddiyattan dolayi ben yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?