Bayanlar asya bebeğe şifa topluyoruzz..dualarınızı esirgemeiynn

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
116
Sakarya/Hendek
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorumm..değilse yöneticiler taşırsa memnun olurum...

Kızlar asya bebek yogun bakımda durumu çok kötü onun için ya safi, ayetel kursi ve yasin topluyoruz lütfen duyarlı olun ve okudugunuz adeti çektiğiniz tesbihi yazarmısınız
asya 6 aylık 2 aylıkken safra kesesınden ameliyat oldu karacıgerı cökmek üzere ..devamlı sarılık tı..bu ay sonu karacıger naklı olacaktı fakat dun geceden beri kanlı kusmalar ve dıskılar görüldü bu yüzden acilen tedavıye baslandı lütfen asya bebek için duyarlı olalım ve dualarımızda onuda unutmayalım...

abdest alıp başlıyorum hayırlısıyla.
Rabbim mübarek cuma günü şifa vrsin inşallah tüm ihtiyacı olanlara.

Rabbim şifa versin biran önce.

Şirketteyim şu anda okuyamam ama şifa dualarımı okumaya çalışıcam inşallah

Anne babasına sabır ver Ya Rabbim

Ahh yavrum yaa kıyamam, çok üzüldüm, hasta olmasam abdest alıp namaz kılardım ama, şifa duası edeceğim, inşallah en kısa zamanda iyileşir, sağlığına kavuşur, Allah'ım acil şifalar versin inşallah, ailesine bağışlasın, çok zor bi durum gerçekten.

IS YERINDEYIM SUANDA mutlaka okuyacagım Allah acıl sıfalar versın uzun omurlerı olsun anne olduktan sonra bu tarz haberlerın ne kadar uzdugunu tahmın edemezsınız

ay canim gecmis olsun okurdum ama biliyorsun kadinlarin malum günündeyimmm
allah sifasini versin

IS YERINDEYIM SUANDA mutlaka okuyacagım Allah acıl sıfalar versın uzun omurlerı olsun anne olduktan sonra bu tarz haberlerın ne kadar uzdugunu tahmın edemezsınız

Ahh canım..O kadar iyi anlıyorum ki...Benimde kızım var 6.5 aylık..Anne olduktan sonra dahada canım yanıyo böyle şeylere..

1000 tane yâ şafî çekiyorum

Allah razı olsun canımm

Amin canımm...Güzel şifa dualrınız bile yeterr..

İş yerindeyim, telefonların el verdiği ölçüde okudum, aklıma her geldiğinde de okumaya devam edicem. Allah şifa versin inşallah

Şu an işyerindeyim dilimde hep ''YA Şafi'' ALLAH ım şifa versin yarabbim. Henüz bebeğim yok ama nasıl bi acıdır tahmin edebiliyorum. ALLAH ım derdi veren sen dermanı verecek olan gene sen Asya bebeğe şifa ver YARABBİM AMİNNN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…