Bayanlar asya bebeğe şifa topluyoruzz..dualarınızı esirgemeiynn

bende ya şafi çekeceğim ve okuyabilirsem yasin okuyacağım. ALLAH acil şifalar versin
asya bebeğe ana babasına bağışlasın RABBİM güzel meleği inşallah çok zor bir durum çok :(

Dualarınız için çok teşekkür ederiz kızlar..Asya bebeğin sabah kanaması durmuştu dr lar umutluydu ama tekrar kanaması başlamış rengi soluyormuş :5::5::5::5: Allahım yardımcısı olsun ailesinie güç kuvvet versin :25: Bebeklerimize çocuklarımıza allah sağlık versin inşallah

Allah yardımcıları olsun inşallahh,
hayırlı bir haber umudundaydık, çok üzüldüm şimdi.
Rabbim merhamet etsin, asya bebek için edilen duaları kabul etsin.

Konuyu daha yeni okudum ve hemen 7ayetel kürsi okudum acil şifalar dilerim.yasin de okuyup dua ederim Asya kızımıza şimdiden çok geçmiş olsun dilerim biran önce iyileşir sağlığına kavuşur...

allah şifa versin.7 ayet el kürsi okudum ve ya şafi çektim.

Allah razı olsun canım

Konuyu daha yeni okudum ve hemen 7ayetel kürsi okudum acil şifalar dilerim.yasin de okuyup dua ederim Asya kızımıza şimdiden çok geçmiş olsun dilerim biran önce iyileşir sağlığına kavuşur...

Amin canımm inşallah

öncelikle Rabbim acil sifalar versin, minigi ailesine bagislasin..
ben simdi 10 tane ayetel kursii okudum insAllah okumaya devam edip okudukca yazarim..

bende ayetel kürsi okuyorum şimdi allah asya bebeği anasına babasına bağışlasın fotosunu görünce çok üzüldüm benimde 9 aylık bir oğlum var içim cız etti

Arkadaşım bir gelîşme var mı merak ettim yavruyu.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

Back
X