• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar bakar mısınız..

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
Aranızda evde oturarak para kazanan var mı???? Yani evde çalışarak (konuyu nereye açacağımı bilemedim)...

var bir sürü bayan var. evde yenidoğan hediyelikleri hazırlayıp veya nikah hediyeleri hazırlayıp veya elişi yapıp satıyorlar. yada pastahanelere kutu katlama yada poşet katlama yapıyorlar evde

var bir sürü bayan var. evde yenidoğan hediyelikleri hazırlayıp veya nikah hediyeleri hazırlayıp veya elişi yapıp satıyorlar. yada pastahanelere kutu katlama yada poşet katlama yapıyorlar evde

işte bende o konuda bilgi almak istiyorum nasıl yapılıyor tam olarak nedir bilmek istiyorum

işte bende o konuda bilgi almak istiyorum nasıl yapılıyor tam olarak nedir bilmek istiyorum

valla cnm elişin iyiyse araştır yenidoğan hediyelikleri diye yaz çıkıyor yap çeşit çeşit. KK de paylaş ilgili bölümler var. siparş çıkar inşallah yaparsın. poşet katlamayı bir akrabam yapıyordu. kutuyuda sorman lazım pastanelere

ha geçen evde ipten küçük bebekli magnet yapmış hamile bir bayan 2,5 den satıyordu aldım dolaba gayette güzeldi. müşteriside vardı. internetten de satabilirsin

Ben evden çalışmıyorum ama evlere işleme işi veriyorum. Islemecilerim evden oturarak ayda 500-600 tl kazaniyorlar. Yoğun calisirlarsa artıyor. Çok yer var böyle evlere iş veren. Arastirin :)

benim kuzenim evde internet üzerinden butik kurdu ayakkabı çanta üzerine.
başka şirketlerin ayakkabılarını üzerine fark koyarak satıyor.
böyle bir şey olabilir mesela ..

Beykozda oturuyorum bende evde yapacağım takı toka kalem her iş olur yapmak istiyorum beykozdabu tür işler yapan varmi vede is veren varmı evlere

kayınvalidem mantı yapıyordu. bir mantıcı ile görüşmüştü. mantıcı hamuru, kıymayı veriyordu. kayınvalidem katlıyor, teslim ediyordu.

Back
X