Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
var bir sürü bayan var. evde yenidoğan hediyelikleri hazırlayıp veya nikah hediyeleri hazırlayıp veya elişi yapıp satıyorlar. yada pastahanelere kutu katlama yada poşet katlama yapıyorlar evde
var bir sürü bayan var. evde yenidoğan hediyelikleri hazırlayıp veya nikah hediyeleri hazırlayıp veya elişi yapıp satıyorlar. yada pastahanelere kutu katlama yada poşet katlama yapıyorlar evde
valla cnm elişin iyiyse araştır yenidoğan hediyelikleri diye yaz çıkıyor yap çeşit çeşit. KK de paylaş ilgili bölümler var. siparş çıkar inşallah yaparsın. poşet katlamayı bir akrabam yapıyordu. kutuyuda sorman lazım pastanelere
ha geçen evde ipten küçük bebekli magnet yapmış hamile bir bayan 2,5 den satıyordu aldım dolaba gayette güzeldi. müşteriside vardı. internetten de satabilirsin
Ben evden çalışmıyorum ama evlere işleme işi veriyorum. Islemecilerim evden oturarak ayda 500-600 tl kazaniyorlar. Yoğun calisirlarsa artıyor. Çok yer var böyle evlere iş veren. Arastirin :)
benim kuzenim evde internet üzerinden butik kurdu ayakkabı çanta üzerine.
başka şirketlerin ayakkabılarını üzerine fark koyarak satıyor.
böyle bir şey olabilir mesela ..