- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
bana telll demeeeeeeeeee ban ağlayasım geldi erkek arkadasım telefon hediye ettti uzun süreden sonra şarj soketim bozuldu gittim yaptırdım telefonu ölü olarak aldımm ameliyata sağlam girip ölü çıkan insan gibi..... ne üzüldümm telci ile ne münakaşalar varya anlatamamşimdi başka bir yerde haticem insallah olurrr senin konuyla alakasız ama tel diyince (((( sende bekle 6 alll :))
Bekle bence ...
6 yı bekleyin..kızlar herkese merhaba ben sımdı telefon alıcam kendıme lakın şöyle bır kararsızlıgım oldu iphone 5s alıcaktım lakın iphone 6 tanıtımını gordum eylülde çıkıcakmıs bu hafta alım dedım ama 6 yı gorunce kararsız kaldım siz olsanız ne yaparsınız fikir lütfennnnn lütfennnnn
ha bırde bı ara lg g3 aklıma gırıp gırıp çıkıyor ama çok istemıyorum bılemedım üfff
6 yı bekleyin..
Bizim evde 6 yı bekleyiş sürüyor..
kızlar herkese merhaba ben sımdı telefon alıcam kendıme lakın şöyle bır kararsızlıgım oldu iphone 5s alıcaktım lakın iphone 6 tanıtımını gordum eylülde çıkıcakmıs bu hafta alım dedım ama 6 yı gorunce kararsız kaldım siz olsanız ne yaparsınız fikir lütfennnnn lütfennnnn
ha bırde bı ara lg g3 aklıma gırıp gırıp çıkıyor ama çok istemıyorum bılemedım üfff
kızlar herkese merhaba ben sımdı telefon alıcam kendıme lakın şöyle bır kararsızlıgım oldu iphone 5s alıcaktım lakın iphone 6 tanıtımını gordum eylülde çıkıcakmıs bu hafta alım dedım ama 6 yı gorunce kararsız kaldım siz olsanız ne yaparsınız fikir lütfennnnn lütfennnnn
ben olsam beklerdim...
bence 6 nın çıkmasını bekleyin,o çıkınca 5S fiyatı düşer,siz de daha ucuza 5S almış olursunuz
Bu kadar kararsız kalınacak bir konu mu diye düşündüm. Tabi herkesi kendin gibi sanma dedim sonra.
Ben bir yere giriyorum eşim inceliyor benim de hiç merakım yok. Ortalama bir rakamdan fazla vermem bir telefona en nihayetinde çabuk eskiyor ve günde kaç kere yere düşüyor.. kullanmak istediğim fonksiyon konuşmak ve whatsapp gerisi önemli değil. Bunlar da en dandik telefonda bile var artık. Gösteriş kısmından çok uzağım ben.
iphone bağımlıklık yapar :)
bekle Eylüle ne kaldı
bende 5 var. Sanırım 7 yı beklerım bende. Artık fiyatta çok uçamıyorlar malum taksit olayı bitti birde apple internet satışını Türkiyeye getirdi. O yüzden 5s ile 6 arasında taş çatlasa 150 tl olur gibime geliyor. Bence de bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?