- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
Hakkettin mi??
Yani neyini bekleyeceksin ki al kullan işte bir tane
bence teknolojik olarak ihtiyacınıza bağlı.
öyle insanlar görüyorum ki, maddi olanakları kısıtlı ama elinde note 2, note 3, iphone 5 var.
sorsanız doğru düzgün kullanmasını ve özelliklerini bilmezler.
ama telefonum en son çıkan model demek için yanlarında taşırlar.
sözüm size değil yanlış anlamayın. fakat ihtiyacınıza göre değişir, eğer iphpne 6 sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa alın derim.
ipeğim al benden de o kadar
hala dokunmatik akıllı bir tel almadım mesela
gerek duymuyorum, aldığım zaman iyisini almaya çalışırım bozunluncaya kadar kullanırım
zor geçiniyoruz diyen insanların elinde kürek gibi tel.leri görünce sinirleniyorum
tüketim toplumu olduk ne yazıkki
kendimi konu sahibinin yerine koydum imkanlar dahilinde ihtiyaçta söz konusu ise beklerdim...yoksa öyle telefon takıntım falan yoktur....
Aynen canım. Geçen eltimler geldi ya bana babam için, baktım çocukların ellerindeki telefon benimkine bin basar. Lütfen kimse kızmasın ama bana ergen öncesi takıntısı gibi geliyor..ben de canı çıkana kadar kullanıyorum sonra yenisini alıyorum. Hatta eşim biraz daha fonksiyonlarını kullanıyor kitap falan okuyor o yüzden o daha meraklı telefona ben onun eskisini alıyorum ona yenisini alıyoruz gibi.
Bekarken de kardeşlerimin eskilerini kullanırdım.
Aynen canım. Geçen eltimler geldi ya bana babam için, baktım çocukların ellerindeki telefon benimkine bin basar. Lütfen kimse kızmasın ama bana ergen öncesi takıntısı gibi geliyor..ben de canı çıkana kadar kullanıyorum sonra yenisini alıyorum. Hatta eşim biraz daha fonksiyonlarını kullanıyor kitap falan okuyor o yüzden o daha meraklı telefona ben onun eskisini alıyorum ona yenisini alıyoruz gibi.
Bekarken de kardeşlerimin eskilerini kullanırdım.
benzemek zorundamıyız ipek :))
benim elti çalışmıyor kocası da memur onda da son çıkan akıllı tellerden var,
başka şeylere paraları olmaz genelde ama kendi lüks ihtiyaçlarını her daim karşılarlar
zaruri ihtiyaçlarıda kp karşılar
biz 2 maaşla saray hayatı yaşıyoruz düşüncesindeler :)
eşime dedim ki, beni çok akıllı gördüğün için akıllı tel almaya gerek görmüyorsun galiba :)
gerçi eşimde çok meraklı değil tel. konusuna daha yeni aldı akıllı dokunmatiklerden
işini görsün yeter mantığında,,
yanı aslında haklısınız ama gunumuz teknoloji çağı bence akıllı tel.şart kullanabılen ıcın tabıkı cunku her ısınıze yarıyor sadece konusmak degılkı para bıle gonderebılıyosunuz ben cok memnunum valla örnegın bıyere gıderken yol harıtasını acıyoruz esımle şıp die buluyoruz gıdıcegımız yerı yanı tel.konusmak ve watsaptan baska seylerede yarıyor
Tek derdin bu olsun teknoloji bu 5 gider 6 gelir o gider 7 gelir işini görsün yeter bence ha bide keş paran varsa al 24 ay taksitle milyarlık tel alanları anlamıyorum ben gerçi şimdi taksit olayı bitti galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben para pul vs işlerimi 10 saat masa başındayken hallediyorum. Eve gidince teknoloji cahili olmak için can atıyorum öyle böyle değil.
Yerinizde olsam bende 6'yı beklerdim:)
Tek derdin bu olsun teknoloji bu 5 gider 6 gelir o gider 7 gelir işini görsün yeter bence ha bide keş paran varsa al 24 ay taksitle milyarlık tel alanları anlamıyorum ben gerçi şimdi taksit olayı bitti galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar herkese merhaba ben sımdı telefon alıcam kendıme lakın şöyle bır kararsızlıgım oldu iphone 5s alıcaktım lakın iphone 6 tanıtımını gordum eylülde çıkıcakmıs bu hafta alım dedım ama 6 yı gorunce kararsız kaldım siz olsanız ne yaparsınız fikir lütfennnnn lütfennnnn
ha bırde bı ara lg g3 aklıma gırıp gırıp çıkıyor ama çok istemıyorum bılemedım üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?