bayanlar benimle aynı rahatsızlığı yaşayan varmı?

missdiorr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
146
18
38
35
kızlar duygularım okadar karısık ki kendimi cok kötu hissediyorum bundan eminim... yakında düğünüm var maşallah herşey güzel gidiyor eksiklerim elbet var ama umrumda değil sevdiğim insana kavuşmak için gün sayıyorum kayınvalidemi seviyorum...ama korkularım benim peşimi bırakmıyor ya kötü birşey olursa diye ölüm korkusu da ekstrası sanki bir hastalığım çıkacak gibi sürekli kendimi dinliyorum hergünde bir rahatsızlığım var bununla yaşamak çok zor...
bugünden beri sağ sırtımda bir ağrı var ağrıda değil böyle sızı gibi hareket edince kendini hissettiriyor arada oluyor vücudum susuz kalmıstır diyorum böbreklerimdendir diyorum yada safra kesemde 2 adet taş var o yüzdendir diyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama kötü düşüncelerden alıkoyamıyorum safra kesesi rahatsızlığı olan bayanlar yardımcı olabilirmi?
sürekli kalpkirizi korkusu sürekli beyin kanaması kanser korkusu bununla nasıl başedeceğim pskatriye gitsem hemen ilaç tedavisi istemıyorum bunu çok ilaç kullandım ve faydasını göremedim... nasıl yenecegım bu korkumu kızlar...?

sen düğün stresine girmişin evlenince geçicek hepsi.bunları düşnme bnce.düğününü düşün canım zehir etme hayatı kendine.

sen düğün stresine girmişin evlenince geçicek hepsi.bunları düşnme bnce.düğününü düşün canım zehir etme hayatı kendine.
hayırrrr:2: malesefki 2008den beri panik atak hastasıyım birazdaha yogun yaşıyorum bu gunlerde ama haklısınız

al iste hepsinden bendede varmi yok eisimle anlasirmiyim yok nefes alamiyorum. ya evlenirsek biri olurse. ya onsuz kalirsam.sırtındaki seyde buyk ihtimal gerginlikten kaynaklanan tutulma kuru igne yaptir.evlendim birinci sene her gun birsye yasadim. ilk sene alerjik astim(sanirim snein panik atak dedigin) olmadi ayaklarim agrıyor. en son bir sırtımda kulunc belirdi 7 ay cektim.ama ne cekme. yazin aydının sıcaginda tulbentle dolastim. insanlar kuluncun var gerginlikten kaynaklaniyor diye hersey mukemmel gidiyorya kendinde sorun olsunda hayatinda bir aksilik olmasin istiyorsun.sanki biyerlerden mutlaa cikacakmis gibi dimi? evliligimin 1. 5uncu senesi anca kendime geliyorum. sırtımdaki agrilar sadece sinirsel yaptigim meslekten dolayi sanirim. birde demin dedigim gibi eski turk filmi aliskanliklari belki sanirim her mutlulukta bir huzun olmasini bekliyorsun olmayinca kendinden cikariyorsun. bak benim dustugum hataya dusme mutluysan mutlusundur illaki bisiler ters gitmek zorunda deil. eger kocan anlayisli degilse(benimki anlayisli cok sukur biktirabilrsin boyun tutulma evremde baya bi canından bezdirmistm surekli mutsuzlukla)hepsi panik ataindan psikolga falanda gitme kendini teselli et.yok bişi de. hepsi gececek

demek yalnız değilmişim
ben eşime inan yansıtmıyorum yansıtıp bıktırmak ıstemıyorum hep ıcımde yasıyorum bazen kendımı tutamayıp canım benım kalbımde carpıntı var kalpkrizi olmasın dıye soruyorum mesela oda bana guven bırsey olmaz dıyor gecıyorda... onun yanında zaten bırseyım yok ama uzaktayken kendıme kurulu yaşıyorum
aslında evet ölüm belkı 50 sene sonra ama bugunden eziyet çekmek ne kadar mantıksız değilmi? bunu bır anlasam... bugun bugun gıbı yaşayabılsem...
cok tesekkurler yorumların ıcın canım

Okb ve anksiyete bozuklugum benimde var.her zaman endiseliyimdir.
Ama sirt agrisi bariz safra kesesi tasindan.benimde sirt agrilarim vardi.
Aniden fazlalasinca nefes alamayip kalp krizi geciriyorum sandim.dehset agrilarin olmaya basladi.sirtim dan girip gogus kafesim sıkısıyordu.en son ameliyat oldum cok cok sukur.
O agriyi cekmeye degmiyor bile ameliyat.ve safra kesesi tasi baya riskli biseymis..
Kontrollerini aksatma derim...

Gecen sene bende de bi yakinimin rahatsızlığından sonra korku basladi sanki hastalanicam olucem diye korkuyordum titreme geliyordu bi hafta her gece hastaneye gittim ki artik kendimden gecip ambulansla gidiyodum gogusumde bir agri vardi gitmedigim doktor kalmadi hic bisey de cikmadi zamanla kendiliğinden gecti dusunmemeye calistim kendime uğraş buldum arkadaslarimla nisanlimla surekli vakit gecirdim bi sure sonra gecti arada hala bi korku gelir ama hemen yapacak biseyler buluyorum sizde öyle yapin kendinizi oyalayin yoksa daha kotu olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynısını bende soyledim kendime gercekten evlendikten 1bucuk sene gecti anca kendime geliyorum ama hergun bir hastalik sanki gercekmis gibi yasiyorsun dimi?askin yanindayken kaybetme korkun olmadigi icin rahtsin kac kere koluna sarilarak anca uyudum.sırtında olusan agri buyuk ihtimal gercek oda gerginlikten. korkma olacagi varsa hersey olacak mutsuz olmayacaksin. kader bize ne gosterdiyse onu yasayacagiz bende hala kabullenemiorm ama kulunclarim gectigi icin cok mutluyum.kocam iyi dayanmis diyorum gercekten cok seviyormus. benim basimi yakan hep turk ifilmleri. mutsuz olmak zorundasin illa mutlu olacaksan. ama yok ole bişi sende sınırlı sayidaki mutlu ciftlerden birisn:>suan gezideyiz canakkalede neyseki ikimizn birden atesi cıktı bende tek sorun yok:>:>ama bak suda etkili oluyor dugunde sorunsuz geciyorsa insanlarin lafi cok fena oluyor si nasil ciftsiniz insan kavga etmezmi(anam etmiyoruz iste)yani her hafta geziyoruz hergun mutluyuz o beni aldatmiyor ben onu aldatmiyorum. boyle iyiyiz insanlarin neden bolesiniz nasil yani sorularida sorunlara yoneltiyor sanirim

Son düzenleme:

mart nisan mayıs haziranda düğünü olan herkes seninlle aynı hastalıkta tatlıkomm düğün stresindeyiz.... bigünüm bi günümü tutuyor inanki. her tarafım agrıyor... bir gün sağ yanım bi gün kulagım. bı gun cıok mutlu cok umutluyum bı gun ölesım var. karabasanlar korkular.. çok normal çok.... 20 gün varmıs düğüne 21.gün bişeyin kalmazD

cnm mutluluk mu korkutuyor, kendini çok mu alıştırdın mutsuzluğa sende her insan gibi mutluluğu hakediyorsun tadını çıkar kendini bu kadar dinlemme çünkü hastalığı çağırıyorsun tam tersi kov gitsin bakteri mikrop mutsuzluk ne varsa......Hayat alnımıza yazılı ne isterse rabbim onu yaşayacağız ama zehir etme bu güzel yaşamı kendine oluruna bırak mutluluğun tadını çıkar......

3sene once usg sonucunda 2 adet 1bucuk cmlık taş gorunmustu uzun zamandır kontrole gıdemıyorum korkumdan oda ya bırsey cıkarsa dıye:/
sırtımdakı tam agrıda degıl fenalık hissi gibi bellı bır bolgede var sankı sag sırtımda ama sankı bagırsaklarımda etkılenıyor gıbı karmasık oldu bıraz ama hazımsızlıkda var galıba :)
bılemıyorum şiddetli bir agrım yok ama can sıkıcı bır agrı
geğirti problemım var cok sık hemde...
sanırım safra sorunu canım cok tesekkurler benımle paylastıgın ıcın

tatlımm en güzel günün öyle düşünn ..
sevdiklerinle,sevdiceğinleee ..... :123::123:

Bende de aynı korkular var hemde fazlasıylaa var malesefff, hep aklıma kotu seyler gelıyorrr ama bnde evlendıkten sonra olduu evlenır evlenmez vajınal bır rahatsızlık cektım ogun bugundur ufacık bırseyde korkarımmm.. Helekiiii kotu hastalık Allahım kimseye vermesin.
Hoş eşime geliyimm ;eşim bıktı benden artık umursamıyor beniii :))) elim yaralansa bılee altında bırseyler arıyorumm.. Tabı bu surectee rahatsızlanmalarımda oldu yanı hersey psikolojik,Korku oluştumu yok etmek zor oluyorr .. Ben yurtdısındaa yasadıgım için hepte evin içindeyım ,en onemli seyde; ufacık bır mutlulugumuzda mutsuzluk yasadıgımız içinnn bu takıntılarım devam etmekte maleseff.. şimdi bebiş sorunumm varr bendekı hormon bozuklugunu gıderdık derken eşimdeee sperm bulamadıkk ( soleyınn bu durumdaa nasılll bu dusunceleri yok edebılırım ki..!

Arkadasımmm ama senın etrafında bır suru ınsan var bu dusunceleri yok edebılırsınn.aktıvıtelere katıl ,arkadaslarınla buluş at kafandan..bende aıleme kavusuyummm ılk yapacagım sey eşimle hayatımı yasamak olacak inşallh . Sende bu gunlerını mutlu yasamaya calısss..:)
Ölüm de hepimizin yasayacagı bırseyy sakın olumden korkmayın.arkamızda kalacak olanlara uzulmelı ınsann okadar..

Son düzenleme:

Rica ederim canim.gegirme bende de vardi,hazimsizlik,3 aylik hamileyken 5 aylik duruyordum.sisiyordum cunki.
Ben ilk sirtim agridiginda,bayilicam sanmistim,carpintida oluyordu.
Ama bitti cok sukur.50 gun oldu ameliyat olali.4 tane deligim var:)
Kesinlikle ihmal etme.saglik bu hic biseye benzemez...

gunaydın canım;
kimse safra kesene değinmemiş ama sırtında ağrı varsa safra kesenden kaynaklanıyor olabilir. bende safra kesesinden ameliyat oldum 4 sene önce :) her an hasta olup o iğrenç sancıyı çekcekmişim gibi hissediyordum. sonra psikolojik olarak çok etkiledi beni. sancı başlayınca nefes alamayıp kalbime sancı oluyodu. sürekli duygusaldım ağlama krizleri yaşıyodum ya anneme babama bişey olursa diye düşünüyodum :) bence rahatsızlığın bundan dolayı. düğün koşuşturmacası o taşları oynatmıştır yemene içmene dikkat et. koladan yumurtada uzak dur.

Evlenme sürecinde kızlarda hastalıklar ortaya çıkar.Ben neler neler yaşamıştım :) Geçiyor şükür.O yüzden kendini yıpratmaya değmez.

Sırt ağrınız safra kesesinde ki taştan büyük ihtimalle, bir arkadaşım sırt ağrısı için hastaneye gitti safra kesesinden olduğu anlaşıldı. O korkulara gelirsek bende de olurdu aynıları, hep bir çocuğum olmadan evliliğimi güzel huzurlu yaşayamadan ölmek istemiyorum derdim.
Hatta hala da 30-35 yaşına kadar yaşayacağım gibi geliyor:18: ama artık takmıyorum ölürsem de yaşadıklarıma sayarım diyorum Şuanda ölüm korkusundan ziyade hastalık korkusu var bende de. Kötü düşünürsen kötü olur ben böyle diye diye hafiflettim korkularımı. Şuan kötü bir hastalık geçirsem isyankar olmaktan korkuyorum, ölümden değil.
Düğün stresiyle de alakalı tabi bire bin katarsın sen şimdi :)

Kese aldiranlar anlatır misiniz öncesi ve sonrasi nasil? Bende aldiracagim sezaryen olan biriyim yine de tirsiyorum :)))

Sürekli ölüm korkusu :44: Panik atak olabilir.. Bende de zaman zaman var ama sizinki kadar yoğun değil. Babamın ölümünde ortaya çıkmıştı o gün bugündür de ara ara geliyor işte. Ama hiç doktora gidip baktırmadım kendime.. Aslında panik atak tedavi edilebilir bir hastalık. Doktora gidin bence, bu güzel günlerin zehir olmasın :)

Kaygı bozukluğu tavan yapmış herhalde. En doğrusu bu meseleyi birkaç seasnta çözebilecek uzmanlarla görüşmek. Böyle yaşanmaz ki... :/ İçine attığın kim bilir hangi sıkıntı ya da sıkıntılar endişeye sebep oluyor... Bunu yıllardır panik atağı aşamadığına göre kendin anlamamışsın. O yüzden kurtulana dek uzman araştırıp seanslara gitmek şart.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…