bayanlar benimle aynı rahatsızlığı yaşayan varmı?

Muhtemelen panik atak rahatsızlığınız var. Bir uzman ile görüşmeli ve durum buysa tedavi görmelisiniz.
Stres dönemlerinde bu tür duygu ve düşünceleriniz artabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi yıpratmamak için yardım almalısınız.

Fiziksel olarak ciddi bir şikayetiniz ( böbrek taşı vb) varsa muhakkak yıne bir uzmana görünmeli, es geçmemelisiniz.

butun hepsini okuyunca konuyu acmadigim halde ben bile o kadar rahatladım ki (maalesef cogumuzda varmış ama nedense icimi rahatlatti) demekki hafif panigiz ben diyorum hepimizi turk filmleri yakti. mutsuz olmadan mutlu olabilecegimiz hicbirimizin aklına gelemiyor. illaki acı cekicez ki sonunda guzel seyler yasayalim e yasamayinca da kendimizde (kocamida ya da ailemizde problem olmaması icin) problemler olusturuyoruz. ama bu dusundugumuz hastaliklarin fizige vurmasi ne kadar ilginc. demek ki hastaliklarida psikolojimizle duzeltebilriz gercek mutluluk her derde deva hı?

bence en mantıklısı bir hastaneye git. bütün korktuğun bölümlere git muayene ol. sonuçlar iyi çıkınca için rahatlar.

bende de kalp krizi korkusu vardı. kalbim ağrıyordu sürekli. en son kardiyologa gittim. ekg falan çekildi. doktor bir şey yok dedi.

en azından kalbim ağrısa da şimdi bir şey yok deyip geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…