Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuBayanlar bu koltuklarla modern bi oturma odasi istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var
Koltukların beyaz yastık almanı veya yastıkları kaplamani öneririm. Mobilyani beyaza boyatmalisin ayrıca büyük bir tablo lazım içinde turuncu sarı renkleri baskın olan kirmizinin da olduğu ama az olduğu. Halin müthiş olmus
Merhaba:)
Bir kaç fikir vermek istedim şöyle ki...
Masanızın uzerinde duran çiçek orası için biraz fazla büyük. Oraya daha ufak bir dekor almanız gerek. Çiçeği de bir sehpanın fln uzerine taşıyabilirsiniz.
Yeşil yapraklı bir saksı çiçeği de eklerseniz salonunuz daha canlı duracaktır. Kırmızının gözü yorduğu yerde yeşil renk gözünüzü rahatlatacaktır.
Salonunuz kırmızı beyaz. Buna 1 tane de alt ton eklemek gerek diye düşünüyorum. Bu alt tonu aksesuar kırlent ya da perde olarak kullanabilirsiniz.
Mesela perdelerinizde somon bir fon kullanırsanız kırmızının sertliğini yumuşatabilirsiniz.
Koltuklarınıza da içinde somon ve mint yeşili bulunan 1-2 kırlent ekleyebilirsiniz.
Bir tane de mobilyanızın renginde orta sehpaya ihtiyacınız var diye düşünüyorum.
Öh baya uzun yazmışım umarım açıklayıcı olmuştur:)
Çok güzel olmuş nacizane benim de önerim olacak fon var mı tam anlayamadim yoksa koyu bej bi fon.tablonun yerine daha sıcak deseni olan daha büyük bi tablo (icinde turuncu sarı ve yeşil turkuaziñ olduğu) teklilere yine tablo gibi desenli büyüklere bej tonlarda kırlent.büyük canli yesil yaprakli salon çiçeği. Masa üzerine de o çiçekli olmamış daha dekoratif tabak ya da vazo tarzı bisey daha şık durur.iyi gunlerde kullanın.