Bi karmaşa içindeyim tavsiyenize ihtiyacım var

Sevgiliniz bırakmalısınız kesinlikle.
Neyini seviyorsunuz işsiz, güçsüz, doğru düzgün bir şey yaşamadığınız adamın zaten anlamadım.
Kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz?
Doktor olan da normal gelmedi bana, sevdiğiniz birinin olduğunu biliyor, tanışmak için bileklik alıp göndermeye çalışıyor falan bunlar da çok sağlıklı insan davranışları değil.

Seni sevmiyor beybi, prenses gibi bakiyorsan niye bıraksın ki seni, tabii sever, ama neyi??

Merhabalar. Benim 2 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim benden önce ve benimle yeni başladığı sıralarda instagramda açık saçık kadınları beğeniyordu ben bunu yıllar da geçse göz ardı edemedim. Ben bir fotoğraf paylaşacak olduğum sırada herkesin güzel bulduğu fotoğrafımı idare eder tarzına buluyor. Beni güzel bulmuyorsan ne işin var benimle diyorum. Fotoğrafı paylaşmamı istemiyormuş diye diyormuş kıskanıyormuş. Güzel bulmasam ne işim var seninle diyor. O kadınlara göre aşırı kapalı kıyafetli fotoğraflar. Sevgilimden ara ara midem bulanıyor. Bu arada memurum ve o bi işe başlayamadı. Onu sevdiğim için üzülerek söylüyorum ama benimle ortak tanıdığı olan bi doktor bir aydır tanışmak istiyor mesaj yazıyor cevaplamıyorum beni beğeniyormuş. sevdiğim biri olduğunu zaten kendi biliyor ama sevgili olarak bilmiyor. Ben de konuşmadığım için meseleyi tam bilmiyor. Evlenme yoluna girme amaçlı tanışmak istiyormuş. Ne yapsam bilemedim hiçbir zaman gözü açık bi kadın olamadım. Hep sevgilimi neredeyse ben besledim yani. Bi kez hayatımda kahvaltıya bile götürülmedim. Bi gümüş kolye bile söylememle aldı bana. Etrafımdaki kızlara prenses gibi hayat yaşatıyorlar bi gün böyle hissedemedim. Onu seviyorum burada kötülüklerini anlattım ama seviyor beni hissediyorum üzülüyorum ama benim de artık güzel bi hayata ihtiyacım var. Sevmekle bi yere varamadım. Mantıkla karar vermek beni üzer. Biliyorum çok yanlış ama ondan ayrılıp doktorla olsam belki beni mutlu etmek için uğraşacak, ki zaten daha bana benimle tanışmak için pırlanta su yolu bileklik alıp göndermeye çalıştı asla kabul etmem yapmasın dedim. Ne tavsiye edersiniz bana sevgilimden başkası olsa onun yanında üzülürüm biliyorum kokusunu bile özlerim ama o da beni hiç mutlu etmiyor ki
Mutlu olmadığın bir adamı sevemezsin. Diğerinin mesleğine parasına aşık oldun vicdanını bizimle rahatlatmak istiyorsun ama seninkiyle olmaz diğeriyle hiç olmaz.

Balık baştan kokar... evlenirsen bu adamla sen ise gider gelirsin faturaları ödersin buda evde oyun oynar kesin şimdi olduğu gibi beslemeye devam edersin kirli donlarini yıkarsın...
Nickin bile mutsuz neyi zorluyorsun ki

İşsiz güçsüz sevgilini bırak doktor denen şahıstan da uzak dur. O sevgilinizden daha anormal geldi bana. Daha sevgili olmadan, sevgilisi olan kadına hediye alıp göndermek istemesi hiç normal değil.

Back
X